تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 272 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

دوستان من خودمم حالم به هم می خوره
    این کارو کردم که تنفرمون بیشتر شه
    -------------------------------------
    به نظر من عادل جان درست میگه.این هیچوقت از ذهن ما پاک نمی شه
    من خیلی این چند روزه حالم بد بود
    شاید کسی باور نکنه
    ولی خیلی زجر کشیدم
    وقتی آدم ببینه تیمش مستحقه پیروزی ولی بازندش می کنن خیلی ضربه ی روحی می خوره من بدترین روزای عمرمو تجربه کردم.به خدا میگم
    ولی برای پاک شدن این شکست از ذهن ما فقط یک راه وجود داره
    و اونم اینه
    شکست سنگین بارسلونا توسط چلسی
    اون روزه که به ریش موجودات پلید و حال به هم زنی مثل میشل پلاتینی می خندم.
    لعنت به فوتبال کثیف
    Last edited by S.Y.K; 09-05-2009 at 12:05.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروگبا بايد تاوان حذف چلسي را بپردازد

بنابرگزارش‌هاي متعدد از مطبوعات بريتانيا، باشگاه چلسي انگليس بعد از تساوي ‪۱-۱‬با بارسلونا و از دست دادن فينال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا ، قصد دارد ديديه دروگبا را به خاطر حواشي آن ديدار در فهرست فروش قرار دهد. مهاجم ساحل عاجي باشگاه چلسي، بعد از سوت پايان ديدار چهارشنبه شب مقابل بارسلونا كه بازي برگشت از مرحله نيمه نهايي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا بود، با عصبانيت به مجادله با تام هنينگ اووربو داور نروژي بازي پرداخته و رو به دوربين‌هاي تلويزيوني به او ناسزا گفت.
    گويا رفتار دروگبا باعث شرمساري رومن آبراموويچ مالك روسي باشگاه چلسي، شده و تصميم گرفته است او را از ليست بازيكنان تيمش خارج كند.
    قرارداد كنوني دروگباي ‪۳۱‬ساله حدود ‪۹۱‬هزار پوند در هفته است كه تا پايان فصل آينده مهلت دارد.
    پيش از اين تصور مي‌شد كه باشگاه غرب لندني چلسي قصد دارد قرارداد وي را تمديد كند اما با شرايط جديد، خروج وي از استمفوردبريج در تابستان پيش رو ، محتمل تر است.
    يك بار ديگر نيز در سال ‪۲۰۰۸‬باشگاه چلسي به دليل دريافت كارت قرمز توسط دروگبا در فينال جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا برابر منچستريونايتد، قصد فروش وي را داشت اما به دليل مصدوميت او، با ميلان به توافق نرسيدند.
    بهترين بازيكن سابق فوتبال آفريقا اخيرا در ليست بازيكنان مورد تقاضاي رئال مادريد ديده شده اما انتقال او به سانتياگو برنابئو بستگي به اين دارد كه چه كسي در انتخابات ماه ژوئن بر كرسي رياست باشگاه تكيه بزند.
    مهاجم چلسي در بيانيه‌اي كه پنجشنبه توسط باشگاه چلسي انتشار يافت مي گويد واكنش بيش از حدي از خود نشان داده و الگوي خوبي از خود بويژه براي كودكاني كه در حال تماشاي تلويزيون بودند برجاي نگذاشته است .
    وي در اين بيانيه همچنين گفته است كه من از اين راه خشم و نااميدي باورنكردني خود را نشان دادم و بابت آن عذر خواهي مي‌كنم. يك گل دير هنگام بارسلونا در اين ديدار باعث شد تا دو تيم در مجموع دو ديدار رفت و برگشت يك بر يك مساوي شوند ولي بارسلونا به لطف گل زده در خانه حريف به فينال راه يافت و حريف منچستر يونايتد شد.

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

دروگبا بايد تاوان حذف چلسي را بپردازد
    اشکالی نداره بذار اصلا" کلِ تیم رو بفروشن بذار 2 سال از فوتبال محروم بشن ولی همینقدر که تعصبشونو نشون دادن واسه طرفدارا کافیه
    واقعا" صد آفرین به دروگبا,هزار آفرین به بالاک که هیچکس فکرشو نمیکرد اینقدر تعصبی باشه
    بازم میگم ما نباختیم ما با خاطر از ما بهترون حذف شدیم !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

اشکالی نداره بذار اصلا" کلِ تیم رو بفروشن بذار 2 سال از فوتبال محروم بشن ولی همینقدر که تعصبشونو نشون دادن واسه طرفدارا کافیه
    واقعا" صد آفرین به دروگبا,هزار آفرین به بالاک که هیچکس فکرشو نمیکرد اینقدر تعصبی باشه
    بازم میگم ما نباختیم ما با خاطر از ما بهترون حذف شدیم !
    واقعا تبریک میگم به تیممون که همچین طرفدارایی داره
    زنده باد به این تعصب.هزار آفرین
    با اینکه خیلی برای دروگبا ناراحتم و به شدت از این شایعاتی که در موردش شنیده میشه می ترسم
    با اینکه برای بالاک ناراحتم
    ولی دادهای بالاک اشک منو در آورد
    هر وقت دیدم گریه کردم
    خیلی ناراحتم ولی به شما طرفداران چلسی و غرور شما افتخار میکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خشم كاپيتان پس از شكست برابر بارسلونا

جان تري: نمي خواهم بگويم كه یوفا در نتيجه دخالت داشت
    اما...

كاپيتان تيم چلسي انگليس گفت: نمي‌توانم بگويم يوفا هدف غير انگلسيي بودن ديدار نهايي ليگ قهرمانان را دنبال مي‌كرد.

به گزارش گاردين، جان تري اظهار داشت: فكر نمي‌كنم آنچه در بعد فني اتفاق افتاد، در هيچ كجاي ديگر روي دهد. كافي است به بازي نگاه كنيد تا ببينيد چگونه موقعيت‌هاي پرشمار پنالتي به سود تيم ما، گرفته نشد.
    وي افزود: ‌ممكن است پيش خود بگوييد كه پنالتي نخست از چشم داور دور مانده؛ اما خطا روي نيكولاس آنلكا يا خطاي هند پيكه نيز قابل رويت نبود؟ مي‌گويم در اين لحظات است كه داور ‌بايد واقعا داور باشد و تصميم درست بگيرد؛ نه اينكه مثل سه‌شنبه ليگ قهرمانان ميان منچستر و آرسنال عليه فلچر تصميمي گرفته شود كه او را از بازي نهاي محروم كند.
    اين بازيكن كه از تام هينيگ،‌ داور نروژي ديدار چهارشنبه شب چلسي و بارسلونا به شدت انتقاد مي‌كرد، عنوان كرد: واضح است بارسلوني ها هم خوب بازي كردند. مقابل همين تيم خوب، شش تا هفت موقعيت پنالتي صاحب شديم كه داور هيچيك را نگرفت.
    جان تري اظهار داشت: سئوال مي كنم وقتي به جاي بازيكن در ميدان باشيد و با چنين صحنه هايي روبرو شويد، چه واكنشي خواهيد داشت؟ غير از اين است كه طغيان مي كنيد؟ داور با وجود اين همه موقعيت نه فقط عليه ما، كه عليه 40 هزار تماشاگر مشتاق در ورزشگاه استامفورد بريج عمل كرد. مايه تعجب است كه براي چنين بازي، ‌از داوري كه پتانسيل كافي قضاوت نداشت، استفاده شد.
    وي در مورد اينكه داور تحت تاثير خواست يوفا مبني بر اينكه بازي نهايي چون سال گذشته تمام انگليسي نباشد،‌ خاطر نشان ساخت: نمي توانم بگويم يوفا چنين هدفي را دنبال كرده؛ اما مطمئنم كه براي اين مسابقات، ‌بايستي از داوران با تجربه و توانا استفاده كرد. داوراني كه در ليگ هاي بزرگي چون ايتاليا، اسپانيا، انگليس و آلمان امتحان پس داده اند.
    فرمانده چلسي در داخل زمين در مورد رفتار ديديه دروگبا كه در پايان مسابقه به داور نروژي دشنام داد،‌ اظهار داشت: هنوز شايعاتي كه در مورد ناسزاگويي ديديه به داور انتشار يافته، ثابت نشده است. به طور كامل از او حمايت مي كنم. بايد در زمين مي بوديد تا متوجه مي شديد بر او و بقيه بازيكنان چه گذشته است. به عوض اينكه دروگبا مورد مواخذه واقع شود يا اينكه مورد انتقاد شويم، ‌بايد به سراغ داور رفت و از او درباره اشتباهات سئوال كرد.
    اين بازيكن افزود: بايد ابتدا به وضعيت داوري توجه عميق كرد و ديد كه اين اتفاقات محصول چه حركتي در زمين بود. جالب است كه داور اشتباه مي كند و مي داند در ميدان هاي ديگر باز هم حاضر خواهد بود؛ اما يك بازيكن كه به خاطر اشتباه، ‌اشتباه كرده، بايد محروم و تنبيه شود. به يوفا مي گويم براي اين ديدارها، ‌داوران بزرگ انتخاب كنيد.
    ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان كه چهارشنبه شب ميان چلسي انگليس و بارسلونا اسپانيا در ورزشگاه استامفوردبريج برگذار شد و هياهو زيادي در پي داشت، ‌با تساوي يك بر يك دو تيم خاتمه يافت. در پايان اين مسابقه بارسلونا به لطف تساوي بدون گل خانگي و استفاده از قانون گل زده در خانه حريف، در شرايطي كه نسبت به بازي‌هاي قبلي خود، كم فروغ بود، جواز صعود به دور نهايي و بازي مورخ 6 خرداد برابر تيم منچستر يونايتد در ورزشگاه المپيك رم را گرفت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

پیش بینی هاتون رو برای بازی با آرسنال بگید دوستان عزیز
    پیش بینی من
    چلسی 2 -- 0 آرسنال

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پیش بینی من
    چلسی 3-- 1 آرسنال

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

Arsenal 0-2 Chelsea

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

Chelsea 2-1 Arsenal

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

عکس هایی از پرچم تیم عزیزمون چلسی(قدیمی و جدید)
    امیدوارم خوشتون بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •