تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 257 از 465 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرچ کردما!!

نه منظورم زامبي نيست تازه اون چيزي هم كه شما ميگي زامبي نيست اونا روح هستن

دراكولا يك موجود خون آشامه كه هيچ وقت پير نميشه و نميميره مگر اينكه توي روز زير نور آفتاب پرسه بزني كه درجا خاكستر ميشي.
    اگه ميخواي دراكولا ببيني بايد شبا بيرون پرسه بزني ترجيحا رستوران نباشه چون كمتر اون طرفا آفتابي ميشن چون دراكولا ها نيازي به خوردن ندارن معمولا به صورت لحظه اي ميان و ميرن مثلا ممكنه يك ساعت بيشتر نمونه براي همين بهتره زود تر باهاش آشنا بشي وقتي آشنا شدي ميتوني شبا بهش زنگ بزني ( صبحا نزن خوابن) يك بار هم شب دعوتش كن تا بياد خون گردنت رو بمكه اونوقت تو هم تبديل ميشي به خون اشام با دو دندان نيش دراز!

زامبي همون مرده هايي هستن كه شما دوستشان داشتيد ولي از دستشون داديد و با زنگ زدن به عزرائيل ميتونيد دوباره زندشون كنيد اما اگه در ازاي اين كار پول كمي به عزرائيل بديد به جاي آدم سالم يك زامبي تحويلتون ميده كه معمولا سيمزا خوششون نمياد

من ازدواج كردم ولي خوشم نيومد
    توی آرزوها ی یکی از سیمزام هست که میخواد زنش زنده بشه (گیاهیه زنه) و نوشته که call کنم به نمیدونم کجا. اما نمیشه. چیکار کنم؟ میشه کامل توضیح بدی؟

این رو تو علاقه مندی هاش میتونیم تعیین کنیم که مثلا از زامبی خوشش بیاد یا بدش بیاد !
    البته اگه خودت آدمو بسازی.

یه جا هم اگه جایزه ها رو باز کنی میتونید همه مرده را به صورت کاملا اورجینال (زامبی مابی نه ) زنده کنید ! این که حالش بیشتره تا زامبی
    مگه توی علاقه مندی ها هم هست؟ اون که فقط خون آشام داره که خوشش بیاد یا نه!! زامبی هم هست؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون شمارش رو بلد نیستم
    2. اما من نمیدونم چرا سوار نشدن. اما غر هم نزدن که جا نیست!!
    3. چرا میزنی. باشه سرچ میکنم. غرغرو راستی میوه یا بوته تخم مرغ و اینا فرقی نداره؟ افت منظورت همون سبزاس که tend میکنیمشون؟ یه نفر این کارو انجام بده؟ خب گیاهه که تندی رشد میکنه. نفروشمش و بذارم که افت بده؟

راستی چطوری یه مرده رو زنده کنم؟ با اینکه میدونم الان میگی برو سرچ کن. آخه نمیدونم چی سرچ کنم.
    1. خوب ياد بگير! :دي
    2. خوب پس با طرف مشكل دارن لابد ولي بازم مطمئن نيستم شايدم از ماشين باشه خوب وقتي ايل مغول درست ميكني يك ماشين بزرگتر بگير دختر!
    3. نه اونا نه . اگه بيرون گلخونه باشن آفت ميزنن
    4.يك شغل هست ( حتما سيمزت بايد تحصيلات دانشگاه داشته باشه ) يك چشم داخل يك مثلثه اگه جايزه ي اون شغلو بگيري كه يك تلفن هست ميتوني به عزرائيل زنگ بزني و درخواست بدي كه مرده هاتو زنده كنه (پول زياد بهش بده! :دي)

مگه توی علاقه مندی ها هم هست؟ اون که فقط خون آشام داره که خوشش بیاد یا نه!! زامبی هم هست؟
    آره هست خانومي همچي داره ... سيمز گياهي و گرگينه هم توي خواسته هاشون مياد

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

خوب قابل توجه : میشه !

خیلی هم آسونه ! یعنی با iq (70 - 100 قابل حله ، کافیه برید :

TSData\Res\Sound\ محل نصب سیمز و فایل های با پسوند .package رو به mp3 تبدیل کنی
    مثلا : Pop.package ---> Pop.mp3

دیدید چه آسون بود . تازه فیلم ها رو هم میشه به همین طریق از بازی درآورد. (پسوندش فرق میکنه)

موفق باشید
    دمت گرم. خیلی حال دادی !!!

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام.
    چند تا سؤال دیگه داشتم :
    1. چجوری باید بوسیله ی کامپیوتر یا تلفن یا روزنامه و ... خانه برای سیم ها بخری ؟
    2. پارتی گرفتن به چه دردی می خوره ؟ اگه نگری چی میشه ؟
    3. میشه یک توضیحی کوچولو درباره ی قسمت ها و وسایل اون " صندوق گنج که درش بازه " بدید ؟
    4. حد اکثر جمعیتی که می تونن توی یک خونه ی متوسط رو به بزرگ زندگی کنن چه قدره ؟ چون من الان توی خونه ( خونم متوسط رو به بزرگه ) 8 نفر بزرگسال ( 2 پیر و 6 میانسال ) دارم ؛ و سیم ها دیگه نمی تون بچه بیارن.

ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينم يك ماشين ديگه براي دانلود

اينم مشخصاتش:

Manufacture: Lexus
    Name: LS460
    Requires: Nightlife
    Price: $10,000
    لينك دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اينم از عكساش

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    چند تا سؤال دیگه داشتم :
    1. چجوری باید بوسیله ی کامپیوتر یا تلفن یا روزنامه و ... خانه برای سیم ها بخری ؟
    2. پارتی گرفتن به چه دردی می خوره ؟ اگه نگری چی میشه ؟
    3. میشه یک توضیحی کوچولو درباره ی قسمت ها و وسایل اون " صندوق گنج که درش بازه " بدید ؟
    4. حد اکثر جمعیتی که می تونن توی یک خونه ی متوسط رو به بزرگ زندگی کنن چه قدره ؟ چون من الان توی خونه ( خونم متوسط رو به بزرگه ) 8 نفر بزرگسال ( 2 پیر و 6 میانسال ) دارم ؛ و سیم ها دیگه نمی تون بچه بیارن.

ممنون.
    1. منظورت اينه كه ميخواي يك خونه ي ديگه براشون بخري و از اينجا بلند شن؟ اگه منظورت اينه كه ميتوني روي كامپيوتر كليك كني و گزينه ي find own place فكر كنم اينطوري مينويسن! :دي توي روزنامه هم ميتوني همين گزينه رو پيدا كني
    2. به هيچ دردي نميخوره! :دي فقط اگه سيمزت توي خواسته هاش باشه پارتي بدي خوبه اگرم ندي هيچي نميشه فقط پارتي گرفتن از سرشون ميفته!:دي
    3. اونا وسايلي خاص هستن يعني كارهاي عجيب و غربي انجام ميدن مثلا يكيش هست كه توش 6 تا شيشه شير داره و اگه اونو به بچتون بديد ( بايد دقت كنيد كه دور شيشه نور سبز بياد ) همه چيز رو سريع ياد ميگيره اما اگر نور قرمز بده برعكس عمل ميكنه يعني بچتون ميشه خنگ! :دي
    بقيه ي وسايلش هم شما بگو كدوم رو توضيح بدم تا من توضيحشون بدم چون خيلي زيادن

4. آره حد اگثر افراد توي سيمز 8 نفره به خونه ي بزرگ و كوچيك هم ربطي نداره

موفق باشي

داره خودمونی میشه sanjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یکی به داد من برسه من هر موقع این سیمس 2 را میریزم کامپیوتر می پوکه 2: لطفا یه جاییمعرفی کنید که همه سیمس2 را داشته باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی به داد من برسه من هر موقع این سیمس 2 را میریزم کامپیوتر می پوکه 2: لطفا یه جاییمعرفی کنید که همه سیمس2 را داشته باشه
    1. منظورتونو از ميپوكه واضح تر بگيد!
    2. فكر كنم يك سرچي كني خوب باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1. خوب ياد بگير! :دي
    2. خوب پس با طرف مشكل دارن لابد ولي بازم مطمئن نيستم شايدم از ماشين باشه خوب وقتي ايل مغول درست ميكني يك ماشين بزرگتر بگير دختر!
    3. نه اونا نه . اگه بيرون گلخونه باشن آفت ميزنن
    4.يك شغل هست ( حتما سيمزت بايد تحصيلات دانشگاه داشته باشه ) يك چشم داخل يك مثلثه اگه جايزه ي اون شغلو بگيري كه يك تلفن هست ميتوني به عزرائيل زنگ بزني و درخواست بدي كه مرده هاتو زنده كنه (پول زياد بهش بده! :دي)

آره هست خانومي همچي داره ... سيمز گياهي و گرگينه هم توي خواسته هاشون مياد
    2.من فکر میکنم به خاطر اینه که اونایی که سوار شدن زود فلنگ رو بستن و اینا رو غال گذاشتن.
    3. بیرون گلخونه بسازم دیگه که لازم باشه tend کنم دیگه؟ هر گیاهی؟ و اینکه چند تا؟
    4. حتما دانشگاه بره؟ این که جون منو درمیاره. آخه سیمزام همه میانسالن. تا بیام بچه دارشون کنم. به سن نوجوونی برسه. واااااااااااااااااااااای. اگه دانشگاه نره چی؟ بعنی درجه ی شغلیش رو با مهارتهاش بالا ببرم تا اون وسیلهه باز شه. نمیشه؟ یا اینکه اون شغله رو نمیشه گیر اورد؟

[quote=Maggy_P;2498443]1.
    4. آره حد اگثر افراد توي سيمز 8 نفره به خونه ي بزرگ و كوچيك هم ربطي نداره [\quote]

من یه سری 7 تا آدم داشتم .و دو تا هم pet. اونوقت کامل شد.

من یه خونه درست کردم که انواع آدمها رو داره. یکیشون گیاهی بود که مرد میخوام زندش کنم. یه خون آشام. یکی هم گیاهیه هم خون آشام (گیاهی بود که خونآشام شد) و میخوام گرگینه هم باشه (mp3) .میخوام یکی رو گرگینه کنم. یکی رو هم زامبی. یه روحم همونجاها سرگردون باشه برای تزئینات
    الان در تلاشم برای گرگینه و گیاهی که یاد بگیرم. برای گرگینه یه بار خیلی با گرگه دعوا کردم و هی yet all رو زدم اگه درست نوشته باشم. اما کاری نکرد. باید درجه ی منفیش چقدر بشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اينم يك ماشين ديگه براي دانلود

لينك دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینکت خراب نیست؟ من کامل دنلودش کردم و اما موقعی که خواستم extract کنم ارور داد و گفت که خرابه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •