تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 905 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

با سلام

دوستان جند وقتيه که فن رادياتور ماشین من(ال90) دچار مشکل شده بدين ترتيب که هر وقت که کولر رو ميزنم يا اينکه تو ترافيک فن روشن ميشه، فن پس از کار کردن يه صداي خيلي بدي ميده که به نظرم ناشي از برخورد به محافظ اطرافش هست.
    میشه بگید چطور میتونم سفتش کنم؟

کلا کسی میتونه نحوه باز کردن فن رادیاتور رو بزاره؟ تو یه سایتی(تعمیرات ماشین) دیدم ولی متاسفانه امکان دانلود نداشتم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام

دوستان جند وقتيه که فن رادياتور ماشین من(ال90) دچار مشکل شده بدين ترتيب که هر وقت که کولر رو ميزنم يا اينکه تو ترافيک فن روشن ميشه، فن پس از کار کردن يه صداي خيلي بدي ميده که به نظرم ناشي از برخورد به محافظ اطرافش هست.
    میشه بگید چطور میتونم سفتش کنم؟

کلا کسی میتونه نحوه باز کردن فن رادیاتور رو بزاره؟ تو یه سایتی(تعمیرات ماشین) دیدم ولی متاسفانه امکان دانلود نداشتم
    سلام
    وقتی ماشین خاموشه قابش رو که فن بهش وصله رو تکون بدین ببینین محکمه ؟
    شاید پیچش شل شده یا افتاده
    بعدس پروانه رو با دست بگردونین ببینین به جائی نمیگیره ؟
    ببینین پروانه تو جاش محکمه ؟
    ممکن هم هست پروانه ترک خورده باشه و بر اثر نیروی گریز از مرکز میگیره به قاب .
    با نور قوی دونه دونه پره هاش رو چک کنین و تکون بدین ببینین ترک نداره ؟
    باز کردنش عین آب خوردنه :
    اول فیش برقش رو بکشین
    دور قاب چند تا پیچ داره
    بازشون کنین درسته میاد بیرون اما اول چک کنین ببینین عیبش چیه تا بیخودی بازش نکنین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این صفحه رو هم ببینید

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-03-2013 at 23:39. دليل: تصحيح

3. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

این پراید ـه هاچبک ـه ما هنوز آمپر ـه آب ـش به وسط نرسیده و تقریباً روی درجه‌ی دوم اینا شروع به فن کردن می‌کنه. حالا هم هرکسی یه چیز می‌گه. یکی می‌گه این خوبه که اینجوری سریع فن میکنه و حرارتُ پایین میاره، یکی دیگه هم میگه مشکل داره باید سرویس بشه. بعضی وقتا خیلی دیر هم فن ـش خاموش می‌شه، باره قبلی هرچی منتظر موندم فن ـش خاموش نکرد که دیگه واقعاً حوصلمو سر برد و خاموش کردم ماشینُ، اما دیدم دوباره فن ـش همچنان کار میکنه و بعد از چند دقیقه خاموش شد. الان مشکل چیه دقیقاً؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

این پراید ـه هاچبک ـه ما هنوز آمپر ـه آب ـش به وسط نرسیده و تقریباً روی درجه‌ی دوم اینا شروع به فن کردن می‌کنه. حالا هم هرکسی یه چیز می‌گه. یکی می‌گه این خوبه که اینجوری سریع فن میکنه و حرارتُ پایین میاره، یکی دیگه هم میگه مشکل داره باید سرویس بشه. بعضی وقتا خیلی دیر هم فن ـش خاموش می‌شه، باره قبلی هرچی منتظر موندم فن ـش خاموش نکرد که دیگه واقعاً حوصلمو سر برد و خاموش کردم ماشینُ، اما دیدم دوباره فن ـش همچنان کار میکنه و بعد از چند دقیقه خاموش شد. الان مشکل چیه دقیقاً؟
    sسلام.تو پرایدهای کاربراتوری در مسیر راه اندازی فن دو تا عامل شرکت دارند.1.فشنگی فن که جلو موتور کنار ترموستات نصب شده.(دقت کنید که 2تا فشنگی موجوده یکی برای نشان دادن دمای اب ودیگری که بزرگتره وفیش تخت میخوره مربوط به فنه).2.رله(افتامات)فن که معمولا کنار بوستر ترمز نصب میشه.هر کدوم از اینها خراب باشه فن مورد دار میشه.با توجه به مطالبی که شما گفتید احتمال زیاد فشنگی مورد داره.به ندرت نیز اتفاق میفته که هردو سالم هستند ولی به دلیل ضعیف شدن سیم کشی ماشین افت ولتاژ بوجود میاد و کارکرد فشنگی یا رله دچار ایراد میشه.

6. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

سلام
    وقتی ماشین خاموشه قابش رو که فن بهش وصله رو تکون بدین ببینین محکمه ؟
    شاید پیچش شل شده یا افتاده
    بعدس پروانه رو با دست بگردونین ببینین به جائی نمیگیره ؟
    ببینین پروانه تو جاش محکمه ؟
    ممکن هم هست پروانه ترک خورده باشه و بر اثر نیروی گریز از مرکز میگیره به قاب .
    با نور قوی دونه دونه پره هاش رو چک کنین و تکون بدین ببینین ترک نداره ؟
    باز کردنش عین آب خوردنه :
    اول فیش برقش رو بکشین
    دور قاب چند تا پیچ داره
    بازشون کنین درسته میاد بیرون اما اول چک کنین ببینین عیبش چیه تا بیخودی بازش نکنین

این صفحه رو هم ببینید

با تشکر از جوابتون
    فن شکستگی نداره ولی خیلی لق میزنه و جایی نداره که بتونم سفتش کنم و باید حتما باز بشه و فن رادیاتور ماشین ال90 به خود رایاتور متصله و برای باز کردن اون باید از روی گود از پایین با رادیاتور باز بشه( اینو یه تعمیر کار بهم گفت و خودم هم دقت کردم دیدم درست میگه)
    حال کسی تجربه ای از باز کردن فن یا رادیاتر ال 90 داره اینجا بزاره؟
    ممنون

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا بهترین شمع واسه پراید دوگانه دستی چی بگیرم ؟

میگن بوش المانی بهترینه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض اگر ماشینتون کولر داره این مطلب رو با دقت بخونین پول توشه

سلام
    اگه ماشینتون کولر داره این مطلب رو با دقت بخونین پول زیادی توشه :

فکر کنم قبلاً توی همین تاپیک طرز کار کولر ماشین که خیلی هم ساده هست رو خدمتتون عرض کردم .

يکی از قطعاتِ کولر ماشین اسمش expansion هست

عكسهاش :

كارش اينه كه گازی رو که کمپروسور کولر فشرده میکنه آروم آروم و با فشار کم میفرسته توی اِواپراتور که توی اتاق ماشین هست
    در حقیقت سیستم رو تبدیل میکنه به دو قسمت پر فشار ( قبل از اکسپنشن ) و کم فشار ( بعد از اکسپنشن ) . برای همین بهش میگن فشار شکن . درست مثل رگولاتور کپسول گاز آشپزخونه که گاز داخل کپسول رو که پر فشار هست میکنه کم فشار و میفرسته واسه اجاق گاز .

عكس اِواپراتور و اکشپنشن با هم

يعنی کار expansion مثل رگولاتور کپسول گاز هست
    در ایران بهش میگن فشارشکن
    در بيشتر ماشينها توی اتاق کنار اواپراتور هست اما در بعضی از ماشینها خدا عمرشون بده گذاشتنش کنار موتور که باز و تمیز کردنش رو راحت کرده .
    این expansion یا فشار شکن یک سوراخ بسیار ریز داره که مثل سر پیف پاف گاز رو به صورت پودر شده atomized میپاشه توی اِواپراتور
    اگر این سوراخ بسته بشه فشار گاز در لوله ها خیلی میره بالا و کمپروسور جام ( گیرپاچ ) میکنه و صدها هزار تومن میذاره رو دستتون
    قبل از اینکه گاز فشرده شده به expansion برسه از قطعه ای به اسم dryer میگذره
    عکسش

اگر کمپروسور کثیف باشه یا لوله ها کثیف باشه یا روغن کثیف بزنند توی سیستم اونوقت کلی رسوب توی سیستم شروع به حرکت میکنه .
    اگر dryer ( خشک کن ) خوب و سالم باشه و کهنه و کثیف نباشه این رسوبها رو میگیره اما به مرور زمان مقداری از این رسوبها راهشون رو از درایر به سمت فشار شکن پیدا میکنند و میرند در سوراخ ریز اون رسوب میکنند و راهش رو میبندند .
    اگر به موقع به دادش نرسید باعث بسته شدن اون سوراخ و بسته شدن مسیر گاز میشه و به کمپروسور فشار میاد و جام میکنه .
    راهِ حل چیه ؟
    جواب
    دو سال یک بار درایر رو عوض کنین
    اگر بودجه ناجوره دیگه سه سال یک بار حتماً باید عوض بشه تا کمپروسور و فشار شکن سالم و تمیز بمونه و سالها عمر کنه ( تا 10 سال )
    نکات بسیار مهم
    در روزی که گرد و غبار زیاده هرگز کولر رو باز و سرویس و تعمیر نکنید
    همینطور در روزی که شرجی و رطوبت زیاده
    درایر نو دو تا درپوش پلاستیکی داره

