پس سونی سری B میتونه گزینه خوبی باشه
t9 اومده ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرفتم تو فکر ipod touch ولی خیلی بزرگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس سونی سری B میتونه گزینه خوبی باشه
t9 اومده ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرفتم تو فکر ipod touch ولی خیلی بزرگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربون دستت حسین جان
اون سری b که از اساس باهاش مشکل دارم در usb همش میوفته یا اونی که دست من بود این جوری بود
تاچ هم برا دویدن خیلی اذیت میکنه دیگه امپ و اینام ببندی که بدتر
همون کلیپ رو دوباره میگیرم اینبار 8 گیگ میگیرم چون مدل دیگه ای ندیدم که کلیپم داشته باشه و کیفیتشم خوب باشه این خوراکه ورزشه برا استفاده معمول هم عالیه یه موقع هم بخوای شیفت کنی رو یه سبک دیگه بازم خوب جواب میده
![]()
اگه +Clip گرفتی یادت نره روش RockBox بریزی که حیف میشه
دوستان من قراره clip+ از دیجی کالا بگیرم اما 3 تا چون رفیقامم خواستن !
چیزی به نام رنگ بندی توی سبد خریدش ندیدم !
همشون از دم مشکین ؟!
من هم چیزی ندیدم
فکر کنم همون مشکیش رو دارند.
اگه خیلی مهمه میتونید زنگ بزنید و از خودشون بپرسید.
پلیر زیر 100 تومن چی خوبه یه چیز کوچیک و جمع و جور با کیفیت میخواستم
تونظرم shuffle هست اما اینکه که صفحه نمایش نداره مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
از اینا کدوما بهترن : Shuffle و Cowon E2 و Sony NWZ-B152F 2GB و Sansa
شارژ دهی کدماش بهتره ؟ الان چرا اپل اینقدر نسبت به بقیه گرونه ؟
اینقدر sansa میکنید منظورتون همون 40 نومنی است
در ضمن من بیشتر enrique و rihanna و ... گوش میدم و نمیخوام صداش نثل 5700 باشه مثه ipod و wildfire باشه بهتره
الان یه mp3 پلیر بگیری خیلی کیفیتش از صدای گوشی htc wildfire بهتره (منظورم کیفیت صداست مثلا دیگه 128 رو با کیفیت پخش میکنه)
ممنون
Last edited by Notorious098; 17-07-2011 at 20:31.
سانسا clip يا فيوز بگير كلا از همه نظر عاليه از شافل و ... هم بهتره فقط هدفون خوب فراموش نشه.
لطفا در مورد Ipod Classic و کیفیت صدای اون نسبت به Cowon یه توضیح مختصر بدین ::.
سلام دوستان
به نظر شما کدام پخش کننده کیفیت صدای خوبی داره
یعنی قبل از این که از آهنگ خوشتون بیاد از کیفیت صدای پخشی که داره اجرا میشه لذت ببرید؟
شما چی پیشنهاد میکنید؟
قیمت تا 250 هزار تومان(کیفیت صدا)
مرسی
Cowon J3
Sony nwz-s545
Samsung YP-p3
به هدقون خوبم نیاز داری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)