میگن p30world داره جلوی حمله های اینترنتی به سایت و فرومش رو میگیره . برا اینه کند شده .مشکل انجمن ها به داتک ربطی نداره .
میگن p30world داره جلوی حمله های اینترنتی به سایت و فرومش رو میگیره . برا اینه کند شده .مشکل انجمن ها به داتک ربطی نداره .
خوب فکر کنم گروه ویرانه که خودش سابقه نوکری بقدمت تاریخ رو یدک میکشه چند وقتیه صاحب نوچه هایی شده که قبلا در زمینه کرک کار میکردن و داستان آن نوکر ما داشت نوکری......
حالا بعید نیست نوکر +نوکر بتوان 2 بخوان باجگیری کنن.
دوستان کسی چیز پی اون تست شده با داتک سراغ داره قیمت مرغوب با تخفیف دانشجویی؟
جاش شارژ ی چیزی بدیم![]()
چیز پی رو بیخیالش شو اگه اونور آب کسی رو داری بهم بگو تا یه برنامه توپولو فسکی آدرس بدم.
آزمایش شده یکسال و خورده ایی
والا من اونوره جوبم کسی رو ندارم چه برسه اونوره آب
موضوش چیه؟ والا یور فری دام استفاده میکنم برای سایت ها بدک نیست ولی براید انلود کم میاره این deposit file و کلی سایت دیگه هم که فیل شدن
اینا رفته رو اعصاب
خوب پس موضوع منتفیه
واسه دانلود فقط این چاره کار هست من تورنت که میگیرم ترکرش فیلتره اگه این نباشه دستم از دنیا کوتاه میشه.
اول بکش رو این تورنت ها روخوب پس موضوع منتفیه
واسه دانلود فقط این چاره کار هست من تورنت که میگیرم ترکرش فیلتره اگه این نباشه دستم از دنیا کوتاه میشه.
پسر مگه من چمهبه این داریوش هیچی ندیدن تحریمش کنین![]()
![]()
داریوش جان
من یه سرور وی پی اس دارم که روی اون چند تا اکانت فیلترشکن هم درست کردم و در اختیار بقیه دوستان گذاشتم
علاوه بر خودم که از داتک اینترنت دارم و با این وی پی اس کار میکنم،یکی دیگه هم از دوستانم هم از داتک اینترنت داره و بهش فیلترشکن خودمو دادم و اونم به راحتی داره کار میکنه
قیمتش هم من به همه غریبه ها میدم ماهی 4 هزار تومن(چون فیلترشکنش حرف نداره)
اما چون شما رفیق خودمونی من میتونم ماهی 3 تومن بدم
البته دوتا شرط کوچولو هم داره برای اینکه با این فیلتر شکن استفاده کنی که اگه از لحاظ قیمت مشکلی نداشتی،توی پ.خ بگو تا دوتا شرط هم بهت بگم و برات ردیفش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)