آره من از یه خط دو تا adsl گرفتم چون بستر مخابراتی هر دو شرکت یکی بود یکیش فن آوا ست فکر کنم تو تهران هم ADSL میده یکی دیگه هم از پهنای باند اون استفاده کرده (چون نامحدود میداد ازش گرفتم)
حالا میتونی راهنمائیم کنی؟؟
آره من از یه خط دو تا adsl گرفتم چون بستر مخابراتی هر دو شرکت یکی بود یکیش فن آوا ست فکر کنم تو تهران هم ADSL میده یکی دیگه هم از پهنای باند اون استفاده کرده (چون نامحدود میداد ازش گرفتم)
حالا میتونی راهنمائیم کنی؟؟
ببین شما از یه خطنمیتونی از دوتا شرکت بگیری مگه اینکه تجهیزاتشون یکی باشه
در صورتی هم که تجهیزاتشون یکی باشه دیگه دوتا شرکت حساب نمیشه و یه شرکت محسوب میشه
حالا هرچی که شما میگین درست!!
ولی من با دوتا یوزر از دو شرکت کانکت میشم
میتونی در مورد ایراد مودم منو راهنمائی کنی یا نه؟
شما وقتی قطع شدی برو
Start~> Run
بنویس
ping -t 4.2.2.4
ببین چه پیغامی مینویسه واست
در ضمن سعی کن طرز برقراری رابطه ات رو بهتر کنی ; - )
منظورمو متوجه نشدی
بعد از یه مدت که با اینترنت کار میکنم مودم دیگه کار نمیکنه (چراغهای ADSL و Lan) ثابت میشه اینترنت از کار میفته
و حتما باید هر دو سیستم روشن باشن تا بتونم کانکت شم
در ضمن دوست عزیز هیچ چیز بخودی خود معنایی نداره مگر اینکه شما به اون معنا بدی. برا اینکه تاپیک رو زیاد شلوغ نکنم مختصر و مفید نوشتم در کل به بزرگواری خودت مارو ببخش
Last edited by Black Eyes; 04-03-2009 at 11:44.
کسی در این مورد نمی تونه من را راهنمایی کنه
من یک گوشی p990 دارم که wlan داره
می خواستم ببینم با مودم وایرلس می شه کانکتش کرد و با اتصال به pc از اینترنت استفاده کرد .من فکر کنم مورد اول با دوم فرق داره و کلا یک چیز دیگه هست!
مورد دوم اصلا چه فایده ای داره! فکر نکنم همچین چیزی امکان پذیر باشه!با عقل جور در نمی یاد اونجور که من برداشت کردم!
این را از این جهت گفتم که کسانی که سیم کارتشان قابلیت اتصال به اینترنت را داره با اتصال گوشی به کامپیوتر از اینترنتشان در کامپیوتر استفاده می کنند . گفتم اگر این ظوری بشه شاید بشه که گوشی اینترنت را از مودم وایرلس بگیره و بشه با اتصال به کامپیوتر در کامیوتر دوم از اینترنت استفاده کرد
مورد اول که مشکلی نیست شما وقتی برنامه گوشی نصب باشه توی قسمت کانکشن میتونی کانکشن بسازی و کانکت بشی به اینترنت یا کانکشن عادی بسازی البته با تنظیمات خاص!
مورد دوم هم شاید بشه!
عزیز شما هم خوشحالیها
مودمهای اشغال اسیاتک یه usb رو بزور داره اونوقت شما میگی با لن بزنه
راستش منم هیچوقت نتونستم corecess ( نام مودم) رو توی ویستا نصب کنم بخاطر همین بیخیالش شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)