sx10یک قسمت دیگه ازعکس اصلی![]()
اینم همون قسمت از عکس اصلی sony h50 قضاوت بادوستان که ببینن![]()
من اسمه اینو میزارم اطلاع رسانی نادرست شما رو چه استدلالی می گید چون این دوربین خروجی hd داره الزاما کیفیت فیلماشم مانند فیلمهای hd است در صورتی که با رزولوشن vga فیلم میگیره؟؟؟؟!!!!!!!!
حتما مطب بنده را در پست شماره 2547مربوط به فرمت hd خواندید!!!!اولا فعلا که مارکش روی دوربین هست ... دوما این مطلبو من از خودم نگفتم ... توی دفترچه ی دوربین ذکر شده ...ببين آقاي mohammad hosseyn شما دارين مثل اوون درك اشتباهتون از فيلمبرداري hd دوربينهاي ديجيتال اينجا هم اشتباه ميكنين ولي متاسفانه حاضر نيستين كه اشتباهاتتون را قبول كنين شايد در اثر مبتدي بودنتونه توي اين مبحث نميدونم به هر حال اميدوارم از حرفم دلخور نشي چون شخصن بعد از حداقل 6 سال كار با انواع دوربين ديجيتال خودم را هنوز مبتدي ميدونم و ادعايي ندارم....
آقاجون
full hd كيفيتي فيلمبرداري فراتر از hd هستش....متوجهين يا نه؟
كيفيت فيلمبرداري 720p و 800*1280 معادل hd هستش
كيفيت فيلمبرداري 1080p يعني 1080*1920 كه برابر وضوح((resolution) لپتاپهاي بسيار پيشرفته اي مثل hp hdx 16x و hp hdx 18t و نمايشگرهاي بزرگه بهش ميگن full hd
دوربينهاي پيشرفته تري مثل canon powershot sx1 is مجهز به پردازنده ي قدرتمند digic4 كه يكي از دوستان در چند پست قبل اشاره بهش كردن قابليت ضبط full hd داره
در ضمن شما امتحان کیدن بعد بگید نمیشه ...
جناب ali2010 مقایسه اینجوری یعنی همه بروند sx10 بخرند ؟
آیا به نظر شما چون در این مقایسه کیفیت بهتری دارد دلیل انتخاب می شود
خرید یک دوربین وابسته به شرایط مختلفی از جمله باتری شکل ظاهری قدرت فلاش وعکسبرداری در محیطهای مختلف و ... است
لطفا نگاهی دوباره به تاپیک مقایسه این دو دوربین کنید
در مورد فیلمبرداری hd متاسفانه دوستان به یک سری بدیهیات توجه نمی کنند
آیا عکسی که یک موبایل 5 مگا پیکسلی با یک دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسلی می اندازد در اصل قابل مقایسه است
آیا کیفیت به قول دوستان hd یک دوربین دیجیتال کنون یا ... با فیلمبرداری یک دوربین حرفه ای hd قابل مقایسه است
اینجاست که بحث جزئیات پیش می اید یعنی به صرف اینکه رزولیشن تصویر hd باشد دلیل بر کیفیت بالا نیست
شما در این دوربینها به اصطلاح پرش فریم دارید یعنی به علت پاسخگو نبودن پردازشگر داخلی دوربین بعضی از فریمها یا جزئیات حذف می شود
جناب آقای reza 1 ta 2 من هم مطمئنن مننظورم این نیست که همه sx10 بخرن اما من برای مستند بودن جواب دوستمون محمد حسین اون مقایسه رو کردم وخیلی از چیزا تو خرید دوربین ملاکه که خودتون گفتید ازجمله قیمت و غیره
دوست عزیز شما درکتمون از فرمت hd اشتباه اینکه رو دوربین نوشته فول hd دیل بر hd فیلمبرداری این دوربین نیست.این یجور هربه تبلیغاتی جهت فروش محصولاتشه وبرای افراد عامه شاید اونمارکه fullhd چنین ذهنیتی رو تداییی کنه .که در اصل ماجرا چیزه دیگه ای است.این دوربینها میتونن با نسبت تصویر 16:9 که نسبت تصویر hd است عکس بگیره و شما عکسها رو رو صفحه عریضه TV های HD مشاهده کنید.که این امکان در دوربین های دیگه هم هست از طرفی دارای خروجی hdmi است که برای نمایش فیلم بر روی این گونه tv ها تعبیه شده. ولی دوربین نه دالبی صدا ضبط میکنه نه hd فیلم میگیره. نهایت تصاویره بهتری نصبت به کابلهای معمولی رو tv نمایش میده ولی هیچ سنخیتی با HD نداره.مثل اینکه شما بگید اون کابل ورمیداره تصویر vag رو به فرمت fullhd تبدیل میکنه!!!!!!
بنظرم شما یا دفترچرو خوب مطالعه نکردید و یا واقعا شرکت در این زمینه اغراق کرده یا سعی دارید اطلاعات فرا تر از امکانات این دوربین که به عینه اشتباه است ارائه دهید.که این موضوع جز گمراه کردن دیگر دوستان چیزه دیگری را در بر ندارد.و دلیله اینهمه پافشاری شما رو این اطلاعات غلط را نمیدانم؟؟؟؟؟
دوست عزیز این مطلب پرش فریم را شما کجا مشاهده کردید دوربین بنده که همچین مشکلی نداره و جایی از فریم رو هم حذف نمیکنه.
معقوله فیلمبرداری با عکاسی فرق میکنه و اینکه شما با عکاسی موبایل ودوربین مقایسه میکنید درست بنظر نمی رسه بنظرم اگه امکاناته دوربینهای فیلمبرداری hd رو این دوربینها بود تفاوت چندانی بین خروجی آنها مشاهده نیمکردید.ولی در کل قبول دارم این دو کاربریشون جدا است.
Last edited by unforgiven2009; 07-04-2009 at 12:03.
این عکس هارو قبلا دیده بودم منتها الان نمیتونم پیداشون کنم.لطف کنین آدرسشون رو بنویسین.
آدرس هر دو رو میخوام.صغحه مربوطه.تشکر.
دوستمان از سایت زیر این عکسها رو گرفتن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)