لینک 1536 رو بدید منم بنصبم بینم چجوریه
لینک 1536 رو بدید منم بنصبم بینم چجوریه
من خودم 1536 استفاده می کنم و tetris و fifa 09 رو بدون مشکل بازی میکنم(tetris در هر 10 بار یه بار error میده)
the one که گفتم چطور بازی میکنم.bloom box هم که میگه trial هست.اون solitari هم یه جوریه. بدون این که بخوام بازی رو قطع می کنه.
دوستان شما آنتی ویروس نصب کردین؟چه نوعی رو؟
Last edited by P.1052; 24-08-2009 at 20:45.
سلام دوستان
آقا حسن گشتم تو گوگل همش تو فروم های مختلف بود که باید عضو بشی ولی اگه تو ترفندستان عضو هستی این لینکشه
اینم رپیک نشده اگه لازمت شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم دقیقا از ترفندستان دانلود کردم.لینک اولی هست.اون یکی ها رو دانلود نکنید.در بین تمام سایت های
فارسی فقط ترفندستان بود که داشت. البته موبایلستان هم یه زمانی داشت ولی مثل این که تاپیکش پاک شده.
لطفن یکی از دوستان که 1296 رو داره 1536 رو هم نصب کنه بگه کدوم بهتر کار میده.
ممنون
Last edited by S E V E N; 24-08-2009 at 22:29.
سلام دوستان کسی تا حالا تونسته بازی worms world party رو رو انگیج این گوشی نصب کنه ؟
من نصب کردم و بازی اجرا شد اما وقتی میزنم بازی شروع بشه، میاد بیرون و ارور میده.
سلام دوستان
فکر کنم این بازی روی fp2 اجرا نمیشه.چون تو تاپیکش یکی n78 داشت و ظاهرا روش اجرا نشده بود.
راستی دوستان کلاینت 1557 رو نصب کردم شبیه همون 1536 می باشد.بازی ها هم همونطورند.
دوستان شما آنتی ویروس نصب کردید؟
من آنتی ویروس نصب نکردم چون سرعت رو میاره پایین و اینکه امکان اینکه گوشی ویروس بگیره کمه.
اگه هر فایلی که از بلوتوث میگیرید رو باز نکنید احتمالش خیلی کمه.
در ضمن بازی bloom box و snake هم اجرا میشن.
منم امروز خریدم بچه ها.چه کارایی لازمه بکنم ؟ منظورم آپدیت و این حرفاست
مبارکه
آپدیت نمیخاد ... اگه باتریش خوب نیست بگو تا بگم چیکار باید بکنی
فعلا که باتریش خوب بوده تا بعداگه باتریش خوب نیست بگو تا بگم چیکار باید بکنی
برا انگیج و بازیاش چی؟
این کلاینت که میگین از کجا دان کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)