جدیداً چیزای جدیدی از یک مشاور به نام دکتر حسین احمدی شنیدم که روش های جدیدی برای تست زدن داره.
و ادعا می کنه رتبه های تک رقمی زیادی تحت مشاوره او بودند(حبیب الله عبدالهی پور رتبه 2 کنکور ریاضی مهندسی برق شریف ، ندا ایاز رتبه 1 مهندسی کامپیوتر،سپیده آذریان مهندس برق رتبه ،فرشید غلامی و شبنم کوشک پزشکی شهید بهشتی،هانیه کرباسی و آیدا شافعی دانشجوی مهندسی معماری و...)تازه می گه اکثر این افراد در چند ماه آخر به او روی آوردند .
و با روشی نام آلفای ذهنی روش های تست زنی رو به شاگرداش آموزش میده.
البته من اصلاً به مشاورا اعتقاد ندارم و معتقدم همه چیز به خود آدم بستگی داره ولی وقتی این حرفا رو شنیدم تعجب کردم.
اگه کسی چیزی شنیده و به صحت این حرفا اطمینان داره بگه و یه سایتی بده که بیشتر آشنا شیم.
گول تبلیغات را نخورید ! .gif)
در یک کلام آلفای ذهنی یعنی رسیدن به تمرکز بیشتر و از بین بردن استرس !
من به هیچ عنوان ردش نمی کنم ( یه جورایی با قدرت فکر که چند صفحه پیش راجع بهش صحبت کردیم مرتبطه !
) ولی موضوع اینجاس که :
1) این یه روشه برای بهتر و جالبتر !!! زندگی کردن و ارتباط دادنش با کنکور یه کار کاملا تبلیغاتیه !
2) روی خیلی ها جواب نمی ده ( چون نمی تونن باورش کنن ! )
3) یه راه میانبر برای کنکور نیست و جای تلاش و پشتکار فرد رو به هیچ عنوان نمی گیره !
4) رسیدن به تمرکز و ... از این روش کار هر کسی نیست و شاید چندین ماه زمان ببره که شما بتونی به این مرحله از تمرکز (از این روش ) برسی ! به علاوه کلی جزوه و کتاب و ... تو همین کلاسها داده میشه که باید وقت عزیزتو صرف خوندن این کتابها و جزوه ها بکنی و احتمالا یه هفته بعد از کنکور به تمرکز و آرامش برسی ! .gif)
به نظر من صحبت کردن با آدمهای پرانگیزه ( که تو این تاپیک هم کم نیستن
) + روشهای معمولی که برای کاهش استرس گفته میشه ( مثه تغذیه مناسب ، خواب کافی ، چرخیدن تو طبیعت و ...) + کارهای معمولی که به افزایش تمرکز کمک می کنن ( مثه گوش نکردن زیاد موسیقی و اخبار و .... ) روشهای مناسبتری برای رسیدن به تمرکز و آرامش هستن ( در شرایط یه کنکوری !!! ) .gif)
من کلاسهای ایشونو نرفتم ( چون تهران نیستم !
==> اگه بودم هم نمی رفتم ! ) ولی یه نمونه از روشهای علمی !!!! ایشون رو از یکی از سایتها براتون پیدا کردم : ( توی کلاسهاشون تدریس میشه ! )
درس معارف کنکور 85 :
اگه بخوایم اسم شاگردای امام علی رو یاد بگیریم ( به روش علمی ) می گیم که :
امام علی در زمان معاویه مکار بود !
حالا این مکار اول اسم هر کدوم از این شاگرداس : م : میثم تمار ک: کمیل بن زیاد ا : اویس قرنی و ر : رشید هجری
( نمردیم و روش علمی رو هم دیدیم !
)
یه جمله دیگه از سایتشون :
هدیه ویژه به داوطلبای کنکوری و دبیرستانی که آلفای ذهنی را خریداری کرده اند :
آموزش رایگان تست زنی عمومی در 10 ثانیه و اختصاصی در 20 ثانیه
گول نخورید ! .gif)
من که نمیشناسمشون ! شاید مشاور و برنامه ریز خوبی باشن ولی از دو مورد بالا همه چیز مشخص میشه .gif)
اینم سایتشون :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیش به سوی کنکور 88 !