چرا توی همین تایپیک خوندم که میشه از کاردانی به کارشناسی تغییر رشته داد
در کل ممنون خیالم راحت شد
چرا توی همین تایپیک خوندم که میشه از کاردانی به کارشناسی تغییر رشته داد
در کل ممنون خیالم راحت شد
Last edited by masih2; 21-06-2011 at 08:20.
خب دوستان دفترچه های آزاد هم اومد چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1- این بند 24 یعنی چی ؟؟ چه فرقی بین کاردانی و کاردانی پیوسته هست ؟؟ من الان دانشجوی ترم آخرم کدومو باید بزنم ؟ دانشجوی ترم آخر کاردانی یا دانشجوی ترم آخر کاردانی پیوسته ؟؟
2-رشته من تو اصفهان واحدهای نجف آباد و مجلسی و کاشان و مبارکه و نایین و میمه رو داره !!
خب اولویت اول که نجف آباده ! از بین بقیه دانشگاه ها اطلاع دارین که سطح علمی کدومشون بالاتره ؟؟
3-بعد الان قبول شدگان این آزمون ورودی مهر ماهن دیگه ؟؟ آخه تاریخ آزمونش 18 شهریوره یه کم دیر نیست ؟؟ اعلام نتایج رو هم زده اوایل مهر !!
امکانش هست که این آزمون رو واسه ورودی بهمن گرفته باشن ؟؟
4-سرفصل های دروس آزاد و دولتی یکین ؟؟ الان من دارم کتابای مدرسان رو میخونم واسه دولتی !! واسه آزاد هم باید همینا رو بخونم دیگه ؟؟
ممنون
1- اگه شما فنی بودید یعنی با دیپلم رفتید کاردانی ، باید کاردانی پیوسته رو بزنید ، اگه با پیش دانشگاهی رفتید کاردانی باید کاردانی رو بزنید
2- شما بهتره طبق علاقتون دسته بندی کنید ... به نظر من بعد از نجف آباد ، مجلسی ، مبارکه ، کاشان،نائین ،میمه
3 - بله واسه ترم مهر میگرن که کلاسا از آبان ماه شروع میشه
4- سرفصل ها تا حدودی فرق داره ، رشتتون چیه؟
.
دوستان برای ممتازی باید چه معدلی باشه
ممتاز باس بالای 18 باشه و فارغ التحصیل شده باشه.
یعنی من امسال نمی تونم بی آزمون برم و باید کنکور بدم !
18 به بالا
کسی میدونه با مدرک کاردانی پیوسته الکتروتکنیک میشه تو رشته آموزش زبان انگلیسی آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد امتحان داد ؟؟؟
من چند سوال داشتم راجع به ثبت نام. من تقریبا دو سه ترم دیگه از کاردانیم مونده و الان فقط میخوام تو کنکور آزاد کارشناسی ناپیوسته شرکت کنم که با نوع سوال ها آشنا بشم. این موردی که نداره؟ یعنی من عملا فقط میخوام آزمایشی شرکت کنم. بعدا مشکلی که برام پیش نمیاد؟ چون من رسما تو کنکور سال دیگه میتونم شرکت کنم و اگر قبلو شدم ثبت نام کنم. یعنی الکی بزنم دانشجوی ترم آخر کاردانی پیوسته دیگه؟ بعد کلا یه بندی داره که معدل زیر 12 کسی داشته باشه فقط گواهی دروس رو بهش میدن. یعنی اگر کسی معدلش کمتر از 12 باشه حق کنکور دادن نداره؟ تکلیفش چیه؟ ممنون از شما.
Last edited by Soalziad; 21-06-2011 at 19:40.
خیلی ممنون دوست عزیز
من رشتم الکترونیک ـه !! سر فصل های آزاد و دولتیش فرق دارن ؟؟
اینطور که من دیدم درس ماشین تو دولتی 2 واحد داره ولی تو آزاد اصلا جزء دروس نیست !!
من از هنرستان رفتم کاردانی الان باید کاردانی پیوسته رو بزنم دیگه ؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم واسه مجاز شدن تو دولتی و قبول شدن تو آزاد درصد ها رو چجوری بزنیم بهتره ؟؟
منظورم اینه که از هر درسی مثلا 20-30 درصد بزنیم بهتره یا اینکه یه درس رو کامل بخونیم و بالا بزنیم ولی بقیه درس ها رو اصلا نزنیم ؟؟
ممنون
سلام ،دوست من الان رشته نرم افزار کامپیوتر هست ، میخاد کارشناسی آزاد شرکت کنه ، رشته گرافیک !
میخاست بدونه کدوم شهر ها و رشته ها موجوده برای این رشته ؟
رشته گرافیک - گرافیک نه گرافیک - تصویر سازی !
ممنون میشم !
جواب بدید که این رفیقمون کچل کرد منو ..... پشت موهام ریـــخت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)