تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 257 از 1174 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

چارلز جان چاکرتیم خیلی ممنون که با من هم نظر هستی .............
    راستی میگم این داور بازی بارسا منچستر از سران باشگاه بارسا پول نگرفته به نظر شما ؟؟؟؟؟؟؟
    اخه یه بار دو بار نه سه بار دیگه .......همش دارن این کریس رو میزنن و پنالتی هم هست ولی این داورر...................

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

آقا مام طرفدار استقلال هستیم - انقدر به این تیم توهین نکنید ترو خدا در ضمن باید بگم کریست خیلی بهتر از بازیکنای دیگه اروپاس یعنی در حال حاضر بهترینه - خرید کا کا رو باید بیخیال شید چون فکر نکنم حتی یکی از طرفدارای رئالم حاضر باشه کا کا با راموس تعویض شه.....................

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

صد در صد تایید میشه.....

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

عجب دنياييه
    باباجان مثل اينكه لازم شد گوش كالدرون و شوستر رو بكشم
    باباجان ما الان به چه بازيكنايي احتياج داريم؟
    ما بايد براساس نيازمون بازيكن بخريم نه بر اساس پولمون
    ما كه شكر خدا از نظر مالي مشكلي نداريم آقا بريم يه دفعه باشگاه منچستر و چلسي و بارسا و ... با هم بخريم بيايم
    چرا اينقدر اين و اون ور مي كنيم
    اي بابا ...
    بايد براساس نياز خريد كنيم
    مثلا الان به نظر من در تيم بجاي گاگو كاكا رو بياريم خوبه چون بهترين بازيكن دنياست
    يا بجاي رائول كه بايد خيلي جلو بازي بكنه وفقط حال كنه و گل بزنه
    كريس رونالدو رو هم كه منچستر نميده پس الكي خودتون رو خراب نكنيد اينجا
    شخصيت ما خيلي بالاست
    در ضمن خدمت اونايي كه با كاكا مشكل دارند بايد بگم :
    ريكاردو بازيكن فوق العاده ايه
    مگه همين ريكاردو نبود كه پوز منچستر رو با همين كريس رونالدو با اون فرديناندش با اون همه كوفت و زهر مارش به زمين زد
    مگه همين ريكاردو نبود كه در اون بازي حساس سه بار توپ رو از لاي پاي پويول رد كرد و حسابي مسخرش كرد
    كدوم بازيكن هستش كه از ستارگان دنياي قديمي بتونه تنهايي يه تيم رو قهرمان بكنه؟
    كي ميتونه مثل ريكاردو مسلمان باشه
    كي ميتونه مثل ريكاردو اون قدر بخشنده باشه كه جايزه دريافتيش از بهترين بازيكن جهان و اروپارو صرف ساختن 30 مسجد فوق العاده بزرگ در شهرهاي مهم دنيا بكنه
    كي مثل ريكاردو حس وفاداري رو بلده
    نه اينكه همين رونالدو نبود كه چند ماه پيش گفته بود اگه حقوقم نره بالا ميخوام از منچستر برم
    دوستام هر كي يه نظري داره اما خواهشا كمي عاقلانه فكر كنيد
    اگه الان كاكا مثلا ميومد در اينتر بازي مي كرد فكر مي كنيد اصلا اسمي از رونالدو شنيده مي شد
    من قسم مي خورم رونالدو از خاطره ها مي رفت
    اينتر تمام تيم ها رو پنج تا پنج ميزد حتي رئال عزيزمون رو
    رئال با تمام ستارگانش در مقابل اينتر با كاكا مانند مورچه اي بيش نيست و بقيه تيم ها هم همينطور
    يعني بخاطر اينكه اين ميلان مزخرف مياد اين فصل بد بازي مي كنه بخاطر يه سري بازيكن پير و چمپتش بهترين بازيكن جهان بايد اين حرفارو بشنوه
    ريكاردو فوق العاده است فقط اينو ميتونم بگم
    جنگ كريستيانو و ريكاردو جنگ خوبي و بديست
    و ريكاردو بهترينه ... اون انساني پاك و مسلمانه و خيرخواه ...
    اما كريستيانو مفسدترين بازيكن حال حاضر فوتبال دنياست
    تا حالا 4 تا نامزد عوض كرده كه همش فاحشه هايي بيش نبوده اند
    الان هم ميدونيد با چه فاحشه اي دوست شده
    كسي كه تمام عمرش رو جلوي دوربين به نشان دادن بدنش گذرونده
    كريستيانو اگه بازيكن خوبيه بياد و كاكا رو شكست بده
    تا به امروز ريكاردو كريستيانو رو شكست داده ... اون هميشه در ميدان بهتر بوده
    من يه تار موي ريكاردو به صدتا رائول نميدم و هزاران رئال مادريد
    رئال در قلبم جا داره اما ريكاردو در تمام وجودم
    و بگم كه من هميشه عاشق او خواهم ماند ... اون براي من يك الگو هستش
    و او مسلماني پاك هست
    براش آرزوي موفقيت و سلامتي دارم - اون بهترين دنياست
    Last edited by end_of_world; 24-04-2008 at 13:51.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ولف جان اینو بگم که کریس رو راس میگی بلاخره از یادها خواهد رفت همین الان تو فرانسه کسی بزور زیزوی بزرگ رو یادشه با اون معرکه بودنش خوب حالا این بچه قرطی ها کین بخوان جاودانه شن خدایشش ادم باید روح بزرگی باید داشته باشه تا بهترین بشه نه اینکه با یه بار بهترین شدن جاودانه شه نه بابا همین دنلسون که یه زمانی گرانقیمت ترین بازیکن جهان بود حالا کجاس کو کسی اصلآ ازش خبر داره ولی تا دنیا دنیا است هیچ کی ارنستو چگوارا-امام راحل-انیشتین-هیتلر-ناپلئون و خیلی های دیگه رو فراموش نمیکنند چون که اینا دارای اراده محکم و روحی بزرگ بودند...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اما كريستيانو مفسدترين بازيكن حال حاضر فوتبال دنياست
    تا حالا 4 تا نامزد عوض كرده كه همش فاحشه هايي بيش نبوده اند
    الان هم ميدونيد با چه فاحشه اي دوست شده
    كسي كه تمام عمرش رو جلوي دوربين به نشان دادن بدنش گذرونده
    كريستيانو اگه بازيكن خوبيه بياد و كاكا رو شكست بده
    تا به امروز ريكاردو كريستيانو رو شكست داده ... اون هميشه در ميدان بهتر بوده
    من يه تار موي ريكاردو به صدتا رائول نميدم و هزاران رئال مادريد
    رئال در قلبم جا داره اما ريكاردو در تمام وجودم
    و بگم كه من هميشه عاشق او خواهم ماند ... اون براي من يك الگو هستش
    و او مسلماني پاك هست
    براش آرزوي موفقيت و سلامتي دارم - اون بهترين دنياست
    سلام به همه دوستان......
    سلام به end عزيز كه خيلي عصبانيه.....
    بايد بگم كه نه من و نه هيچ هوادار از هر تيمي نيست كه دوست نداشته باشه كاكا تويه اون تيم بازي كنه......
    اما يه نكته رو شما فراموش كردي.....اگه بخواي فوتبال رو با بقيه مسائل قاطي كني اشتباه كردي....
    كريس رونالدو با هشت نفر نامزد بوده نه چهار نفر.....اما همين زيداني كه ادعا مي كرد مسلمونه رفت و با يه زن رقاص ازدواج كرد....پس ببين كه دين هيچ ربطي به خوب بودن يا بد بودن انسان ها نداره......
    هر فردي در هر شغلي كه مي خواد باشه تويه بيرون از شغلش هر كاري كه ميخواد ميتونه بكنه و بخودش ربط داره....اما تويه زمينه فعاليتش بايد درست كار كنه.......كه كريس اينكارو مي كنه....يا همين كاكا....
    نمي خوام درس اخلاق بدم....ولي ظاهر انسان ها با باطن اونها خيلي فرق داره.....هزار ها مثال ميشه در اين مورد زد....چون كاكا رفته به يه جايي كمك كرده كه دليل نميشه انسان خوبي باشه....
    مثلا همين آنجلينا جولي بازيگر معروف هاليوود....ميدوني تا حالا چقدر به اين و اون كمك كرده؟؟؟؟؟اما خودت بهتر از من ميشناسيش آيا انسان خوبيه؟؟؟؟؟؟يا همين خواننده عرب هيفا وهبي.......كه ميگه من مسلمونمو وقتي كه ازش ميپرسن روزه ميگيري عصباني ميشه و ميگه كه من مثل يه مسلمون دارم زندگي مي كنم...!!!
    ببين هر كس يه عقيده اي داره.....اما من بهت قول ميدم كه هر بازيكني در شرايط رائول بود الان تمام دنيا رو بهم مي ريخت....اما ميبيني كه اون كماكان با همون زن اولشه كه خيلي ها عكسش رو ديدن باورشون نميشد كسي كه بين مردم اسپانيا مثل يه بت پرستيده ميشه اين زنش باشه.....من شما رو نميدونم اما من افتخار مي كنم كه چند سال پيش با داييم رفتيم سر تمرين تيم و من اونو ديدم و به كمك داييم باهاش يه دو كلمه حرف زدم....و واقعا همونجا عاشق معرفت اون شدم........
    البته به نظر من هيچ كس كامل نيست.....همه ما نواقصي داريم.....اما همه بايد تلاش كنيم تا به بهترين جايي كه ميتونيم برسيم،برسيم......كه انسان هاي زيادي اينكارو كردند....كه احمد يه چند مورد رو مثال زد....
    خلاصه اينكه هيچ كس نمياد كسي رو كه چندين سال عاشقش بوده بخاطر يه نفر بفروشه.......من نتنها يه تار موي رائول رو به هزارتاي امثال رونالدو و كاكا نميدم.....البته در زمينه بازي چون همون ديدار چند دقيقه اي هم نمي تونه چيزي رو مشخص كنه........در زمينه فوتبال اين بازيكنا ميتونن الگو خوبي باشن اما براي زندگي بايد دنبال كسايه ديگه اي بگردي...كسايي مثل مولاء علي......كه تمام دنيا در مقابلش هيچه........
    ببخشيد كه زياد حرف زدم اما مي خواستم بگم كه همونطور كه همه مي دونن ظاهر و باطن آدمها خيلي با هم فرق داره.......

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

چارلی جان چاکرتیم...................دربست
    ایول حرف دل منو زدی داداش.............راستی اینو صددرصد مطمئن هستم که کاکا هیچ وقت نگفته که مسلمونه و اینو هم زنش گفته که کاکا مسلمون نیست ویه مسیحی است.......

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

براتون از صميم قلب متاسفم
    يادتون باشه هر انساني هر كاري كه مي كنه براش دليلي داره اما خوبي كردن تنها كاريه كه دليل نميخواد
    شماها ريكاردو رو نمي شناسيد
    اون موقعي كه ازدواج كرد مسيحي بود يعني سه سال پيش اما بعدش با مسلمان شد بخاطر رو بازش
    حالا اگه طبق گفته شما ما بيايم و از اين بحث ها هم خارج بشيم در اين مستطيل سبز كاكا بازهم از تمام بازيكن ها بهتر بوده
    از تمامشون
    مثلا از همين رائول خودمون
    مثلا از همين كريس رونالدو كه سال همه ديديم چه بلايي سر نه تنها رونالدو بلكه منچستر آورد
    من كاكا رو از نزديك نديدم اما مطمئنم خواهم ديد
    من سعي مي كنم فوتباليست بزرگي بشم ... من روزها و شب تمرين مي كنم تا بتونم مثل اون بشم
    من الگوم رو انتخاب كردم
    متاسفانه شما چارليزجان در انتخاب نوع الگو هم در اشتباه هستيد
    من اگه بخوام الگوي زندگي براي خودم انتخاب كنم پيامبرم رودارم يعني حضرت محمد (ص)
    امام علي (ع) نيز ايشون رو الگوي خودشون قرار داده بودند اما در زمان اونا فوتبال نبود
    من اخلاقم رو مثل اونا مي كنم
    اخلاقي مانند كاكا
    هيچ كي نيست كه بگه ريكاردو بده
    اگه مسئله واقعا در دنياي و در اين زمين سبزه به همه تون قول ميدم ريكاردو همه رو شكست خواهد داد
    بحث همينجا تموم شد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

اينم خبرها براي شما :
    كاكا به دين مبين اسلام گرويد
    كاكا، هافبك جوان و ملي*پوش برزيلي تيم فوتبال آ.ث ميلان مسلمان شد.

به گزارش روزنامه الرياضي عربستان، اين بازيكن توانمند و تكنيكي بعد از مطالعه عميق در دين مبين اسلام، به اين آيين گرويده است.

اين روزنامه نوشت: كاكا از مدت*ها قبل تلاش كرد تا به دين اسلام آشنا شود. او براي اين منظور از دوستان مسلمان خود كمك گرفت و از آنها پرسش هايي درباره دين اسلام كرد؛ حتي به منابع دين اسلام دسترسي پيدا كرد و به آگاهي زيادي از اين دين رسيد.

بنا بر نوشته اين روزنامه، كاكا اكنون دين اسلام را پذيرفته و به اين آيين گرايش پيدا كرده است.

براساس اين گزارش، كاكا نام عبدالرحمان را براي خود برگزيده است.

روزنامه الرياضي از زبان کاکا هم نوشته است : اسلام پيامي زيبا و هدفمند دارد براي صلح و دوستي در جهان و چه خوب است که انسان به اين دين مبين گرايش پيدا کند.

شخصيت اسلام در وجود هر مسلماني مجسم ميشود و من فکر مي کنم آدمي به دنيا آمده تا مسلمان باشد.

وي ادامه داد: من به دين صلح ايمان آوردم در حالي که امر دين کاملا شخصي است و هر انساني در اين زمينه آزاد است.

کسي حق دخالت در اين موضوع را ندارد و من هم به صورت کامل و مستقل مسلمان شدم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

«كاكا» ستاره برزيلي فوتبال جهان مسلمان شد

كيهان: همزمان با ايام ماه مبارك رمضان و شب قدر خبر مسلمان شدن هافبك سرشناس برزيلي مهمترين خبر ورزشي منتشر شده در خاورميانه بود.
    براساس گزارش منتشر شده از سوي اين روزنامه كاكا در كويت ورود خودش به دين مبين اسلام را اعلام كرد.
    در سال هاي اخير تعداد زيادي از فوتباليست هاي مطرح اروپايي به دين مبين اسلام گرايش پيدا كرده اند اما در اين بين تاكنون شاهد مسلمان شدن هيچ بازيكني از كشور برزيل نبوده ايم در حالي كه مردم اين كشور تعصب زيادي نسبت به اعتقادات خود دارند و تغيير دين در ميان برزيلي ها كمي عجيب است اما يك روزنامه عربستاني خبر داد كه ستاره برزيلي ميلان مسلمان شده است.

روزنامه الرياضيه چاپ رياض با چاپ اين خبر آورده است؛ كاكا هافبك برزيلي ميلان ايتاليا در سفري كه به كويت داشت اعلام كرد مسلمان شده است.
    الرياضيه در اين خصوص مصاحبه اي از هافبك برزيلي به چاپ به نقل از كاكا مي نويسد: «من به دين صلح ايمان آوردم در حالي كه امر دين كاملاً شخصي است و هر انساني در اين زمينه آزاد است. كسي حق دخالت در اين موضوع را ندارد و من هم به صورت كاملاً مستقل مسلمان شدم. اميدوارم پس از مسلمان شدن نظر هيچ كس در خصوص من تغييري نكند، خصوصاً مسئولان و اعضاء باشگاه ميلان و همچنين تيم ملي برزيل و البته همه دوستان و طرفداران من».

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •