شما گوشیتو تو حالت هک بذار ....
بعدش x-plore رو باز کن ....
E رو بیار و فولدر private رو باز کن .... تو private یه پوشه هست به نام : 10202dce .... تمام محتویات اون پوشه رو حذف کن .....
حالا دیگه اون پیغام لعنتی نمیاد .....![]()
شما گوشیتو تو حالت هک بذار ....
بعدش x-plore رو باز کن ....
E رو بیار و فولدر private رو باز کن .... تو private یه پوشه هست به نام : 10202dce .... تمام محتویات اون پوشه رو حذف کن .....
حالا دیگه اون پیغام لعنتی نمیاد .....![]()
دمت گرم مجید جون ، رفتم تستش کنم...خبرشو می دم!
بعد یه چیزی ، مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟!
راستی حالت هک که گفتی چیه دیگه؟!مگه نمیشه همینجوری با اکس پلور این کارو کرد؟؟؟
Last edited by Mojtaba-MCI; 21-12-2008 at 20:46.
آها گرفتم منظورت چیه!
گوشیو توو حالت Data Transfer به کامپیوتر وصل کنم و بعدش هم که معلومه...
من از وقتی پی سی سوئیت ورژن جدید رو نصب کردم دیگه گوشیم به حالت Data Transfer کانکت نمیشه. تو بالن این پیغام میاد:
کسی به این مشکل بر نخورده؟ پیشنهاد می کنم دوستان یه تست بکنن. شاید ایراد از گوشیم باشه.
عکس نمیاد
فکر کنم بگه Memory In Use یا همچین چیزی
اصولا گوشی های 8 گیگ نمیشه Data transfer وصل کرد
مخصوصا اگه تم یا برنامه ای روی مموری بریزی
ماله من همینطوره
فرمت کردم درست شد ولی باز تم ریختم روی مموری شد همون!!
نه مجتبی جان مشکلی نداره ...
برای منم هر چند گاهی این پیغام رو میده که از همون آدرسی که مجید جان گذاشتن منم همیشه از اون مسیر میرم و فایلهای رو پاک میکنم درست میشه ..... این برای اینکه شما تم یا برنامه ای نصب کردید که تکه هایی از اون برنامه یا تم میره در این فولدر باقی میمونه و چون فرمتشون sis هست هر موقع که گوشی رو روشن میکنید میخواد بره برای نصب ولی چون کامل نیست ارور میده ....
در کل مشکل خاصی نیست ....
بله تاييد ميشه.
اين فايل ها بر اثر هك، بعضا به وجود مياند كه پاك كردنشون هيچ مشكلي نداره.
نه اون مشکلی که شما می گید نیست. چرا دیتا ترنسفر نمیشه؟ میشه.
من 2روز نیست که با این گوشی دارم کار می کنم. یک ساله دستمه. Pc Suite رو که پاک می کنم درست میشه. شاید واسه ورژن جدیدش باشه. از بچه ها کسی تست نکرد؟
اقای mehdi_brg من آخرین ورژنش را روی کامپیوترم ریختم ولی مشکلی از این جهت ندارم.من این مشکلو چند وقت پیش داشتم که data transfer نمیشد..ولی ربطی به pc suit نداشت.یه نرم افزار که برای جلوگیری از تماس گرفتن شماره هایی که میخای رو که اسمش فکر کنم black list بود را پاک کردم درست شد
آخرین ورژنش 2_9_0_7 هست. مال شما هم همینه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)