تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 630 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

جدیداً چیزای جدیدی از یک مشاور به نام دکتر حسین احمدی شنیدم که روش های جدیدی برای تست زدن داره.
    و ادعا می کنه رتبه های تک رقمی زیادی تحت مشاوره او بودند(حبیب الله عبدالهی پور رتبه 2 کنکور ریاضی مهندسی برق شریف ، ندا ایاز رتبه 1 مهندسی کامپیوتر،سپیده آذریان مهندس برق رتبه ،فرشید غلامی و شبنم کوشک پزشکی شهید بهشتی،هانیه کرباسی و آیدا شافعی دانشجوی مهندسی معماری و...)تازه می گه اکثر این افراد در چند ماه آخر به او روی آوردند .
    و با روشی نام آلفای ذهنی روش های تست زنی رو به شاگرداش آموزش میده.
    البته من اصلاً به مشاورا اعتقاد ندارم و معتقدم همه چیز به خود آدم بستگی داره ولی وقتی این حرفا رو شنیدم تعجب کردم.
    اگه کسی چیزی شنیده و به صحت این حرفا اطمینان داره بگه و یه سایتی بده که بیشتر آشنا شیم.
    گول تبلیغات را نخورید !
    در یک کلام آلفای ذهنی یعنی رسیدن به تمرکز بیشتر و از بین بردن استرس !
    من به هیچ عنوان ردش نمی کنم ( یه جورایی با قدرت فکر که چند صفحه پیش راجع بهش صحبت کردیم مرتبطه ! ) ولی موضوع اینجاس که :
    1) این یه روشه برای بهتر و جالبتر !!! زندگی کردن و ارتباط دادنش با کنکور یه کار کاملا تبلیغاتیه !
    2) روی خیلی ها جواب نمی ده ( چون نمی تونن باورش کنن ! )
    3) یه راه میانبر برای کنکور نیست و جای تلاش و پشتکار فرد رو به هیچ عنوان نمی گیره !
    4) رسیدن به تمرکز و ... از این روش کار هر کسی نیست و شاید چندین ماه زمان ببره که شما بتونی به این مرحله از تمرکز (از این روش ) برسی ! به علاوه کلی جزوه و کتاب و ... تو همین کلاسها داده میشه که باید وقت عزیزتو صرف خوندن این کتابها و جزوه ها بکنی و احتمالا یه هفته بعد از کنکور به تمرکز و آرامش برسی !
    به نظر من صحبت کردن با آدمهای پرانگیزه ( که تو این تاپیک هم کم نیستن ) + روشهای معمولی که برای کاهش استرس گفته میشه ( مثه تغذیه مناسب ، خواب کافی ، چرخیدن تو طبیعت و ...) + کارهای معمولی که به افزایش تمرکز کمک می کنن ( مثه گوش نکردن زیاد موسیقی و اخبار و .... ) روشهای مناسبتری برای رسیدن به تمرکز و آرامش هستن ( در شرایط یه کنکوری !!! )
    من کلاسهای ایشونو نرفتم ( چون تهران نیستم ! ==> اگه بودم هم نمی رفتم ! ) ولی یه نمونه از روشهای علمی !!!! ایشون رو از یکی از سایتها براتون پیدا کردم : ( توی کلاسهاشون تدریس میشه ! )

درس معارف کنکور 85 :
    اگه بخوایم اسم شاگردای امام علی رو یاد بگیریم ( به روش علمی ) می گیم که :
    امام علی در زمان معاویه مکار بود !
    حالا این مکار اول اسم هر کدوم از این شاگرداس : م : میثم تمار ک: کمیل بن زیاد ا : اویس قرنی و ر : رشید هجری
    ( نمردیم و روش علمی رو هم دیدیم ! )
    یه جمله دیگه از سایتشون :
    هدیه ویژه به داوطلبای کنکوری و دبیرستانی که آلفای ذهنی را خریداری کرده اند :
    آموزش رایگان تست زنی عمومی در 10 ثانیه و اختصاصی در 20 ثانیه
    گول نخورید !
    من که نمیشناسمشون ! شاید مشاور و برنامه ریز خوبی باشن ولی از دو مورد بالا همه چیز مشخص میشه

اینم سایتشون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیش به سوی کنکور 88 !
    Last edited by * BriAnNa *; 17-02-2009 at 21:20.

2. 5 کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

من واقعا دنبال همچین چیزی هستم. میشه لطفا کاملتر توضیح بدی؟
    با تشکر!
    اگه این منبع رو به ما هم معرفی کنی ممنون میشیم
    چشم ! یه کوچولو صبر کنین ببینم گیر میاد یا نه !
    اگه تونستم پیداش کنم حتما همینجا اعلام می کنم ! فعلا نمی گم که اگه نشد شرمنده کسی نشم !

حرفای شما درسته (به خصوص دومی) خودم هم دارم به همین نتایج میرسم بعضی بچه ها مثل من که پایه عربی رو نگرفتن با این درس مشکل پیدا میکنند مثلا من مبحث منصوبات رو میخونم میفهمم مفعول منصوبه حالا بدبختی اینجاست که تو جمله مفعول رو پیدا نمیکنم(البته اینقدر هم افتضاح نه ولی شبیه به این)من میخواستم برم از عربی یک بخونم ولی چون سر اون آزمونی(قلمچی)که سال اول اومد درست نخوندم عقب افتادم بعد پشتیبانم گفت اونو بذار برای بعدا الان به برنامه پیش برو به نظر حرف درستی میاد اما نه در مورد عربی که پیوشتگی شدیدی داره!!!!منم خر شدم خودم یه ذره فکر نکردمهمینجری اجرا کردم چون نتیجه نگرفتم دوباره با عربی مشکل پیدا کردم وانگیزه ام از دست رفت به طوریکه خیلی جاهاش رو کلا نخوندم.
    فکر میکنم بهترین کار این باشه که نصف وقتی که برای عربی میذارم از اول شروع کنم نصف دیگرهم طبق برنامه پیش برم تا ترازم رو عربی بیشتر از این پایین نکشه(فکر کنم اگه نخونم دیگه منفی بزنم )
    پس حدسم درست بود !
    این که کاملا مشخصه اگه توی درسی از پایه مشکل دارین باید برگردین از پایه بخونین !
    به خصوص عربی ...
    یه پیشنهاد اینکه برگردین از عربی 1 شروع کنین ولی در کنارش ترجمه متن درس و کارگاه ترجمه و کلمات و ...عربی 2 و 3 رو بخونین ! فکر می کنم نهایتا خوندن قواعد عربی 1 ده روز طول بکشه ( ارزششو داره )
    ( فقط پیشنهاده ها ! خدای نکرده عقب نیفتین از برنامتون دعاهاشو به جون من کنین ! )

موفق باشی !
    Last edited by * BriAnNa *; 19-02-2009 at 11:16.

4. 2 کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

کارنامه ات خیلی شبیه من به غیر از زبان و فیزیک 3 که کمتر زدم وهندسه تحلیلی رو هم زدم
    عربی رو دقیقا عین من زدی وقتی تراز عربی رو بین این همه درسم میبینم اعصابم خورد میشه.

من که نمیبینم .
    عربی رو با لایتنر بخون.
    Lomon دستت درد نکنه خیلی با حال بود

با این وجود میگه واسه چی به من زنگ بزنن.من 200 % مطمئنم که این آقا نوید میدونسته که جزء 3 نفره!!

تا جای که من میدونم نوید نادری ریاضی رو 95 زده بود

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تا جای که من میدونم نوید نادری ریاضی رو 95 زده بود
    100 زده بود !

داره خودمونی میشه Amirlike2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی بگه من چیکار کنم؟
    بابام بهم یه انگیزه خوبی داده باعث شده در روز ساعتی7 یا8 ساعت هم بخونم می دونم هنوزم کمه. اما می خوام شدیدا زیادش کنم.
    اما بابام گفته به شرطی این انگیزه به جواب می رسه که حتما تو دانشگاه های تهران قبول شم.
    هنوزم امیدی هست که بتونم ؟
    ترازامم خیلی تا حالا تعریفی نداشته همش 4600 یا 4500 شده یا کمتر یا بیشتر.
    حالا من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    هنوزم امیدی می تونم داشته باشم که تو دانشگاه های تهران قبول شم؟

8. این کاربر از Amirlike2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Vict0Ria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zendoon

12

من نمی دونم چند زده بود این درصدایی بود که خودش حساب کرده بود
    حتماً اون 5 تا رو بی دقتی ها کم شده!!!

