دوست عزيز تمام محصولات كاسپر بجز 1 ماهي كه بصورت رايگان(Trial) هستند براي آپديت نياز به Key دارند كه كليدهاي جديد در تاپيك سريال و كرك كاسپر در 3-4 صفحه آخر موجود ميباشند.
دوست عزيز تمام محصولات كاسپر بجز 1 ماهي كه بصورت رايگان(Trial) هستند براي آپديت نياز به Key دارند كه كليدهاي جديد در تاپيك سريال و كرك كاسپر در 3-4 صفحه آخر موجود ميباشند.
من از کسپر 6 استفاده می کنم می خوام ببینم اگه نسخه 7.125 رو بزنم از سرعت کم میشه یا نه ! من رم سیستمم 512 و سی پی یو هم AMD Athlon XP2400 هست ! لطفا راهنمایی کنید !
نه دوست عزیز تاثیر بسیار كمی بر روی سرعت داره ولی به مرور سرعت بوت شدن كامپیوتر رو كمی كند میكنه بعد از بوت دیگه مشكلی ندارین
میشه همین ورژنی که میگی لینک دانلودش رو برام بزاری ! در ضمن مشخات سیستمم هم اینه ببین مشکلی اصلا باهاش نداره سرعتش مثل ورؤن 6 می مونه یا میاد پایین !
م سیستمم 512 و سی پی یو هم AMD Athlon XP2400 هست ! لطفا راهنمایی کنید !
من ورژن اینترنت سکوراتی 7 رو که گفته بودی دانلود کردم
ولی اجرا نشد و ارور داد
مشکل از کجاست ؟
لینک دانلود این نسخه در پست اول همین تاپیک هست .در مورد نحوه عملکرد این نسخه روی سیستم شما فکر نکنم
کسی بتواند با اطمینان چیزی بگوید چون هر سیستمی با سیستم دیگر متفاوت است و این تنها به سخت افزار سیستم
وابسته نیست و عوامل متعدد دیگری هم در این مورد دخیل است ولی اگر با این سیستم با نسخه 6 مشکلی ندارید با
نسخه 7 هم به احتمال زیاد مشکلی نخواهید داشت.
سلام
ورژن 8 اصلی کاسپر اومده
چون من نسخه بتا اونو دارم
اگه ورژن فاینال اومده به همراه لینک دانلود و کرک قرار دهید
هنوز نسخه نهايي 8 منتشر نشده.هنوز اين نسخه در مرحله بتا ميباشه.به محض انتشار نسخه نهايي 8 حتما لينك دانلود آن قرار داده خواهد شد.
من مشكل Key دارم ديگه نمي تونم آپديت كنم
اپديتم براي 06-2-2008 است ديگه نميشه آپديت كرد چكار كنم؟
البته من كرك كردم و كسپرم 125 است
ممنون
اگر مشكل Kery داريد كه احتملا به دليل قرار گرفتن كليد در ليست سياه كاسپر ميباشه بايد كليدي كه در حال حاضر داريد استفاده ميكنيد را Delete كرده (از قسمت Activation) و از كليدهاي فعالي كه در 3-4 صفحه آخر تاپيك سريال و كرك كاسپر موجود ميباشد استفاده كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)