این قضیه بایرن هم چقدر درهم شده!
ولی من که میگم سال بعد هم کلینزمن رو نگه میدارن!
این قضیه بایرن هم چقدر درهم شده!
ولی من که میگم سال بعد هم کلینزمن رو نگه میدارن!
لاپورتا ریبری و لام را نمی خواهد
برای من حفظ رابطه خوب با سران بایرن مهمتر از برترین بازیکنان دنیاست...
سایت گل: خوان لاپورتا در صحبتهایی اعلام کرده که سران باشگاه کاتالان علاقه ای برای به خدمت گرفتن فرانک ریبری و فیلیپ لام، ستاره های باشگاه بایرن ندارد، چرا که تمایل فراوانی دارد تا رابطه خوب باشگاهش با بایرن را حفظ نماید. این در حالی است که این دو تیم در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم رفتند و در نهایت تیم اسپانیایی موفق شد تا از سد باواریایی ها عبور کند. لاپورتا در صحبتهایی به اشپورت بیلد آلمان گفت:« می خواهم به شایعاتی که این روزها به گوش می رسد، پایان دهم! نه ! ما ریبری و لام را نمی خواهیم. برای من حفظ رابطه خوب با سران باشگاه بایرن به مراتب مهمتر از برترین بازیکنان دنیاست. ریبری در بایرن، مثل مسی بارسلوناست. به همین دلیل کاملا درک می کنم که رومینیگه می گوید که ریبری فروشی نیست.هواداران بایرن هیچ وقت این را درک نمی کنند و این موضوعی است که من آن را به راحتی قبول می کنم.» لاپورتا در رابطه با لام ادامه داد:« او بازیکن بسیار جذابی است ولی باید در نظر داشته باشیم که او نیز بازیکن بایرن است و تا زمانی که در لیست فروش قرار نگرفته، نباید برای جذب او وارد عمل شویم و خرید او حکم تابو را دارد. »
او در مورد احتمال انتقال قرضی هلب در فصل تابستان به باشگاه بایرن ادامه داد:« اصلا نمی توانم بگویم که در تابستان چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. ولی اگر قرار باشد اتفاقی بیفتد، مطمئن باشید رومینیگه اولین کسی است که با او تماس خواهم گرفت.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بوروفسکی ناراحت از حضور در بایرن
هافبک بایرن گفته نگران اوضاع فعلیاش در بایرن است چرا که از ترکیب اصلی دور افتاده.
![]()
سایت گل: تیم بوروفسکی بازیکن تیم ملی آلمان تابستان گذشته وردر برمن را ترک کرد و به بایرن مونیخ پیوست. این بازیکن 28 ساله در باشگاه جدید خود شروعی درخشان داشت ولی بعد از تعطیلات زمستانی دیگر نتوانست در ترکیب جا داشته باشد و این او را نگران ساخته: «از وضعیت فعلی بسیار برآشفتهام. در فرم خوبی قبل از زمستان بودم و از بازیکنان خوب تیم بودم. اما به هر دلیل جایگاهم را در تیم از دست دادم. نمیتوانم اوضاع را به این شکل بپذیرم و اگر اوضاع عوض نشود باید درباره آیندهام صحبت کنم. به بایرن نیادم که نیمکت تیم را گرم کنم. البته در حال حاضر ترک باشگاه یکی از گزینههای من است و به این که بازیکن بایرن هستم افتخار میکنم و میخواهم ارزش خود را ثابت کنم.»
بوروفسکی 21 بار در این فصل بازی کرده و پنج گل زده است. بعید است او در پایان فصل بایرن را ترک کند.
بایرن مانچینی را نمی خواهد
به گفته مدیر برنامه های روبرتو مانچینی سرمربی اسبق اینتر تا کنون هیچ باشگاهی پیشنهاد رسمی برای جذب این مربی ایتالیایی اعلام نکرده است..
سایت گل : جورجو دجورجیس مدیر برنامه های روبرتو مانچینی سرمربی اسبق اینتر اعلام کرد مانچینی در انتهای فصل هدایت بایرن مونیخ را به عهده نخواهد گرفت.
لوکا تونی مهاجم بایرن بعد از حذف این تیم از گردونه رقابت های لیگ قهرمانان از مانچینی برای هدایت بایرن در فصل بعد دعوت کرد.گزارش های رسیده حاکی از این است که مسئولان بایرن ملاقاتی پنهانی با مانچینی داشته اند اما دجورجیس آن را تکذیب می کند.
دجورجیس در گفتگو با Calciomercato.it می گوید :"من هیچ اطلاعی از این ملاقات ندارم.به نظرم مانچینی هم چیزی در این مورد نمی داند و این اخبار شایعاتی بیش نیست.ما تا کنون پیشنهادی از هیچ تیمی دریافت نکرده ایم."مانچینی تا سال 2011 با اینتر قرارداد دارد اما مدیربرنامه هایش فسخ آن را بسیار ساده می داند. مانچینی بعد از این که سال گذشته از سرمربیگری اینتر برکنار شد تا به حال هدایت هیچ تیمی را به عهده نگرفته اما اعلام کرده به زودی به دنیای فوتبال بازمی گردد.
ریبری در حد مسی، آنری و اتوئو
مدافع چپ پای بارسلونا از فرانک ریبری هافبک فرانسوی بایرن تمجید کرد.
سایت گل : اریک آبیدال مدافع بارسا معتقد است فرانک ریبری هافبک بایرن بازیکن فوق العاده ای داست و گزینه بسیار مناسبی برای پیوستن به ترکیب بارسا محسوب می شود.اخیرا شایعات پیوستن ریبری به نوکمپ بعد از اینکه او علاقه اش به این تیم اسپانیایی اعلام کرد شدت گرفته است.بعد از بازی سه شنبه شب بایرن مقابل بارسا در مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان ریبری چند دقیقه ای با آبیدال در حال گپ زدن دیده شد.
رسانه های اسپانیایی ابراز امیدواری کردند این بازیکن به زودی به نوکمپ بیاید.آبیدال در گفتگو با روزنامه مارکا می گوید :"من ریبری را به خوبی می شناسم اما دقیقا نمی دانم برای فصل بعد چه تصمیمی دارد.من با او صحبت کردم اما موضوع بحث ما فوتبال نبود.به هر حال من فکر می کنم او به خوبی می تواند در لالیگا بدرخشد.او در حد مسی، آنری و اتوئو است.در صورتی که بخواهد بایرن را ترک کند من خوشحال می شوم که او را در بارسا ببینم.اگر او بخواهد بایرن را ترک کند مسئولان باشگاه به سختی می توانند مانع او شوند."
هفته بيست و هشتم بوندسليگا
ملاقات دو مدعي جام يوفا با هانوفر و هرتابرلين
خبرگزاري فارس: دو نماينده فوتبال باشگاهي آلمان در جام يوفا به مصاف هانوفر و هرتابرلين مي روند.
به گزارش خبرگزاري فارس فردا (يكشنبه) تيم هامبورگ كه در كنار وردربرمن از جمله مدعيان كسب عنوان قهرماني جام يوفا محسوب مي شود، ميزبان هانوفر است.
در ديداري ديگر هرتابرلين در ورزشگاه المپيك به استقبال از وردربرمن مي رود.
برنامه مسابقات امروز(شنبه) به اين شرح است:
اينتراخت فرانكفورت - بروسيا مونشن گلادباخ
بوخوم - بروسيا دورتموند
ولفسبورگ - بايرلوركوزن
اف.ث.كلن - اشتوتگارت
كارلسروهه - هوفن هايم
آرمینیا - بایرن مونیخ
جدول رده بندي:
1-ولفسبورگ 54امتياز
2-بايرنمونيخ51امتياز
3-هامبورگ51امتياز
4-هرتابرلين49امتياز
5-اشتوتگارت48امتياز
براي تقويت خط حمله
بايرن به يورنته پيشنهاد داد
خبرگزاري فارس: باشگاه بايرن مونيخ در تلاش است مهاجم اتلتيك بيلبائو را به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، فرناندو يورنته مهاجم مورد علاقه ويسنته دل بوسكه در تيم ملي اسپانيا و بازيكن تاثيرگذار اتلتيك بيلبائو مدنظر باشگاه بايرن مونيخ است.
اين بازيكن از بايرن مونيخ آلمان پيشنهاد اوليه 25 ميليون يورو دريافت كرده كه گويا مورد پذيرش باشگاهش نيز واقع شده است.
يورنته همزمان از چند باشگاه انگليسي پيشنهاد دريافت كرده است.
پیروزی مدعیان در شب نیمکتنشینی ایرانیها
هفته بیست و هشتم بوندسلیگای آلمان با پیروزی مدعیان پیگیری شد.
در مهمترین دیدار این هفته، تیم صدرنشین ولسفبورگ در ورزشگاه خانگی خود با برتری 2-1 مقابل بایرلورکوزن فاصلهاش را با بایرن مونیخ حفظ کرد. در این دیدار که " اشکان دژاگه " مهاجم ایرانی ولسفبورگ 30 دقیقه برای تیمش بازی کرد، " گرافیت " در دقیقه 23 از روی نقطه پنالتی شاگردان " فیلیکس ماگات " را پیش انداخت. لورکوزن که نیمه اول با دریافت یک گل به رختکن رفته بود، نیمه دوم را طوفانی آغاز کرد در دقیقه 54 توسط " تونی کراس " به گل مساوی دست یافت اما تیم میزبان که به برای حفظ صدرنشینی خود به این 3 امتیاز نیاز مبرم داشت حملاتی روی دروازه لورکوزن ترتیب داد تا اینکه در دقیقه 85 " گرافیت " برای دومین بار گلزنی کرد و ولسفبورگ را به 3 امتیاز با ارزش رساند.
ولسفبورگ با این پیروزی 57 امتیازی شد و جایگاه خود در صدر جدول تثبیت کرد.
بایرن مونیخ نیز بعد از حذف از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا تنها امیدش قهرمانی در بوندسلیگا است. آنها در زمین آرمینیا بیهفلد با نتیجه 1-0 به برتری دست یافتند. " لوکا تونی " در دقیقه 64 روی کرنر ارسالی " فرانک ریبری " تک گل پیروزیبخش تیمش را به ثمر رساند.
بایرن با این برد 54 امتیازی شد و پشت سر ولسفبورگ در مکان دوم ایستاد.
در بین لژیونرهای ایرانی بوندسلیگا فقط " اشکان دژاگه " 30 دقیقه برای ولسفبورگ بازی کرد و " مهدوی کیا " و " هاشمیان " 90 دقیقه روی نیمکت تیمهایشان قرار داشتند.
نتایج سایر دیدارهای امروز بوندسلیگا بدین شرح است:
کلن 0-3 اشتوتگارت
گلها: ماریو گومز 3 بار
اینتراخت فرانکفورت 4-1 مونشنگلادباخ
گلها: مهیر، لیبرپولوس، روس،فینک(اینتراخت) دمس{پنالتی}(گلادباخ)
کالسروهه 2-2 هافنهایم
گلها: فرایز، فدریکو(کالسروهه) سالیهوویچ، تهبر(هافنهایم)
بوخوم 0-2 دورتمند
گلها: اوومویلا، والدز
اين پيروزي رو تبريك ميگم.
تو اين بازي خيلي خوب بازي كرديم.
كلينزمن هم يك ذره اروم و قرار نداشت رو نيمكت.
البته مشكلات دفاعي تيم همچنان مشهود بود و در يكي دو صحنه خيلي بد كار كردن. مخصوصا دميكليس.
فن بومل هم افتضاح بود. دو سه صحنه نزديك بود از زمين اخراج بشه. حتي دوربين تلويزيوني دو سه تا صحنه از وحشي بازي هاي اين بازيكن در طول بازي رو به تصوير كشيد.
ريبري هم مثل هميشه ستاره ميدان بود. بارها وبارها از چپ و راست بازيكنان بيلفلد رو به زحمت انداخت وبا پاس زيباي خودش به توني موجب گل بايرن شد. حتي چند بار ديگه هم با پاسهاي طلايي خودش موقعيت هاي خوبي رو در اختيار بازيكنان بايرن ميذاشت ولي اونا با بي دقتي توپ رو به بيرون ميزدند . مخصوصا اون موقعيت التينتوپ كه توپ رو از جلوي دروازه ي بدون دروازه بان زد به بيرون!!
در كل بازي خوبي بود.
اميدوارم بازي هاي بعد هم همينجور بازي كنن.
کلوزه:كلينزمن يكى از بهترين مربيان حال حاضر فوتبال اروپا است
ميروسلاو كلوزه مهاجم ملى پوش بايرن مونيخ معتقد است ايجاد تغييرات در كادر هدايت افت بايرن در فصل آينده را به دنبال خواهد داشت.
كلوزه در گفت وگويى با روزنامه بيلد، ضمن حمايت از يورگن كلينزمن ادامه حضور وى در آره ناى مونيخ را خواستار شد. اين مهاجم ملى پوش ضمن تعريف و تمجيد از مربى جوان بايرن گفت: «كلينزمن يكى از بهترين مربيان حال حاضر فوتبال اروپا است. توانايى هاى بالاى اين مربى جوان بر هيچ كس پوشيده نيست. به نظر من عملكرد او در بايرن بسيار خوب و مثبت بوده است. شايد نتوانسته باشيم نتايج چندان خوبى را كسب كنيم اما به هر حال هيچ كس نمى تواند منكر اين شود كه بايرن فوتبال زيبايى را به نمايش مى گذارد. حذف از ليگ قهرمانان اروپا به هيچ عنوان نمى تواند عملكرد كلينزمن را زير سؤال ببرد. مطمئن باشيد بايرن با هدايت كلينزمن به طور قطع، قهرمانى در رقابت هاى بوندس ليگا را از آن خود خواهد كرد. ما براى قهرمانى ۶ فينال حساس پيش رو داريم. من مطمئنم بايرن تمامى بازى هاى باقيمانده را با پيروزى پشت سر خواهد گذاشت: «كلوزه در مورد صدرنشينى ولفسبورگ گفت: «ولفسبورگ تيم بسيار خوبى است اما اگر بايرن با مشكل مصدوميت مواجه نمى شد شك نكنيد كه اين تيم شانسى براى صدرنشينى نداشت. ولفسبورگ تيم قدرتمندى است اما در پايان رقابت هاى اين فصل در نهايت عنوان نايب قهرمانى را از آن خود خواهد كرد زيرا تيم قهرمان اين فصل هم بايرن است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)