شما وقتی جیلبرک میکنید سایدیا هم اضافه میشه ..
بله من هم icy رو دارم ... به طور کل هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن ! ...
ولی به طور کلی سایدیا خیلی گسترده تر و غنی تر هست از نظر سورس ها و ... نسبت به icy ! ...
شما وقتی جیلبرک میکنید سایدیا هم اضافه میشه ..
بله من هم icy رو دارم ... به طور کل هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن ! ...
ولی به طور کلی سایدیا خیلی گسترده تر و غنی تر هست از نظر سورس ها و ... نسبت به icy ! ...
سلام به همگی؟ من می خوام ipod touch 3g 32gig بگیرم. چند تا سوال داشتم.
1. وقتی می خوام جیلبریک کنم با کدوم برنامه این کارو انجام بدم که بعد از reset به حالت recovery نره؟ یعنی منظورم اینه که بعد از خاموش کردنه ipod برای بالا اومدنش نیاز به وصل کردن به pc نباشه.
2.شنیدم اگر به فروشنده بگم برام برنامه بریزه دیگه خودم نمی تونم برنامه ای رو بهش اضافه کنم مگر اینکه نسخه اصلی برنامه هارو تو هاردم داشته باشم. درسته؟ آیا برنامه ای وجود نداره که بشه با اون فقط برنامه ای رو به IPOD اضافه کرد و برنامه هایی که فروشنده برامون ریخته پاک نشه؟ اگر وجود داره اسمشو بگید؟
3. این پک برنامه ها و بازیهای IPOD رو از کجا میتونم گیر بیارم؟ آیا ای برنامه ها و بازیها کرک شده هستند؟
1: در مورد برنامه نمیدونم چون ای تاچ ندارم الان مدتی ... در مورد ریکاوری مشکلی نیست اگرم رفت میشه از ریکاوری بیرون اوردش!
2: چرا میتونی ولی باید بعد از جیلبرک به مسیر var/mobile/app بری و از برنامه ها بک اپ بگیری.
3: بله خوب اگه کرک نشده بود که واسه چی جیلبرک میکنن مردم ! ... شما میتونی برنامه های مجانی رو از ایتونز استور بخری ...
یه سری از برنامه ها رو هم میتونی از سورس های سایدیا و icy و ... نصب بکنی و انجمن هایی هم مثل انجمن تخصصی ایفون یا همین انجمن خودمون بازی ها و برنامه های کرک شده رو دارن میتونی نصب بکنی ! ...
خیلی ممنونم از شما که به سوالاتم جواب می دید.2 تا سواله دیگه
1.از کجا بگیرم؟ بازار موبایل ایران خوبه؟ در ضمن ساکن تهرانم
2. چه هدفونی براش بگیرم خوبه؟ اگر میشه هزینش و 1عکسم ازش بزارید؟
بهترین سایت دانلود برنامه ها و بازی های کرک شده، چیه؟
غیر از فروم های فارسی معروف!
اینجا یه سر بزن :
[/B].com/forumsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. پاساژ پایتخت بهتر به نظر میاد.. اغلب دوستان از اونجا خریده ان و اغلب راضی بوده ان... صفحات قبلی رو چک کن یا واژه "فروشگاه" رو در همین تاپیک سرچ کن، بارها در این مورد بحث شده.
2. به خودت بستگی داره و بودجه ات.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتیم که میخواستن هدفون در حد میلیون تومن برای آیپادشون بخرن، خیلی ها هم دنبال کارای در حد 10-20 تومن بوده ان ... هدفون مناسب براش، اونیه که شما مناسب بدونی!
البته در مورد اون دوستان ( که میخواستم HD800 بخرن) لازم به ذکر هست که ایپاد ها طبق تحقیقاتی که داشتم حداکثر تا 80 اوهم رو بیشتر نمیتونن درایو کنن که برای هدفونی هم که امپندانس ش در این سطح باشه برای بهبود بهتر صدا بهتر هست که از AMP هم استفاده بشه ! ...
( به طور کلی earphone (in ear جزء بهترین موارد هست برای ایپاد و در درجه بعدی استفاده از هدفون های supra-aural توصیه میشه که در اخر باز به نوع استفاده و بودجه ی شما همه چیز برمیگرده ! ...
بهترینشو نمیدونم اما اینا رو ببین :بهترین سایت دانلود برنامه ها و بازی های کرک شده، چیه؟
غیر از فروم های فارسی معروف!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای خرید یا از نقش بگیر یا الماس مطمئن ترین مکانها هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)