«كاكا» ستاره برزيلي فوتبال جهان مسلمان شد
كيهان: همزمان با ايام ماه مبارك رمضان و شب قدر خبر مسلمان شدن هافبك سرشناس برزيلي مهمترين خبر ورزشي منتشر شده در خاورميانه بود.
براساس گزارش منتشر شده از سوي اين روزنامه كاكا در كويت ورود خودش به دين مبين اسلام را اعلام كرد.
در سال هاي اخير تعداد زيادي از فوتباليست هاي مطرح اروپايي به دين مبين اسلام گرايش پيدا كرده اند اما در اين بين تاكنون شاهد مسلمان شدن هيچ بازيكني از كشور برزيل نبوده ايم در حالي كه مردم اين كشور تعصب زيادي نسبت به اعتقادات خود دارند و تغيير دين در ميان برزيلي ها كمي عجيب است اما يك روزنامه عربستاني خبر داد كه ستاره برزيلي ميلان مسلمان شده است.
روزنامه الرياضيه چاپ رياض با چاپ اين خبر آورده است؛ كاكا هافبك برزيلي ميلان ايتاليا در سفري كه به كويت داشت اعلام كرد مسلمان شده است.
الرياضيه در اين خصوص مصاحبه اي از هافبك برزيلي به چاپ به نقل از كاكا مي نويسد: «من به دين صلح ايمان آوردم در حالي كه امر دين كاملاً شخصي است و هر انساني در اين زمينه آزاد است. كسي حق دخالت در اين موضوع را ندارد و من هم به صورت كاملاً مستقل مسلمان شدم. اميدوارم پس از مسلمان شدن نظر هيچ كس در خصوص من تغييري نكند، خصوصاً مسئولان و اعضاء باشگاه ميلان و همچنين تيم ملي برزيل و البته همه دوستان و طرفداران من».