تکراری شد![]()
تکراری شد![]()
Last edited by ali1234567; 29-12-2010 at 22:45.
تازگی عکس هم میخوان.
همون روز هم صادر میشه
گند زدن به رشته ها یکی نیست بگه مهندسی برق تو دانشگاه های بزرگ برای انجام آزمایش هاش موندن بد چطور دانشگاه آزاد کلقوزآباد میخواد بیاد دانشجو بگیره
گند زدن به رشته ها یکی نیست بگه مهندسی برق تو دانشگاه های بزرگ برای انجام آزمایش هاش موندن بد چطور دانشگاه آزاد کلقوزآباد میخواد بیاد دانشجو بگیره
◄◄ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور ►►
سلام
دفترچه فراگیر پیام نور کی میاد ؟؟
ثبتنام آزمونهای کارشناسی فراگیر پیامنور ۱۵ تا ۲۱ دیماه ۸۹ می باشد .معاون آموزشی دانشگاه پیام نور افزود: زمان برگزاری آزمون کارشناسی، فراگیر پیام نور در ۳۰ اردیبهشت ۹۰ برگزار خواهد شد.
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور ۲۶ دی ۸۹ می باشد
هر موقع ثبت نام شروع شه اینترنتیشم میاد!دفترچه کارشناسی فراگیر 90 به صورت اینترنتی نیومده دانلود کنیم؟؟؟؟؟
یعنی باید صبر کنم دوره دانشپذیری به دانشجویی تبدیل بشه بعدش انصراف بدم
تو سایت پیام نور زده:
و این یعنی معافیت تحصیلی بعد از رسمی شدن بهش تعلق میگیرهدانشپذير دانشجو نيست و از مزاياي دانشجويي برخوردار نمي شود.و اگه مشمول باشی که هستی باید بری اش خوری:ی
من اگه رشته اقتصاد نظری رو انتخاب کنم بعدا میتونم برم تو یکی از زیر مجموعه هاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم بازرگانی و کشاورزی و حمل و نقل و .... هست!!!!
دوستان
من تو قسمت حذف اضطراری یه درسو حذف کردم(آشنایی با قانون اساسی) ولی هنوز تو لیست درسها هست و کنارش یه گزینه ثبت داره(بقیه که حذف نشده گزینه حذف داره به جای ثبت)
دیگه حله؟من الان حذفش کردم یا باید کار دیگه ای بکنم؟
(راستی به نظرتون درس سختیه؟میشه تو 3 4 روز خوندش؟)
ممنونم
بعد حذف گویا 2 ساعت طول میکشه تا اعمال شهوستان
من تو قسمت حذف اضطراری یه درسو حذف کردم(آشنایی با قانون اساسی) ولی هنوز تو لیست درسها هست و کنارش یه گزینه ثبت داره(بقیه که حذف نشده گزینه حذف داره به جای ثبت)
دیگه حله؟من الان حذفش کردم یا باید کار دیگه ای بکنم؟
(راستی به نظرتون درس سختیه؟میشه تو 3 4 روز خوندش؟)
ممنونم×
بابا من فیزیکو 1 روز وقت دارم واسه خوندناین که چیزی نیست×
![]()
من کارتمو نگرفتم هنوزاونجا که نوشته شماره درس و گروه درس چی باید بنویسیم ؟
اندیشه 1 رو میشه تو یه روز خوند ؟؟ بچه شما زبان رو چیکار میخواید کنید ؟
کسی هست که درس مبانی سازمان و مدیریت داشته باشه ؟؟؟ 422 صفحه رو چطور بخونم ؟ اونم امتحان تستی تشریحی![]()
شما اصلا چیزی نباید بنویسی جایی!!!اونجا که نوشته شماره درس و گروه درس چی باید بنویسیم ؟
کجا همچین چیزی هست اصلا؟
خدا کنه بشهاندیشه 1 رو میشه تو یه روز خوند ؟؟چون منم یه روز وقت دارم!!××
زبان هم نیم روز وقت دارم!!! به امید اطلاعات کنکورم میرم...!!!بچه شما زبان رو چیکار میخواید کنید ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)