10. این کاربر از Vict0Ria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

یکی بگه من چیکار کنم؟
    بابام بهم یه انگیزه خوبی داده باعث شده در روز ساعتی7 یا8 ساعت هم بخونم می دونم هنوزم کمه. اما می خوام شدیدا زیادش کنم.
    اما بابام گفته به شرطی این انگیزه به جواب می رسه که حتما تو دانشگاه های تهران قبول شم.
    هنوز کلی وقت داری ! امیدوار باش !
    من خودم از دیشب شروع کردم به خوندن واسه آزمون سنجش این هفته ! ( پس فردا !!! )
    تازه من انگیزه خاصی نداشتم شما که انگیزه هم داری !
    موفق باشی

12. 3 کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

یکی بگه من چیکار کنم؟
    وضعیت منم فرق زیادی با شما نداره تو 3 آزمون همه ترازام 4800-4900 شده البته من واسه این آزمون قبلی خونده بودم ولی چون تو عربی و ریاضی مشکل دارم بازم ترازم پایین اومد.البته به جز ما چند نفر دیگه ای هم هستند که وضعیتشون اینطوریه...به هر حال تا الان هر کاری که کردی رو بیخیال شو از امروز حدودا 125 روز تا کنکور مونده فقط واسه 125 روز همه تفریحاتو بزار کنار بچسب به درس حتما قبول میشی...شما اگه الان 8 ساعت بخونی مطمئنا هفته ی بعد به 10 و بالاتر میرسه.مثله من که اولا 2-3 ساعت میخوندم الان 5-6 بعدا هم زیاد میشه
    موفق باشی

14. 2 کاربر از separate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یکی بگه من چیکار کنم؟

فقط بخواه که بخونی
    اونوقته که میتونی

تازه انگیزه هم دادن که بهت
    بابای من میگه هر جا قبول شدی موردی نداره!!!!!(اصلا براش مهم نیست)
    همش هم میگه بخواب انقد درس نخون!!!!!!!

16. 2 کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

یکی بگه من چیکار کنم؟
    من خیلی بچه ها رو میشناسم با 7 و8 ساعت مطالعه در روز رتبه زیر 100 گرفتن.حتی یکی از رتبه های زیر 10 ریاضی بود که میگقت روزی 3.5 درس میخونده(تازگیها یه مشاور تو مدرسه مون این رو گفت خودم هم قبلا تو اینترنت یه چیزایی دیده بودم)البته باید توجه کرد که این آدم حتما پایه قوی داشته و سالهای قبلم درساش رو خوب خونده مسلما تنها کاری که کرده مفید خوندن بوده .یه گروهی هم هستن که بعد از عید مثل چی میخونن ورتبه های زیر1000 حتی 200 300 میارن(البته اینو خودم هم باور نمیکردم ولی از 3 ،4 تا از بچه های شریف که قبلا تو مدرسمون بودن شنیدم)

یکی از چیزای خیلی مهم تو درس خوندن اینه که روزی که معلمت یه درسی رو میده تو همون روز اونو بخونی تا حد ممکن روش مسلط شی اگه بزاری برای هفته بعد دیرتر درس رو یاد میگیری و کاری که باید تو 1 ساعت انجام بدی رو 3 ساعت طول میکشه و مثل اون موقع هم یاد نمیگیره.(من خودم هر موقع این کارو کردم نتیجه گرفتم اما هی یادم میره احساس میکنم مطالب قبلی رو بلد نیستم میرم اونا رو میخونم در حالی که کار درست اینه که مطالب جدید رو بخونی بعد بری قبلیا رو بخونی)

در ضمن به نظر من خیلی به فکر اضافه کردن ساعت مطالعه نباش سعی کن اول همین رو تثبیت کنی بعد آروم آروم بهش اضافه کن. مثلا خود من عادت به درس خوندن ندارم اوایل سال داشتم کم کم ساعت مطالعه رو زیاد میکردم خیلی خوب بود بعد 2 هفته خودم رو کشتم زیاد خوندم به جاش 2 هفته بعدش درس نخوندم یا بعضی روزا که خیلی میخونم فرداش چیزی نمیخونم خلاصه هر ریسکی خواستی بکنی اول بهش خوب فکر کن اگه خوب بود انجام بده(این فقط یه تجربه شخصی نیست بعدا از خیلیا شنیدم)

18. 4 کاربر از apollon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •