جوابتون رو توی تاپیک عیب یابی دادم![]()
جوابتون رو توی تاپیک عیب یابی دادم![]()
450تومن چه خبره؟؟؟
مگه یه پراید چند می ارزه؟؟
احتمالا شما با بیمه شخص ثالث اشتباه گرفتین
پارسال همین برج بیمه کردمفکر کنم یه 150 تومنی دراومد
سلام
پرایدسایپا 90 دارم وقتی میخوام شیشه رو بالا پایین ببرم موتور ماشین یه شکی بهش وارد میشه نور چراق ها هم خیلی افت میکنه
من این افت نور رو تو پرایدهای دیگه دیدم اما خیلی کم اما مال من خیلی شدیده
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون ولی فکر کنم دارید اشتباه میکنید. 450 فکر کنم بیمه پژو پرشیا و 207 باشه.
بله درست میگین.
بیمه بدنه برای پراید حدود 150 هزار تومان هست
من با شخص ثالث در حالت کلی گفتم
Last edited by mohamad skystar; 08-03-2012 at 13:28.
سلام دوستان،
من یه 111 مشکی دارم، میخواستم لامپ های پلاک، کوچیک جلو و سقف رو تعویض کنم و یک رنگ دیگه بذارم، به نظر شما خودم میتونم لامپ ها رو بخرم و عوضشون کنم؟ مخصوصا تعویض لامپ کوچیک جلو که فکر کنم از بقیه سخت تر باشه.
در ضمن در مورد نوع لامپ ها هم اطلاعاتی ندارم که چه جنس یا چه مدلی باید باشن، لامپ پلاک و سقف رو میخوام بنفش کنم، کوچیک جلو هم سفید، ممنون میشم راهنمایی کنین.
پیشاپیش سپاسگذارم![]()
سلام
چرخ سمت راست ماشین وقتی از رو دست انداز(مخصوصاً سرعت گیر)رد میشم تقی صدا میکنه
دیروز هم خواستم حرکت کنم انگار که سمت راست کمی لرزید و چرخ درجا کار کرد(به قول معروف بکس باد کرد!!)
دوستم میگه کمکت مشکل داره
ببرم چهار چرخشو چک کنن؟
من حدود دو هفته پیش رفتم یکی از نمایندگی ها مشهد پول ریختم برای پراید تحویلی سال 91 ولی هفته پیش زنگ زدن خونه ماشین شما اومده! من رفتم اونجا با کلی صحبت که من اگر مدل 90 می خواستم که شما همون جا داشتید لازم نبود یک هفته صبر کنم , بعد از کلی درگیری میگن هیچ فایده ایی نداره سند از تهران به نام شما خورده و هیچ تغییری نمیشه داد
الان من چی کار کنم بخاطر 10 روز دارم حدود 700 هزار تومان ضرر می کنم جایی هست بتونم این مشکل رفع کنم؟!
دوست عزیز اگر حتما به شما گفتن مدل 91 میدن خوب حتما پیگیر شو
ماشین رو اصلا تحویل نگیر بنظر من! برو شکایت! از طریق وزارت صنایع هم شکایت کن!
اینا فقط منتظر هستا دوتا آدم ساده گیر بیارن .... اگه جلوشون وایسید حتما نتیجه میگیرین![]()
می دونید اخه من هیچ مدرکی ندارم که ثابت کنم من مدل 91 میخواستم
Last edited by Khan gholi; 16-03-2012 at 19:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)