سلام دوستان.
من گواهی نامه ام جزو آخرین گواهی نامه های ده ساله هست. یعنی 84 گرفتم تا 94. حالا میخوابم ببینم من گواهی نامه ام قدیمیه . شنیدم که گواهی نامه های قدیمی رو اگر از کسی ببینن جریمه داره. این درسته ؟
سلام دوستان.
من گواهی نامه ام جزو آخرین گواهی نامه های ده ساله هست. یعنی 84 گرفتم تا 94. حالا میخوابم ببینم من گواهی نامه ام قدیمیه . شنیدم که گواهی نامه های قدیمی رو اگر از کسی ببینن جریمه داره. این درسته ؟
سلام
دوستان من امتحان آیین نامه رو 2 ماه پیش قبول شدم ولی هنوز برای امتحان شهری نرفتم. میخواستم ببینم برای امتحان شهری 2 سال وقت دارم؟؟؟
سلام
از دوستان کسی جواب سوال این دوستمون رو نداره ؟
من همین امروز گواهینامه اومد دستم, حالا نمیدونم اشکال نداره بریم خارج شهر یا نه ؟
یکی میگه درسته و یکی میگه غلط ؟
کدومشون درسته بلاخره![]()
Last edited by dionysus; 06-02-2015 at 06:43.
به شما برگه ندادن موقع قبولیتون که امضا کنید؟؟؟(برگه ای که شامل یه سری تعهد ها که مورد شما و مواردی مثل فرار نکردن از صحنه خسارت جانی و این چیزا بود)
یه سری ها می گن قانون برداشته شده ولی یه سری ها هم مثل من امضا کردیم و اجازه تردد تا 1 سال خارج از شهر و رانندگی 12 تا 6 رو نداریم.
هر چند که خودم تا طرفای وردآورد و کرج بارها رفتم و خوشبختانه مشکلی نبوده.....در کل اگه خلاف نکنی یا شک برانگیز نباشیکاریت ندارن.
سلام دوستان
من همین سه شنبه آزمون عملی شهری دارم...
خوشبختانه و خدارو شکر آیین نامه مقدماتی و نهایی رو همون بار اول قبول شدم...
لطفا کسایی که تجریباتی دارن در خصوص آزمون عملی شهری در اختیار بنده قرار بدن که ایشالا آزمون عملی هم دفعه اول قبول بشم...
مرسی
فقط و فقط بستگی به افسر داره.....حال کنه قبول می کنه حالم نکنه شوماخر هم بیاد ردش می کنه.
استرس نگیری حله.....
من پارسال آزمون داشتم ، افسر کسایی که بار اولشون بود رو اول میگفت بشینن . زود هم رد میکرد ولی به کسایی که بار چندمشون بود 3 بار فرصت میداد. منم بار اول رد کرد هفته بعدش باز با خودش بودم با اینکه خیلی اضطراب داشتم و پام روی کلاچ زیاد میلرزید قبولم کرد
البته به قول دوستمون بستگی به افسر داره
فکر کنم تا 6 ماه فرصت دارین . باز دوباره باید ازمایش های پزشکی رو انجام بدید و اموزش تو شهری بری
نه هیچ تعهدی ازمون نگرفتن, فقط قبل از امتحان آیین نامه اصلی افسره گفتش که پشت برگه جواب بنویسیم که حرکت با دنده خلاص در سرازیری ها ممنوعه و یه امضا هم زدیم و تموم
امتحان عملی شهر رو گرفتن و امروز فرداس که گواهینامه برسه دستم.
فکر کنم برداشته شده چون حتی تو کتاب آیین نامه هم چیزی ننوشته بود
موقع ثبت نام چی همچین برگه ای ندادن برا امضا؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)