امروز بعد ظهر یه روستا رو با بهترین امکانات میگیرم !
از نوبل من نترسید چون تو اولین بار نمی تونه بگیره خیلی سخته با نوبل من روستا گرفتنباید 5 6 بار حمله کنی خودشم پشت سر هم تا بتونی روستا رو بگیری !!
+ تا فردا ( یا بعد ظهر ) خداحافظ !
امروز بعد ظهر یه روستا رو با بهترین امکانات میگیرم !
از نوبل من نترسید چون تو اولین بار نمی تونه بگیره خیلی سخته با نوبل من روستا گرفتنباید 5 6 بار حمله کنی خودشم پشت سر هم تا بتونی روستا رو بگیری !!
+ تا فردا ( یا بعد ظهر ) خداحافظ !
توی آپادانا هم بعضی از بچه ها زیاد فعالیت نمیکردن و بیشتر بار ترایب روی دوش بعضیا بودش.ولی بودن خارجیا یه حسنی که داره اینه که چون علافن و صبح تا شب توی بازی میتونن امتیازات خوبی برای ترایب کسب کنن.بد میگم؟
بردیا جان اگه موافقی من اعضای ایرانی تریب رو نمیشناسم.بهشون میل بزن
نه ولی ما میخوایم آپا مثل قبل بشه!
اعضای ایرانی کدوم ترایب عزیز؟همین ترایب خودمونو میگی؟برا چی میل؟برای پیوستن به ترایب جدید؟
بله بردیا جان یه خبر بده
بزار قطعی بشه حامد میخواد چیکار کنه.ادغام ترایب ما با ترایب اونا که کلا غیر ممکنه.چون اونا 97 تا عضو دارن و ما 23 تا.
اگرم بخوایم آپادانا رو دوباره بیاریم بالا اول باید یکی ترایبو بسازه بعد من ایرانیا رو پیدا میکنم و بهشون میل میزنم.راستی اگر این بار ساختید تگ رو پارس بزارید.آپا ضایع هستش.
نه نمیخوایم ادغام کنیم فقط متحد هستیم
پس هر وقت حامد ترایب رو ساخت من یه ایمیل میزنم میگه بریم به این ترایب.ولی من هنوز روی نظرم هستم.چنتا خارجی فعال به دردمون میخورن.من میتونم فعالیتشونو زیر نظر بگیرم که ببینم میانگین به دست آوردن امتیازشون توی روز چقدره و اگر مفیدن بیاریمشون توی ترایب.من نظرم روی رابین خیلی + هست.رفیق منم که هستش.![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)