بچه ها شرمنده من یه سوال دارم که شاید یکم مزخرف به نظر بیاد...
تورنت چیه ؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تورنت چیه ؟؟
اجب سئواليفكر كنم يه 15 صفحه قبل birak يه طومار نوشته بود و توضيح داده بود كه چيه .
انقدر بگم كه يه سايت هايي هستند كه براي دانلود چيز هايي كه ميخواي .
و اين سايت ها سايت هاي اشتراك گذاري هستند .
يعني اين كه وقتي من دارم از اون سايت دانلود ميكنم ( از تورنت ) بايد ببينم كه چند نفر اون فايلي كه من دارم دانلود ميكنم رو دانلود كردن و اگه تعداد اين افراد زياد باشه سرعت دانلود من هم بهتره و هر چه تعداد اين افراد كمتر باشه سرعت دانلود من پايين تر است و بايد بگردي لينك هايي رو پيدا كني كه تعداد نفراتي كه اون رو دانلود كردن بيشتر باشن تا سرعت دانلود تو هم بهتر باشه .
هر كس هم كه داره دانلود ميكنه يك آپلود هم ميكنه به طور خودكار .
شماره پست اون توضیح birak میدونی چنده ؟؟
---------- Post added at 03:23 AM ---------- Previous post was at 03:22 AM ----------
امشب چه سرعت دانلود افتضاحه !!
من 6تا فایل دارم میگیرم و همه زیر 10kb![]()
نميدونم چنده يادم نيست .
سرعت تك لينك مستقيم 20 كيلو بايته امشب چند تا فايل بزاي مياد زير10 امشب هم مثل 2 شب قبل داره استاندارد كار ميكنه .
زرنگ شدن![]()
الان (2:40) سرعت یکم بهتر شد ( 20-30) ولی بازم نسبت به شبای پیش (50-70) خیلی پایینه..
پس یعنی اگه من یه تلفن بی سیم به مودمم در اتاقم وصل کنم ویه تلفن با سیم با اسپیلیتر در بیرون اتاق وصل کنم هیچ کاهش سرعتی ندارم؟جمعه جایی میشناسین باز باشه؟مارک خوبشو کی تو رشت گرفته؟کجا؟
بله. کاهش سرعت نداری......
جز خود اندیشه من جایی رو نمیشناسم البته جمعه نعطیله!
طبقه 2 پاساژ حاجی آباد هم داره ولی گرون می داد (گمانم 5 چوق)
مغازه های تیلیفون شاید داشته باشند
ای ول پدرام. اینقدر سوال پرسیدی اوستا شدی. دیگه Birak میتونه بره بازنشست شه.![]()
به روی چشم ! همین امروز خودمو بازنشست می کنم . به شرطی که بهم حقوق بازنشستگی با مزایا بدن !
سوال کردن و یاد گرفتن هیچ وقت مزخرف نیست عیبی هم نداره . ( البته خیلی بهتره هر سوالی تو تاپیک مربوط به خودش مطرح بشه )نوشته شده توسط حسین رشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورنت چیه ؟؟
اگه بخوام تو چند جمله بگم ... 2 روش متداول برای دانلود فایل از اینترنت هست ... یکی دانلود مستقیم که شما مثلا رو یه لینک کلیک می کنی و فایلی که می خوای از سرور مستقیم میاد تو کامپیوتر شما... دومی دانلود غیر مستقیم از طریق به اشتراک گذاری فایل ها ...مثلا تو کل دنیا 1000 نفر یه فیلم رو تو کامپیوتر خودشون دارن و اگه اون رو به اشتراک بذارن شما می تونین با استفاده از نرم افزار خاص اطلاعات رو از کامپیوتر اونا تو سراسر دنیا به کامپیوتر خودت دانلود کنی ...یعنی دیگه با یه کامپیوتر سرور که فایل رو نگه می داره سر و کار نداری .. بجاش همه کامپیوتر های معمولی تقریبا نقش یه جور سرور رو انجام می دن و در اصل داری از کامپیوتر دیگران فایل رو بر می داری ... قبلا روشهای مختلفی برای این کار بود ( مثل برنامه napster و ... ) و الان هم تورنت با یه شیوه جدید این کار رو می کنه .. و این رو هم بدون که خیلیا تو دنیا دارن با تورنت و اینجور سیستم ها به شدت مبارزه می کنن تا ببندنشون . ( مثل سایت mininova که نابودش کردن ) چون این جور به اشتراک گذاشتن فایل شدیدا قانون کپی رایت رو نقض می کنه و باعث می شه آخرین فیلم و مویسقی و نرم افزار به محض ورود به بازار مجانی بین همه پخش بشه ... پس در اصل این کار تو کشورای غربی کاملا غیر قانونیه ...
هر چند تو 50-60 صفحه پیش کلی توضیح داده بودم و این موضوع زیادربطی به تاپیک ما نداشت ... اما چون بچه هایی که adsl دارن یه جورایی با این روش دانلود سر و کار دارن و برای اینکه اطلاعات در مورد تورنت کامل تر بشه بهتره این صفحات رو بخونی ... بعد برنامه utorrent رو نصب کن و الی آخر . آخرین ورژن هم فعلا 1.8.5 هست و نسخه 2 هنوز نهایی نشده... فقط یادت باشه بعد از نصب بهتره از استارآپ ویندوز خارجش کنی چون اشتراکت حجمیه یه وقت اتفاقی دانلود شروع نشه همه حجمت رو مصرف نکته و بعد از اتمام دانلود stop رو بزن و فایل رو از لیست برنامه remove کن تا آپلود هم نشه ...
(البته چون ما ایرانی هستیم کسی ازمون انتظار آپلود نداره با این اینترنت حجمی و لاکپشتی ! وگرنه اساس کار تورنت آپلود کردن و سید دادنه ! اگه همه دنیا مثل ایران بود تا حالا تورنت نابود شده بود هیچکس به هیچکس رحم نمی کرد فایل هم نمی داد !) ...
سایت هم تا دلت بخواد واسه تورنت هست ... یکی از بهترینا thepiratebay هست . دنبال فایلی بگرد که بیشترین سید رو داره ... فکر می کنم توضیح کافیه و دیگه بحث رو ادامه نمی دم .
اول برو سایت یه مشت آدم علاف رو بخون !!! ( بلا نسبت همه ماها ):
بعدش اینجا رو بخون حتما ! فایل برنامه رو هم می تونی دان کنی ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در آخر می تونی به فروم خودمون سر بزنی ... بالای 270 صفحه مطلب هم اینجا هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نمی کنم بعد خوندن اون 2 صفحه بالایی + 270 صفحه سایت خودمون دیگه سوالی باقی مونده باشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
اضافه می شه : طبق آخرین به روز رسانی ورژن 2 نسخه نهایی برنامه utorrent به تاریخ January 25, 2010 هم عرضه شده و می تونید از اینجا دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by birak; 13-02-2010 at 16:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)