تا آخرین لحظه قبل از نصب نباید برداشته بشه تا کوچکترین گرد و غبار و رطوبت واردش نشه .
    اون پیچ زرد رنگ هم جای فشنگی فشار سنج هست که سیم کلاچ کمپروسور بهش وصل میشه تا وقتی که فشار میره بالا , برق کلاچ کمپروسور رو قطع کنه و کمپروسور خودش خاموش بشه و با افتِ فشار دوباره خودش روشن بشه .
    حتماً expansion رو هم باز کنین و تمیز کنین چون جاش تو اتاق و زیر داشبورد هست و بیشتر مکانیکها تنبلیشون میشه بازش کنند .
    اگر تمیز نشه چه بسا باز هم کمپروسور گیرپاچ کنه و همه ی زحمتاتون هدر بره و پولتون .
    حتماً برید پیش آدم فهمیده تا مطمئن بشین از روغن و گاز اشتباهی استفاده نمیکنه وگرنه کولر ظرفِ چند روز داغون میشه
    روغن باید تازه و تمیز باشه نه دستِ دوم .
    expansion یک لوله ی مسی باریک داره که باید حتماً بچسبه با لوله ی گاز تا وقتی اِواپراتور میخواد یخ بزنه گاز رو قطع کنه وگرنه مشکل یخ زدگی پیدا میکنه پس مطمئن بشید که مکانیک لوله ی باریکش رو درست نصب کنه روی لوله ی گاز تا خوب تماس داشته باشه و به موقع گاز رو قطع کنه .
    اگر ماشینتون ف ی*** فن برای توی اتاق نداره خودتون براش ف ی لتر* درست کنین با کیسه جاروبرقی دستِ دوم شسته شده
    این دیگه سلیقه ای هست و خودتون باید ببینین ورودی هوای فن زیر داشبورد کجاست و براش ***** درست کنین و با چسب نواری الومینیومی بچسبونینش و دو سه هفته یک بار باز بشه و شسته بشه .
    همیشه اول فصل گرما , سپر جلو رو باز کنین و رادیاتور کولر رو با فشار بسیار زیاد آب و مایع ظرفشوئی بشورید اما لمسش نکنین وگرنه لِه میشه و منفذاش بسته میشه .
    تمیز بودن کوندنسور ( رادیاتور کولر ) خیلی در خنک کنندگی کولر و عمر کمپروسور و مصرف بنزین تاثیر داره .
    اگر انگلیسی بلدین این فایل کوچیک رو هم که در مورد expansion هست دانلود کنید و بخونید یا بزنین تو گوگل ترجمه تا حد زیادی متوجه معنیش میشید
    حتماً حتماً اورینگ هایِ لوله ها رو هم عوض کنین اورینگ نو و درجه یک ژاپنی یا آلمانی یا کره ای اصل نصب کنین وگرنه نشتی گاز همه ی زحمتاتون رو هدر میده .
    اورینگ یعنی واشر لاستیکی حلقه مانند .

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-03-2013 at 11:55. دليل: تصحیح

10. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    ماشین 111 که 22 هزار کار کرده. فن جدیدا روی شماره 5 روشن میشد و دیر از تر قبل روشن میشد.
    آب مخزن قمقمه و رادیاتور در حالت خاموش نرمال و اوکی بود.امروز بردم مشکل گفتم طرف گفت این آب کم داره و در رادیاتور در حالت روشن باز کرد و حدود 1.2 آب ریخت داخلش.
    اخه به ما گفتن در حالت موتور خاموش در رادیاتور باز کن و چک کن . که همیشه اب داشت موقع خنکی
    گفت از مخزن اب نمی کشیده. جریان چیه؟
    البته یادمه از وقتی خریدیم. موقع خاموش مقداری آب از قسمت مخزن به کف زمین ریخته میشد.من فکر کردم از گرما هست.
    دو بار مخزن رو باز کردم دیدم لوله که اب میکشه و میاره اون میافته داخل مخزن.برعکس کردم و فشارش دادم و جا خورد.
    فکر کنم درست و حسابی اب از مخزن داخل و بیرون نمی شه.به جای بیاره داخل مخزن. از لوله خروجی میفرسته بیرون مقداریشو.
    مشکل چیه؟ ین مخزن ها نمایندگی ها می فروشند یکیدونه نو بخریم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.احتمالا فشنگی اب کیفیت کاریش کم شده.کار مکانیک درست نبوده.درب مخزن رو عوض کن(یدکش تو بازار هست1500).سالم بودن در ب رادیاتور رو هم چک کن.

13. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    پراید 131 اس ال مدل 90 دارم از 100 که بیشتر میرم فرمون بعضی اوقات لرزش داره ،یعنی این مشکل همیشه نیست

،از چند نفر پرسیدم ،میگن چون همیشه لرزش نداره ،به سیبک مربوط میشه وربطی به بالانس نداره ،نظر شما چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •