تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 257 از 1635 اولاول ... 1572072472532542552562572582592602612673073577571257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

sx10یک قسمت دیگه ازعکس اصلی

2. این کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینم همون قسمت از عکس اصلی sony h50 قضاوت بادوستان که ببینن

4. این کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من اسمه اینو میزارم اطلاع رسانی نادرست شما رو چه استدلالی می گید چون این دوربین خروجی hd داره الزاما کیفیت فیلماشم مانند فیلمهای hd است در صورتی که با رزولوشن vga فیلم میگیره؟؟؟؟!!!!!!!!
    حتما مطب بنده را در پست شماره 2547مربوط به فرمت hd خواندید!!!!
    ببين آقاي mohammad hosseyn شما دارين مثل اوون درك اشتباهتون از فيلمبرداري hd دوربينهاي ديجيتال اينجا هم اشتباه ميكنين ولي متاسفانه حاضر نيستين كه اشتباهاتتون را قبول كنين شايد در اثر مبتدي بودنتونه توي اين مبحث نميدونم به هر حال اميدوارم از حرفم دلخور نشي چون شخصن بعد از حداقل 6 سال كار با انواع دوربين ديجيتال خودم را هنوز مبتدي ميدونم و ادعايي ندارم....
    آقاجون
    full hd كيفيتي فيلمبرداري فراتر از hd هستش....متوجهين يا نه؟
    كيفيت فيلمبرداري 720p و 800*1280 معادل hd هستش
    كيفيت فيلمبرداري 1080p يعني 1080*1920 كه برابر وضوح((resolution) لپتاپهاي بسيار پيشرفته اي مثل hp hdx 16x و hp hdx 18t و نمايشگرهاي بزرگه بهش ميگن full hd
    دوربينهاي پيشرفته تري مثل canon powershot sx1 is مجهز به پردازنده ي قدرتمند digic4 كه يكي از دوستان در چند پست قبل اشاره بهش كردن قابليت ضبط full hd داره
    اولا فعلا که مارکش روی دوربین هست ... دوما این مطلبو من از خودم نگفتم ... توی دفترچه ی دوربین ذکر شده ...

در ضمن شما امتحان کیدن بعد بگید نمیشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جناب ali2010 مقایسه اینجوری یعنی همه بروند sx10 بخرند ؟
    آیا به نظر شما چون در این مقایسه کیفیت بهتری دارد دلیل انتخاب می شود
    خرید یک دوربین وابسته به شرایط مختلفی از جمله باتری شکل ظاهری قدرت فلاش وعکسبرداری در محیطهای مختلف و ... است
    لطفا نگاهی دوباره به تاپیک مقایسه این دو دوربین کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در مورد فیلمبرداری hd متاسفانه دوستان به یک سری بدیهیات توجه نمی کنند
    آیا عکسی که یک موبایل 5 مگا پیکسلی با یک دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسلی می اندازد در اصل قابل مقایسه است
    آیا کیفیت به قول دوستان hd یک دوربین دیجیتال کنون یا ... با فیلمبرداری یک دوربین حرفه ای hd قابل مقایسه است
    اینجاست که بحث جزئیات پیش می اید یعنی به صرف اینکه رزولیشن تصویر hd باشد دلیل بر کیفیت بالا نیست
    شما در این دوربینها به اصطلاح پرش فریم دارید یعنی به علت پاسخگو نبودن پردازشگر داخلی دوربین بعضی از فریمها یا جزئیات حذف می شود

8. این کاربر از reza1ta2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جناب آقای reza 1 ta 2 من هم مطمئنن مننظورم این نیست که همه sx10 بخرن اما من برای مستند بودن جواب دوستمون محمد حسین اون مقایسه رو کردم وخیلی از چیزا تو خرید دوربین ملاکه که خودتون گفتید ازجمله قیمت و غیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اولا فعلا که مارکش روی دوربین هست ... دوما این مطلبو من از خودم نگفتم ... توی دفترچه ی دوربین ذکر شده ...

در ضمن شما امتحان کیدن بعد بگید نمیشه ...
    دوست عزیز شما درکتمون از فرمت hd اشتباه اینکه رو دوربین نوشته فول hd دیل بر hd فیلمبرداری این دوربین نیست.این یجور هربه تبلیغاتی جهت فروش محصولاتشه وبرای افراد عامه شاید اونمارکه fullhd چنین ذهنیتی رو تداییی کنه .که در اصل ماجرا چیزه دیگه ای است.این دوربینها میتونن با نسبت تصویر 16:9 که نسبت تصویر hd است عکس بگیره و شما عکسها رو رو صفحه عریضه TV های HD مشاهده کنید.که این امکان در دوربین های دیگه هم هست از طرفی دارای خروجی hdmi است که برای نمایش فیلم بر روی این گونه tv ها تعبیه شده. ولی دوربین نه دالبی صدا ضبط میکنه نه hd فیلم میگیره. نهایت تصاویره بهتری نصبت به کابلهای معمولی رو tv نمایش میده ولی هیچ سنخیتی با HD نداره.مثل اینکه شما بگید اون کابل ورمیداره تصویر vag رو به فرمت fullhd تبدیل میکنه!!!!!!
    بنظرم شما یا دفترچرو خوب مطالعه نکردید و یا واقعا شرکت در این زمینه اغراق کرده یا سعی دارید اطلاعات فرا تر از امکانات این دوربین که به عینه اشتباه است ارائه دهید.که این موضوع جز گمراه کردن دیگر دوستان چیزه دیگری را در بر ندارد.و دلیله اینهمه پافشاری شما رو این اطلاعات غلط را نمیدانم؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در مورد فیلمبرداری hd متاسفانه دوستان به یک سری بدیهیات توجه نمی کنند
    آیا عکسی که یک موبایل 5 مگا پیکسلی با یک دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسلی می اندازد در اصل قابل مقایسه است
    آیا کیفیت به قول دوستان hd یک دوربین دیجیتال کنون یا ... با فیلمبرداری یک دوربین حرفه ای hd قابل مقایسه است
    اینجاست که بحث جزئیات پیش می اید یعنی به صرف اینکه رزولیشن تصویر hd باشد دلیل بر کیفیت بالا نیست
    شما در این دوربینها به اصطلاح پرش فریم دارید یعنی به علت پاسخگو نبودن پردازشگر داخلی دوربین بعضی از فریمها یا جزئیات حذف می شود
    دوست عزیز این مطلب پرش فریم را شما کجا مشاهده کردید دوربین بنده که همچین مشکلی نداره و جایی از فریم رو هم حذف نمیکنه.
    معقوله فیلمبرداری با عکاسی فرق میکنه و اینکه شما با عکاسی موبایل ودوربین مقایسه میکنید درست بنظر نمی رسه بنظرم اگه امکاناته دوربینهای فیلمبرداری hd رو این دوربینها بود تفاوت چندانی بین خروجی آنها مشاهده نیمکردید.ولی در کل قبول دارم این دو کاربریشون جدا است.
    Last edited by unforgiven2009; 07-04-2009 at 12:03.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

sx10یک قسمت دیگه ازعکس اصلی
    این عکس هارو قبلا دیده بودم منتها الان نمیتونم پیداشون کنم.لطف کنین آدرسشون رو بنویسین.
    آدرس هر دو رو میخوام.صغحه مربوطه.تشکر.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این عکس هارو قبلا دیده بودم منتها الان نمیتونم پیداشون کنم.لطف کنین آدرسشون رو بنویسین.
    آدرس هر دو رو میخوام.صغحه مربوطه.تشکر.
    دوستمان از سایت زیر این عکسها رو گرفتن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •