طرف از خوشحالي بال در مياره با ضد هوايي ميزننش.
براي انان كه پروازرا نميفهمند هر چه بيشتراوج بگيري كوچكتر جلوه مي كني.
چندتا ديوونه دور هم نشسته بودند،يك دفعه يك هواپيما نشست كنارشون.يكي از ديوونه ها گفت:ساكت باشين ميخوام زنده بگيرمش.
اولي:به نظر تو هويج باعث تقويت بينايي ميشه؟دومي:حتما،چون تا به حال خرگوشي رو نديدم كه عينك زده باشه!
يك خسيس مي خواست بره مسافرت،باتري ساعت رو در مياره.
از يك معتاد ميپرسن فرق تو با فوتباليست چيه؟ميگه كار اونا تك نيكييه و كار ما پيك نيكيه.
سيگاريه ميره لباس فروشي ميگه:ببخشيد شلوار نخي داريد؟فروشنده ميگه:بله،طرف ميگه:بي زحمت دو نخ بدين.
طرف ميخواسته مين خنثي كنه،گوشاشو ميگيره،پاشو ميذاره رو مين.
يك روز يه خودكار قومز باباش ميميره تا دو هفته سياه مي نويسه.
يه يكي ميگن با كامپيوتربلدي كار كني؟ميگه اره بلدم.ميگن مثلا خاموش،روشن؟ميگه نه تا اين حد!
اگر ميبيني زندگي خيلي برايت سخت شده،شايد تو درجه حساسيتت را بالا برده اي.
مهرباني را وقتي ديدم كه كودكي خورشيد را در دفتر نقاشي اش سياه كشيد تا پدر كارگرش زيز نور افتاب نسوزد.
كاش ميشد زندگي آسان شود،سادگي در خانه ها مهمان شود،كاش ميشد شور و عشق زندگي باعث شادي هر انسان شود.
يك روز يه سيب زميني قل خورد رفت تو لونه جوجه تيغي،جوجه تيغي فرياد زد آخ جون داداشي از سربازي برگشت!
هر كس از هر چيز ميترسد از آن فرار مي كند،ولي هر كس از خدا مي ترسد به او پناه ميبرد.
يك ساعت كه آفتاب بتابد خاطره دو هفته بارندگي پشت سر هم از خاطر ميرود و اين همه،حكايت زندگيست.
حتي در انتهاي بن بست هم راه آسمان باز است پرواز را بياموز.
به يه خسيس ميگن شيرين تر از عسل چي خوردي؟ميگه:ترشي مفتي!
به ياد داشته باش:زمان به خاطر هيچكس منتظر نمي ماند!فراموش نكن،ديروز به تاريخ پبوست،فردا معماست و امروز هديه خداست!
يه لاك پشت ميگن يه دروغ بگو ميگه دويدم و دويدم،سر كوهي رسيدم.
زيبا ترين حكمت دوستي به ياد هم بودن است نه در كنار هم بودن
اگه شكلات بودي شيرين ترين بودي.اگه عروسك بودي بغلي ترين بودي.اگه شمع بودي روشن ترين بودي و تا زماني كه دوست مني عزيز تريني.
برو به جهنم!ميدوني واسه چي؟چون ميخوام اونجا رو بهشت كني.
در شهر خرابان كسي پير نشد،از خوردن آدمي زمين سير نشد،گفتين جوانيم به پيري برسيم،توبه كنيم...از بس كه جوان مرد كسي پير نشد...
كاش ميشد بر جدايي خشم كرد،شاخه هاي نسترن را با تواضع پخش كرد،كاش ميشد خانه اي از مهر ساخت،مهرباني را در آن سر مشق كرد،روي دلهاي حقيقي نقش كرد.
زندگي گل زرديست بنام غم،فرياد بلنديست بنام اه،مرواريد غلتاني است بنام اشك و ايينه شكسته ايست بنام دل.
خداوند به سه طريق به دعاها جواب ميدهد:او ميگويد آري و آنچه مي خواهي به تو ميدهد.او ميگويد نه و چيز بهتري به تو ميدهد.او ميگويد صبر كن و بهترين را به تو ميدهد.
آسمان مي بارد گل ميميرد.تو نه گل باش نه آسمان.زمين باش تا آسمان براي تو بگريد و گل براي تو بميرد.
1 2 3 امتحان ميكنيم؟قطعه؟وصله؟قطعه؟وصل ه؟ستاد اطلاع يابي از وصل شدن اس ام اس.
اگه من شاعرم شعرم تو هستي،اگه من عاشقم عشقم تو هستي،اگه من يه كتاب كهنه هستم،بدان زيبا ترين برگش تو هستي.
روزي سپري شد به اميدي كه شب آيد،شب آمد و ديدم به دلم تاب و تب آمد،اي دوست دعا كن من بيچاره مبادا، در حسرت ديدار تو جانم به لب آيد.
ميدوني فرق تو با راه چيه؟راه رو بايد تا آخرش بري،اما تو خودت آخرشي.
7ريشتر دوستت دارم فكر نكني كمه،6ريشتريش بم رو خراب كرد!!!!!!!!!!!!
آسمون به ماه ميگه:عشق يعني چي؟ماه ميگه:يعني بودن در آغوش تو.ماه ميگه:تو بگو،عشق يعني چي؟ آسمون ميگه:انتظار ديدن تو.
بودنت هديه ايست براي قلب كوچكم و آرزوي من شادي دل دريايي توست.
اتل متل رفاقت،دل به تو كرده عادت،برات دعا ميكنم،اينم رسم رفاقت.
بگير از من تو اين دل يادبودي،كه تنها لايق اين دل تو بودي،هزاران خواستند اين دل بگيرند،ندادم چون عزيز دل تو بودي.
ادمها همه چيز را همين جور حاضر و آماده از مغازه ها ميخرند.اما چون مغازه اي نيست كه دوست معامله كند،ادمها مانده اند بي دوست.تو اگر دوست مي خواهي،مرا اهلي كن.پرسيد:اهلي كردن يعني چه؟گفت:يعني ايجاد علاقه كردن،و اين چيزي است كه اين روزهاپاك فراموش شده،پرسيد راهش چيست؟گفت:بايد صبور باشيم. خيلي صبور!!
تك زنگ چيست؟؟؟................................... �ا خبر شدن دو گرا از همديگه.
اگر همون قدركه ستاره در آسمون هست ماه بود،باز هم آسمون بدون تو سياه بود!
بنويس با خط الماس،روي تن نازك شيشه،بدون نور چشمات شب من سحر نميشه.
چطور ميتوني به بارون بگي نباره وقتي كه ابرها هستند.چطور ميتوني به برگ بگي نريزه
وقتي كه باد هست.چطور ميتوني به من بگي عاشق نشم وقتي كه تو هستي.
يافتن ميليون ها دوست معجزه نيست،معجزه تويي كه بين ميليون ها دوست تكي!
يك طرح از چشمات برام بفرست،يك آهو اينجاست مي خوام روشو كم كنم
ميدوني مثل چي هستي؟مثل يه تصادف وحشتناك كه كشته مرده زياد داري.
ادمها وقتي از هم دورن به هم اس ام اس ميدن.من واسه تو كه تو قلبمي چي بفرستم.
زندگي را دوست دارم نه در قفس/عشق را دوست دارم نه در هوس/تو را دوست دارم تا آخرين نفس.
اگه يه روز آدما رو با رنگ بشناسن دوست دارم رنگت آبي باشه....كه مثل آسمون هميشه رو سرم باشي...ميميرم برات.
دلم ميخواد بيام ببينمت اما نميتونم چون بليط سرزمين فرشته ها گرونه.
آسمان هر كس به اندازه معرفت اوست،بي شك آسمان تو بي انتهاست!
سلامي به گرمي آش رشته،كه روش با پياز داغ نوشته:دوستت دارم فرشته
با دوست عشق زيباست،با يار بيقراري/از دوست درد ماند و از يار يادگاري
تكرار همه چيز تو دنبا خسته كننده است.اما تو مثل نفسي تكرارت تضمين زندگي منه...دوست دارم
آسموني يا زميني هر چي هستي نازنيني/توي قلب كوچيك ما هميشه عزيزتريني.
من توي دنيا 3تا چيزو دوست دارم....خورشيد و ماه و تو.اولي رو براي روزام ميخوام.دومي رو براي شبام ميخوام.و تو رو براي تك تك لحظه هاي زندگيم ميخوام.
آبپاش براي رسيدن به گلش دلشو پر ميكنه،سنگينيش رو تحمل ميكنه و براي شادابي گلش اشك ميريزه....گلم،آبپاشتم.
ميدوني فرق تو با ابر چيه؟از ابر بارون ميباره از تو معرفت
دو تا گل بگير دستت،يكي دست راست و يكي دست چپ.ولي من گل وسطي رو بيشتر دوست دارم
2چيز رو دوست دارم،گل سرخ و تو را،گل سرخ را براي تو و تو را براي خودم.
زيبايي گل را براي زندگيت و كوتاهي عمرش را،براي غم هايت آرزو ميكنم.
چه كنم دست خودم نيست كه يادت نكنم.....خواستي گل نشوي تا به تو عادت نكنم.
اگر همون قدر كه ستاره در آسمون هست ماه بود،باز هم آسمون بدون تو سياه بود!
در شهر خرابان كسي پير نشد،ار خوردن آدمي زمين سير نشد...گفتيم جوانيم به پيري برسيم،توبه كنيم....از بس كه جوان مرد،كسي پير نشد.
برو به جهنم!مي دوني واسه چي؟چون ميخوام اونجا رو بهشت كني.
اگه شكلات بودي شيرين ترين بودي.اگه عروسك بودي بغلي ترين بودي.اگه شمع بودي روشن ترين بودي و تا زماني كه دوست مني عزيز تريني.
انسان در اين دنيا مسافري بيش نيست........و روزه بر مسافر واجب نيست
اگه بگم خرابتم قول ميدي تعميرم نكني تا همينجور خرابت بمونم
سعي كن مثل خورشيد زياد نور ندي،چون همه از نورت استفاده ميكنن ولي اصلا نگات نميكنن،سعي كن مثل ستاره كم نور بدي تا همه تو خلوت شباشون دنبالت بگردن.
هيچوقت آرزو نكن توي دنيا جاي كسي باشي،چون اگه آرزوت برآورده بشه جاي خودت توي دنيا خاليه.
عشق را رنگ آبي زدم،دوست داشتن را قرمز،نامردي را سياه،دروغ را سفيد،ولي نميدانم چرا به تو كه ميرسم نميدانم مهرباني چه رنگيست!
نفسم ميگيرد در هوايي كه نفس هاي تو نيست.........
زيبا ترين انتظار زندگيم حسرت ديدار تو بود،زيبا ترين هديه عمرم محبت تو بود،زيبا ترين تنهايي ام گريه براي تو بود.
تاريكي را دوست دارم اگر تو شمعم باشي.تنهايي را دوست دارم اگر تو در كنارم باشي.مرگ را دوست دارم اگر به يادم باشي.تو را دوست دارم حتي اگر به يادم نباشي...!
عشقمو برات گشيدم ميون موج دريا،رو ماسه ها نوشتم دوستت دارم يه دنيا.
به كه گويم كه تو منزلگاه چشمان مني،به كه گويم تو نوازشگر دستان مني،گر چه پاييز نشد
همدم من،به كه گويم كه تو بارون و زمستان مني.
به خاطر خاطره هايت خاطرت در خاطرم خاطره انگيزترين خاطرههاست.
امشب حاضر باش ميخوام طي يك عمليات شهادت طلبانه فدات شم.
در وفا هيچكس استاد نيست اما در بي وفايي همه استادن،چطوري استاد؟!!!
وقتي قلب انسان مانند سنگ باشد،دنيا به اين بزرگي يك كوزه ي سفاليست.بايد مهربان بود،بايد كه عشق ورزيد،زيرا كه زنده بودن هر لحظه احتماليست.
شب شرابی خوردم و مستی مرا در بر گرفت / دوریت آمد به یادم هستی ام آتش گرف
یه طرح از چشمات بفرست ، یه آهو اینجاست میخوام روشو کم کنم
به اندازه دیوونه های دیوونه خونه ، دیوونه وار دیوونتم دیوونتم
زندگی ما اقیانوس است و اهداف ما جزیره برای رسیدن به اهدافمان باید پارو بزنیم پارو بزنیم پارو بزنیم..اس ام اس نخون پارو بزن
آن که چشمان تو را این همه زیبا میکرد کاش از روز ازل فکر دل ما میکرد یا نمیداد به تو این همه زیبایی را یا مرا در غم عشق تو شکیبا میکرد
مردمان احمق همیشه از گذشته حرف میزنند عاقلان در فکر حالند و دیوانگان از آینده سخن میگویند
چنان باش که بتوانی به هرکس بگویی مثل من باش
برگ در انتهای زوال می افتد و میوه در انتهای کمال بنگر که چگونه می افتی همچون برگی زرد یا مانند سیبی سرخ
آنقدر شکست خوردن را تجربه کنید تا راه شکست دادن را بیاموزید
شب ها چراغ دلت را روشن بذار تا فرشته ها راه پاکی را گم نکنند شب های بی فرشته سنگین میگذره مثل روزهای بی تو
وقتی به دنیا میایم تو گوشمون اذون میگن وقتی میمیریم برامون نماز میخونند میبینی چقرد فاصله اذان تا نماز کمه
من تمنا کردم که تو با من باشی تو به من گفتی هرگز!هرگز! و مرا غصه این هرگز کشت
دوست دارم اشک باشم گوشه چشمت نشینم تا اگر روزی بیفتم صورت ماهت ببوسم
با شروع هر صبح فکر کن تازه به دنیا آمدی مهربان باش و دوست بدار شاید فردا نباشد
شب ها ستاره ها را بشمار اگه گفتی چند تا ستاره تو آسمون هست؟نمیتونی بگی؟چرا؟چون هر قدر بشماری باز یکیش کمه چون اون یکی داره بقيه ستاره ها رو ميشماره ديدي خودت رو جا مينداختي ستاره قشنگم؟!!!
زمانی که باید دوست بداریم کوتاهی میکنیم زمانی که دوستمان دارند لجبازی میکنیم بعد برای آنچه از دست رفته آه میکشیم
هر وقت گلی را بو کردی هرگز بهش نگاه نکن چون اگه نگاهت را به خاطر بسپاره شوق دوباره دیدنت اون را پرپر میکنه
اگه عشقت کورم کنه که نتونم دنیا را ببینم مهم نیست چون حس بودنت قشنگه
غروب شد خورشید رفت آفتابگردان دنبال خورشید میگشت ناگهان ستاره ای چشمک زد آفتابگردان سرش را پایین انداخت گلها هرگز خیانت نمی كنند.
آنچه زیباست عزیز نیست آنچه عزیز است زیباست و تو عزیزترین عزیزی عزیزم
مهرباني در کلام اعتماد میاورد در فکر بصیرت میاورد در بخشش عشق میاورد.. دوستت دارم مهربونم
من از طرز نگاه تو امید مبهمی دارم نگاهت را مگیر از من که با آن عالمی دارم
ابر بارنده به دریا میگفت من نبارم تو کجا دریایی؟در دلش خنده کنان دریا گفت ابر بارنده تو خود از مایی
همه واسه دوستشون گل میفرستند من موندم واسه گلم چی بفرستم؟
ا
گه این اس ام اس را خوندی یعنی دوستم داری اگه پاک کنی عاشقمی اگه جواب بدی دیوونمی اگه جواب ندی یعنی من را میخوای و برام میمیری!حالا چیکار میکنی؟
کاش هرگز در محبت شک نبود تک سوار مهربانی تک نبود کاش بر لوحی که بر جای دل است واژه تلخ خیانت حک نبود
غربت دیرینه ام را با تو قسمت میکنم تا ابد با درد و رنج خویش خلوت میکنم رفتی و با رفتنت کاخ دلم ویرانه شد من در این ویرانه ها احساس غربت میکنم
ناله کردم ذره ا ی از دردهایم کم نشد گریه کردم اشک بر داغ دلم مرهم نشد در گلستان بوی گل بسیار بوییدم ولی از هزاران گل یکی هم چون تو هم پیدا نشد
لره یه چک میبره بانک بانکیه میگه؟چک سیباست؟لره میگه نه چک گردوهای پارساله
تو پادگان چشمت رژه رفتم بی معرفت سهم من از عشقت کلاغ پره؟
با همه احساسم سرم را رو شونه هات میذارم و یواشکی دماغم را با لباست پاک میکنم
نصیحت یک ... :نگا عزیزم صبحا خوب استراحت کن تا شبا راحت بخوابی
لپت را بیار
۰۰:۰۳
.
.
۰۰:۰۲
.
.
۰۰:۰۱
.
.
شترق!این چک را زدم تا بگی منتظر اس ام اس کی بودی که این جوری پریدی رو گوشیت؟
یا صاحب ننگ و نام میباید بود یا شهره عام و خاص باید بود القصه کمال جهد میباید کرد در وادی خود تمام میباید کرد
فریاد که سوز دل بیان نتوان کرد با کس سخن از داغ نهان نتوان کرد این ها که من از جفای هجران دیدم یک شمه به صد سال بیان نتوان کرد
میدونی بهترین دوستت کیه؟اکسیه که اولین قطره اشکت را ببینه دومی را پاک کنه سومی را به خنده تبدیل کنه
هرگز حسرت اون چیزایی که نداری نخور مثل: خوشگلی، تیپ، محبوبیت!حالا من که دارم چیکار کردم؟
اگه یه روز خرس دنبالت کرد تنرس اون هم فهمیده چه عسلی هستی
بغلم کن عشق من تا با عشقت خو بگیرم ؛ساز خوش آهنگ قلبت خوش ترین آهنگ دنیاست؛ بغلم کن تا نمیرم بی تو در دامن سرما
امیدوارم امشب خواب عزیزترین و وفادارترین آدم دنیا را ببینی ولی سعی کن بهش عادت نکنی چون من نمیتونم هر شب بیام به خوابت
دلم را آهنین کردم مبادا عاشقت گردد ندانستم توی ظالم دلی آهن ربا داری
نگاهم کن که من محتاج آن چشمان دلتنگم بگو با من دوباره راز هستی را که من بی تو به یک دنیا شقایق دل نمیبندم
نه از خاکم نه از بادم نه در بندم نه آزادم نه آن لیلاترین مجنون نه شیرینم نه فرهادم فقط مثل تو غمگینم فقط مثل تو دلتنگم اگر آبی تر از آبم اگر همزاد مهتابم بدون تو چه بی رنگم بدون تو چه بی تابم
در قابلمه عشقت سوختم عزیزم روغن بریز
آدما بین الف تا ی هستند بعضی ها مثل ب برات میمرن مثل د دوستت دارند مثل ع عاشقت میشوند مثل میم منتظرت میمونند تا یه روز مثل ی یارت بشن حالا تو کدومشونی؟
چرخه زندگی مردها:بچگی:مامان ذلیل. جوانی:دوست دختر ذلیل .میانسالی:زن ذلیل. پیری:بچه ذلیل .بعد مرگ:ذلیل مرده
وقتی پیام نیمدهم خیال نکن که بی خیال از تو و روزگارتم تو فکرتم به یادتم زنده به انتظارتم اونجوری که تو فکرتم حس میکنم کنارتم
میخواستم تا آخر عمر مثل شمع برات بسوزم اما این ادیسون نامرد برق را اختراع کرد