ایا به جای what the hell are u doing? میتونیم بگیم what the mess are u doing?
اگه میشه تفاوتش رو بگین؟
-------------------
ایا breast فقط برای جنس مونث به کار میره یا برای مذکر هم میتونیم استفاده کنیم؟
ممنون
ایا به جای what the hell are u doing? میتونیم بگیم what the mess are u doing?
اگه میشه تفاوتش رو بگین؟
-------------------
ایا breast فقط برای جنس مونث به کار میره یا برای مذکر هم میتونیم استفاده کنیم؟
ممنون
به اینا اصطلاحاً میگن Relaxed Pronunciation که دوستمون معروفترین هاش رو گفت .. اگه واقعاً دنبال یه لیست کاملتر هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن. (که البته Contraction ها رو هم بهش همراه کرده - اما مساله ای نیست چون اینا دو مساله مرتبط بهم هستند و اصلاً میشه گفت relaxed ها یه جورایی فرم غیررسمی تر و ترکیبی contraction ها هستند)
* یادش بخیر ... اگه درست یادم مونده باشه اولین بار کتاب دوم هری پاتر رو به انگلیسی میخوندم که با این قضیه برخورد کردم .. کاراکتر ران از donno استفاده می کنه که من معنی اش رو نمی دونستم... (فکر کنم قضیه مال 10 سال پیش باشه - دبیرستان بودم)
خیلی کم کاربرد باید باشه و به نظر میاد از نظر درجه خشانت(!) مودبانه تر از hell و fu*ck باشه...
اما اینو در نظر بگیر که میشه خیلی چیزا رو بجای خیلی چیزا گفت ... حتی می تونی با گفتن یه چیزی که قبلاً هرگز شنیده نشده و استفاده نشده، همچنان معنی موردنظرت رو به شنونده منتقل کنی ... اما اون پارامتر مهم که "کاربردی" بودن یه اصطلاح باشه در اینجا وجود نداره .. چنین عبارتهایی بخاطر محاوره ای بودن و رایج بودن ارتزاق می کنن و اگه غیر از این باشه دلیل اصلی وجودی شون از دست میره. غیر از اینه؟
//
breast رو میشه برای هر دو جنس به کار برد.
بابا ایول seymour عزیز
عجب منبعی بود
فقط منظور شما را از Contraction متوجه نشدم ؟
توی دیکشنری بابیلون هم زدم نوشته :
همرفت ،جمع شدن ،فشردگى ،تنزل ،انقباض ،اختصار،ادغام ،همکشيدن ،ترنجيدن
علوم مهندسى : مختصر شده
عمران : انقباض
معمارى : جمع شدگى
روانشناسى : انقباض
نجوم : انقباض
بازرگانى : کسادى
ورزش : انقباض
علوم هوايى : همگرايى
مثل and که میشه an' یا c'mon به جای come onهمرفت ،جمع شدن ،فشردگى ،تنزل ،انقباض ،اختصار،ادغام ،همکشيدن ،ترنجيدن
ممنون
من ذهنم روی انقباض رفت
کسی سایتی سراغ داره تا آهنگ خارجی دانلود کنم ؟ ( من هرچی می زنم فیلتر هس )
فول آلبوم های قدیمی و جدید را داشته باشه
Last edited by hamidbn; 06-12-2009 at 21:02.
اینجا انجمن زبانه ها!
انجمن درخواست موسیقی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ضرب المثل نیست!در بعضی از کشورهها مانند آمریکا عروس باید همرا خودش یک چیز قدیمی مثلا یک گردنبند قدیمی،یک چیز نو،یک چیز قرضی و یک چیز آبی داشته داشته باشد.
سلام seymour جان این p.o.s توی این منبعی که بالا ذکر کردی یعنی چی?
وقتی انگیلیسی زبان ها به یه چیزی که خوششون می یاد می گن go منظورشون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)