تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 299 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خدایش کروزر جان راست میگی من که موهام سفید شد چون اون ویدوهای ps3 , xbox رو دیدم و همون کلیپی که شما گفتید رو دیدم هیچ دریبلی رو جا نزاشته این ea لا م ص ب

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بازم این یه پچ هست که از اسمش Clementzuzu's Console Style Patch v1 پیداست خوب باشه خوب نظر شما ملاک هست در زیر یه شرحی در مورد پچ هست
    The dream of the PC gamer to play FIFA 09 has been a long time "console-like graphics" Well, this patch may not be 100% implemented, but it comes a good deal closer. Especially the lights on the console makes FIFA 09 so pretty. And that has Clementzuzu very good targe. It features :
    - Update face texture more detailly
    - Update kit template
    - Update turf ( sunny - sunset - overcastday - night )
    - New light - shadow and color, More contrast & More sharpen
    - Better shadow player and New 3d grass
    - Update the light-shadow-cinematic color
    - More sharpen & contrast
    - Light-shadow will be similar to CONSOLE STYLE
    - More detail with new effect
    - This patch applies console style : 3D Grass, Turf Color, Lightning Shadow, Lightning Cinematics, Sweat face, Kit texture

من خودم گرفتم نظرمو میگم
    اینم ادرسش ولی باید عضو سایت باشید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خدایش کروزر جان راست میگی من که موهام سفید شد چون اون ویدوهای ps3 , xbox رو دیدم و همون کلیپی که شما گفتید رو دیدم هیچ دریبلی رو جا نزاشته این ea لا م ص ب
    من تو كف دوتاش موندم رابونا FAKE و AIR FILP FLAP ELASTIC همينطور حركات free style كه آدم رو به كل از فيفا نسخه كارنت جن متنفر مي كنه اي كاش اين ويديو ها رو نديده بودم اونوقت تا اين اندازه فيفا 09 كارنت از چشمم نمي افتد ولي براتون يه خبر خيلي توپ دارم هر ساله EA ماه آوريل يه بازي فوتبالي ميداد از 2000 به اين ور استثنايي هم نبوده ولي امسال با اينكه قبلا هم تائيد شه (قبل انتشار فيفا 09) بود كه قرار هست چمپيونز ليگ 2008 2009 ساخته بشه ولي ساخته نشد شايد بپرسيد اين كجاش خبر خوش بود حالا ميگم بهتون اينكه اين بازي مي خواست ساخته بشه چون قبل فيفا 10 هست اين بازي هم براي pc كارنت ارائه مي شد اين ها همه مداركي هستند كه ما رو به يه نكته ريز رهنمون مي كنه:

دقت كنيد: فيفا ميخواد اولين بازي نكست فقط و فقط فيفا 10 باشه و نميخواسته قبل اون هيجچ بازي نكستي بده از طرفي انتقاد و نا اميدي فيفا خورهاي PC از بازي هاي ضعيف تر از حد انتظار بازي هاي يورو 2008 و FIFA 09 باعث مشكل زيادي از جمله تحريم فيفا از طرف برخي فيفا خورها شد كه خداييش منم يكي از اونهام واقعا از دست EA Sport جوشي هستم حالا اگه EA مي اومد يوفا 08/09 و ميساخت نه ميتونه نكست بسازه چون اصلا نميخواد قبل فيفا 10 نكست بده واسه PC و نه ميتونه كارنت بده تا همين الانشم شاكي شدن PC بازها بنابراين هيچ راهي جز نساختن بازي براشون نموند و بنابه گفته هاي اخير فيف پلي CL 09 اي در كار نيست و اين ثابت ميكنه كه فيفا 10 كه دقيقا ساختش 1 سال به طول مي انجامه شاهدتغييراتي خواهد بود كه براي ما PC باز ها سورپرايز هست. كم كم متوجه ميشيد كه چرا من ميگم عليرغم اعلاميه EA مبني بر اينكه فيفا 10 هم نكست نخواهدبود فيفا 10 نكست ساخته ميشه از سال 200 به اين ور ساخت همه فيفا ها 6 ماه وقت مي برد ولي براي فيفا 10 1 سال تمام. خلاصه متظريم ببينيم چي پيش مياد موفق و گيمر و سربلند باشيد رفقا

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

والا درست میگی سما من ویدیو های که از فیفا در کنسولها رو گرفتم نشون دوتام دادم به کلی قید فوتبال بازی کردن رو کامپیوتر زدند ولی من گفتم سیستم هاتون رو ارتقا بدید برای سال بعد که نکست هست همشون باور نکردند راستی برای فیفا 10 که نکست جن باشه چه سیستمی رو پیشنهاد میکنی من الا میخوام سی پی یو و گرافیکم رو عوض کنم چه مدلی بخرم یه کم هم کم هزینه باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا درست میگی سما من ویدیو های که از فیفا در کنسولها رو گرفتم نشون دوتام دادم به کلی قید فوتبال بازی کردن رو کامپیوتر زدند ولی من گفتم سیستم هاتون رو ارتقا بدید برای سال بعد که نکست هست همشون باور نکردند راستی برای فیفا 10 که نکست جن باشه چه سیستمی رو پیشنهاد میکنی من الا میخوام سی پی یو و گرافیکم رو عوض کنم چه مدلی بخرم یه کم هم کم هزینه باشه
    من كه براي سال بعد چيزي نياز ندارم فقط يه رم ميگيرم سي پي يو من 2 هسته اي +6000 AMD Athlon هست قدرت پردازشش 3.2 گيگ هست 108 تومن برام آب خورد اين سي پي يو ولي خداييش خيلي حال مي كنم باهاش خدا برام حفظش كنه.

تو چه سي پي يو اي بايد بخري اينتل يا AMD ؟

گرافيك كه يه 9500 يك گيگ بخري خوبهالبته 9600 باشه عاليهه ولي 9500 هم كارت رو را ميندازه واسه فيفا نكست البته مطمئنا اگه نكست باشه از موتور پردازشي قوي استفاده خواهد كرد طوري كه مثه بازي GTA IV نشه كه براي اجراش سيستم بالا ميخواد اگه از يه موتور گرافيكي قوي نظير كراي انجين يا موتور گرافيكي كونامي استفاده كنه با همين سيستم هاي خودمون هم مي تونيم فيفا نكست رو اجرا كنيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی دلم برا این تاپیک تنگ شده بود.هیچی واسه گفتن نداشتم ولی باید بازم تو اینجا شرکت کنم.میخوام بگم شاید کم کم به دیدن نسخه نکست بازی نزدیک بشم.
    و اینکه من این بازی رو خیلی دوست دارم برای همیشه.یک سوالمم ایه که هنوز حرفی از فیفا10 نیست؟کی شروع به ساختش میکنن؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من تو كف دوتاش موندم رابونا fake و air filp flap elastic همينطور حركات free style كه آدم رو به كل از فيفا نسخه كارنت جن متنفر مي كنه اي كاش اين ويديو ها رو نديده بودم اونوقت تا اين اندازه فيفا 09 كارنت از چشمم نمي افتد ولي براتون يه خبر خيلي توپ دارم هر ساله ea ماه آوريل يه بازي فوتبالي ميداد از 2000 به اين ور استثنايي هم نبوده ولي امسال با اينكه قبلا هم تائيد شه (قبل انتشار فيفا 09) بود كه قرار هست چمپيونز ليگ 2008 2009 ساخته بشه ولي ساخته نشد شايد بپرسيد اين كجاش خبر خوش بود حالا ميگم بهتون اينكه اين بازي مي خواست ساخته بشه چون قبل فيفا 10 هست اين بازي هم براي pc كارنت ارائه مي شد اين ها همه مداركي هستند كه ما رو به يه نكته ريز رهنمون مي كنه:

دقت كنيد: فيفا ميخواد اولين بازي نكست فقط و فقط فيفا 10 باشه و نميخواسته قبل اون هيجچ بازي نكستي بده از طرفي انتقاد و نا اميدي فيفا خورهاي pc از بازي هاي ضعيف تر از حد انتظار بازي هاي يورو 2008 و fifa 09 باعث مشكل زيادي از جمله تحريم فيفا از طرف برخي فيفا خورها شد كه خداييش منم يكي از اونهام واقعا از دست ea sport جوشي هستم حالا اگه ea مي اومد يوفا 08/09 و ميساخت نه ميتونه نكست بسازه چون اصلا نميخواد قبل فيفا 10 نكست بده واسه pc و نه ميتونه كارنت بده تا همين الانشم شاكي شدن pc بازها بنابراين هيچ راهي جز نساختن بازي براشون نموند و بنابه گفته هاي اخير فيف پلي cl 09 اي در كار نيست و اين ثابت ميكنه كه فيفا 10 كه دقيقا ساختش 1 سال به طول مي انجامه شاهدتغييراتي خواهد بود كه براي ما pc باز ها سورپرايز هست. كم كم متوجه ميشيد كه چرا من ميگم عليرغم اعلاميه ea مبني بر اينكه فيفا 10 هم نكست نخواهدبود فيفا 10 نكست ساخته ميشه از سال 200 به اين ور ساخت همه فيفا ها 6 ماه وقت مي برد ولي براي فيفا 10 1 سال تمام. خلاصه متظريم ببينيم چي پيش مياد موفق و گيمر و سربلند باشيد رفقا

میگم کراسر جان میشه این ویدئو رو بدید؟؟؟؟؟؟؟
    من هنوز توی کف اون برگردونه ام ببینم میدونی چجوری میزنه؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بايد جستجو كنم توي اين تاپيك گذاشتم لينكش رو پيدا كردم ميذارم فقط حجمش زياده 70 80 مگ هست توي كارنت نميشه زد اون حركت فقط مال نكست جن هست

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من دارم ولی زمان میبره برای اپلود ولی بری اینجا کلی ویدوهای فیفا رو میبینی که من در بالا برات یه سرچ کردم برو حالشو ببر
    کد:

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من دارم ولی زمان میبره برای اپلود ولی بری اینجا کلی ویدوهای فیفا رو میبینی که من در بالا برات یه سرچ کردم برو حالشو ببر
    کد:

نه تو Youtube فقط میتونی ببینی من میخوام نگه دارم حجمش مهم نیست ADSL 512 دارم ولی خوب میخوام دانلود کنم!!!!!!!
    آره من برای 360 میخوام!
    راستی این پچ چمن هم دانلود کردم چمن ها رو روشن میکنه ولی خوب زیاد در گرافیک تاثری نداره!!!!!!!!!!!
    آقا من هنوز توی اون فایل اصلیه فیفا گیرم توی رپید اثلا برام نمی آد!!!
    شما رو جون هر کی دوست دارین یک جا دیگه آپلود کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •