سلام.
پخش پایونییر مدل DVH-3250UB چطوره ؟
قیمتش تو بازار چنده ؟
سلام.
پخش پایونییر مدل DVH-3250UB چطوره ؟
قیمتش تو بازار چنده ؟
پخش 3250 مارک پایونیر مدل 2010 با قیمت 116 هزار تومن(بهترین انتخاب تو این رنج قیمت)
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میخواسام بدونم آمپ JVC KSAX6500 چه جور آمپی خوب هست یا نه؟
سلام
توی سایت های خارجی تعریف خوبی ازش کردن
4 تا 80 وات فکر کنم میده
و گفتن صدای شفافی داره و اینکه واتی که میده نسبت به قیمتش میارزه
حالا شما قیمتشو دارین ببینیم داخل ایران هم نسبت به قیمتش میارزه یا نه؟
قیمت ندارم واسه یکی از دوستان هست میخواد بفروش میخواستم بدونم دست دومش ارزش خرید داره یا نه؟ درضمن جقدر می ارزه بخرم ازش؟
اینجور که معلومه اصلا از این آمپ نوش دیگه توی بازار پیدا نمیشه
آمپ خوبیه
ولی باید دید چه مدت استفاده شده و چقدر ازش کار کشیده شده و چقدر هم تمیز هست
من از 50 - 70 تومن تخمین میزنم![]()
من يه ضبط ال سي دي ميخوام ولي ارزون باشه پايونير قيمت كردم 600 به بالا خيلي گرونه. من براي بنز 230 مدل 78 ميخوام الان رو خودش جي وي سي نصب هست. ولي ال سي دي ميخوام كه هم كاركيت لازم دارم هم اينكه فلش ميزنم فولدرها رو بياره و داخل فولدرها برم راحت اجرا كنم.
در ضمن گوشي وصله به كاركيت كسي تو ماشين باشه نخواي بشنوه بايد گوشي رو برداري حرف برني؟؟ اين كاركيت هاي جدا كه براي موبايل ساخته شده يه گوشي بي سيمي هم ب ايد روش ميزاشت كسي بود اون رو بر ميداشتي حرف ميزدي.
من ضبط ال سي دي مدل سايلكس كه گفت گارانتيش خيلي عاليه 300 هزار تومان 7 اينچ معمولي ارزونتر هست ولي اونايي كه 7 اينچ هست روي ماشين ميمونه يه جا تو خيابان باشه ميدزدن. ولي 3 اينچ هاش پنلي هست گفت بر ميداري ميبري. خيلي بده اينجوري.
ال سي دي خالي خوبه كه بزني بر داري ببري كه اونم همين ضد سرقتي ها هست گرونه كه پايونيير و جي وي سي داره
من چيكار كنم ؟؟؟
اینجور که شما قیمت دادید که از 300 هم می زنه بالا . من حدود 300 می خوام در بیاد .
در ضمن 6975 چطوره ؟ تو بازار مالزی موجوده . خوبه ؟
یونیت 5050 و باند 6975 ساب باکس چی پیشنهاد مکنین
آمپ لازم ندارین؟
ساب بدون آمپ که نمیشه؟
بودجتون چقدر هست؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)