سلام پنجشنبه گوشیمو دزدین (p1) میخوام ببینم میشه با هک و از اینجور حرفا IMEI & S/N گوشی رو عوض کرد؟؟؟؟؟
سلام پنجشنبه گوشیمو دزدین (p1) میخوام ببینم میشه با هک و از اینجور حرفا IMEI & S/N گوشی رو عوض کرد؟؟؟؟؟
Last edited by Vahid67; 08-11-2008 at 10:34.
فکر کنم با برنامه XS++ بشه.
گوشیت اگه ثبت شده هم باشه باز هم هیچ کاری نمی تونی بکنی؟؟؟؟
الان گوشی ها رو می دزدن هیچ راهی وجود نداره که پیدا بشه؟؟؟![]()
سلام
آیکونهایی که پرید با آپدیت درست شد !
سرعت گوشی هم چند برابر شد واقعا به زحمتش و سه دفعه دانلودش می ارزید !
دوباره دارم هک میکنم ...
یه چیزی دیدم این وسط !:
پس چطور من تا حالا با قدیمی ترین فریمویر P990 با همین هک بدون احتیاج ساین برنامه نصب میکردم ؟! !نوشته شده توسط هک ساین
![]()
حسین جان پست 2559 را هم یه نگاهی بکن ، مار ا هم دریاب.
راستی برای هک نوت بوک راهی وجود نداره که بشه نوت بوک را بست و وقتی دوباره میخوایم بازش کنید پیغام نده که هنوز در حال استفادست؟
پیشکسوتان من می خوام از این روش p1 امو هک کنم!میخواستم ببینم که اگه بخوام گوشیم به حالت اول برگرده چی کار باید بکنم؟
بعدش اینکه یه وقت مشکلی برای گوشی پیش نیاد؟(چون من یه w700 داشتم که با farmanager هکش کردم بعد دیگه فایل های جاوا رو نخوند و به حالت اولش برنگشت).ریسکه دیگه ... نه؟؟؟؟
بله.ریسک بالایی داره.ولی با مقداری عاقبت اندیشی می تونی جلوی صدمه به گوشیت رو بگیری.
یه ذره فکر کردن برای یه هک یا به قول مد گوشی از مشکلات بعدی گوشی پیشگیری می کنه.
میل خودتونه.
در مورد آیکنها اگه زبان گوشی شما Uk-English باشه (زبان پیش فرض) هیچ مکشلی نداره.
نکته: احتمال داره شما اشتباها پوشه G700 Full Icons P1 رو کپی میکنید توی c:\resource . نه خیر! شما باید محتویاتش رو کپی کنید توی resource . منظورم همون فایلهای Agenda_loc ، ALaunchIcon ، AuiMenuApp و .... هستش نه خود پوشش.
حتما در مورد وامن هم همین اشتباه رو کردید.
خوب من که گلومو پاره کردم گوشیتو اپدیت کنی ولی نمیکردی
در مورد هک ساین حتما گوشی شما از فضا اومده یا یک نسخه منحصر به فرده
نه هیچ مشکل و ریسکی وجود نداره.
همه هکها تست شده و اینجا قرار داده شده.
اونایی هم که یکمی سختن و امکان خطا از طرف کاربر یکمی بیشتره تذکر داده شده که مواظب باشن(مثل هک افزایش صدای اسپیکر)
در اولين فرصت برو كلانتري و پرونده تشكيل بده ، اونا يه نامه اي ميدن كه از طريق مخابرات گوشيت رو رديابي كنند . انشالله كه پيدا ميشه
مطمئني برنامه هايي رو نصب مي كردي كه احتياج به ساين داشته باشه ؟
میشه یه توضیح بدین اخه ما تازه خریدیم.
این کدارو از کجا پاک کنم؟
فایلهای دانلود شده رو کجا بریزم؟
چه جوری نصب میشه؟
اگه رم خود گوشی 512 باشه جواب میده؟
ممنون میشم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)