هیچ کس نیست ما رو راهنایی کنه ؟
یه dvd پلیر معمولی که فلش هم بخوره و زیرنویس رو هم ساپورت کنه می خوام
تا 80-90 تومن
هیچ کس نیست ما رو راهنایی کنه ؟
یه dvd پلیر معمولی که فلش هم بخوره و زیرنویس رو هم ساپورت کنه می خوام
تا 80-90 تومن
راستش من پایوننیر گرفتم 120 تومان اصلا راضی نبودم ولی یه مدل الجی داره mkv هم میخونه 80 تومان مدلش هم فکرکنم این باشه 5570 شاید خوب باشه ولی بازم میگم تا نخری معلوم نمیشه
ممنون دوستان دیگه هم راهنمایی کنند ممنون میشم
چون قبل از روز پدر می خوام بگیرم
dvd مدل 9650pm ال جی دارم که قبلاً می تونستم با ریموتش تلویزیون ال جی رو نیز کنترل کنم ولی متأسفانه چند روزیست که کد تنظیم ریموت dvd به هم خورده ودیگه نمیشه با اون تلویزیونو کنترل کرد اگه میشه کد ریموت dvd رو بدید که بشه با اون برای تلویزیون ال جی استفاده کرد .باتشکر
مدل DV-SL2400W شارپ حدود 95 تومن هست و زیر نویس انگلیسی رو ساپورت میکنه .
مشخصات :
- DVD, DVD-R/RW, JPEG, VCD, MP3, WMA, CD-R/RW
- High Resolution Picture with Progressive Scan
- Dolby Digital / dts digital out
- DVD Component Video out
- Remote Control
dvd مدل 9650pm ال جی دارم که قبلاً می تونستم با ریموتش تلویزیون ال جی رو نیز کنترل کنم ولی متأسفانه چند روزیست که کد تنظیم ریموت dvd به هم خورده ودیگه نمیشه با اون تلویزیونو کنترل کرد اگه میشه کد ریموت dvd رو بدید که بشه با اون برای تلویزیون ال جی استفاده کرد .باتشکر
اگر کسی از این مدل داره تو دفترچه راهنماش نوشته که متأسفانه من دفترچه این دستگاه رو ندارم
اگر همه اینجا جای پرسش این سئوال ها نیست لطفاً بگید تو چه قسمتی مشکلمو بیان کنم ممنون از شما
دكمه پاور DVD را فشار بده نگه دار و شماره 1
یا الجی بخر یا شارپ چون dvd player هاشون لنز قوی دارن و اکثر فرمتها رو راحت پخش میکنن . هرچی میگیری سامسونگ نگیر که dvd player و سینمای خانگیش جونت رو به لبت میرسونه تا یه چیزی رو برات play کنه !
با تشکر از ahma
مشکلم حل شد ممنوع
آقا الان بهترین DVD Playar که MKV رو بدون مشکل ( حتی از روی usb ) پخش میکنه همین ال جی 9570 هست ؟؟؟؟؟؟؟ الان قیمتش تو تهران چنده ؟؟؟؟؟ میخوام بدونم کسی از دوستان اسپیکر هم وصل کرده بهش تا صدا بگیره ؟؟؟ کیفیتش چه جوریاست ؟! میخوام ببینم میتونم بهش اسپیکر 5.1 کاناله وصل کنم ( قصدم هم همینه ) و صدای با کیفیت هم بگیرم ازش یا نه ؟؟؟؟ لطفا زود جوابمو بدید . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)