100 درصد n73![]()
100 درصد n73![]()
سلام
من يک قسمت که در مورد برنامه هاي اين گوشي بود در پي سي ورد پيدا کردم به اين آدرس
که بيشترش را دانلود کردم ولي روي گوشيم نصب نشد پيام خطا مي داد اشکال از چيهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوم اينکه براي پايين آوردن حجم فيلمبرداري راه حلي هست که انجام بديم يانه
مثلا از کيفيتش کم کنيم چون وقتي 4 دقيقه فيليم ميگيري حدود 25 مگا بايت جا ميگيره
سوم اينکه براي خارج کردن رم از گوشي کار خاصي بايد کرد يا بايد همينطوري درآورد
(يعني احتياج به remove کردن داره يا نه)
چه اروری میده........
چرا برو تو آپشن کمرا و video quality رو بیار پایین............
نه احتیاجی نیست n73 هم ازسری گوشیهایی است که میتونی بدون remove کردن مموری کارت رو ازش خارج کرد بدون اینکه به مموری آسیب برسه(من خودم بیش از 50 بار یا بیشتر این کارو کردم بدون اینکه مشکل خاصی براش پیش بیاد........
سلام نمی دونین برای N73 ME کد 0545033 آپدیت جدید کی می یاد چون این آپدیتی که توی Nokia.com هستش مال چند ماهی میشه چون من Dial up دارم نمی خوام الان آپدیت کنم بعدش 2 روز دیگه آپدیت جدیدش بیاد بعدش می دونین که ضد حاله.
در ضمن نمی خوام کد گوشیمو عوض کنم.
دوست من مشخص نمیکنه .... شاید بعد از 1 ماه دوباره آپدیت جدید بیاد شاید هم تا یکسال طول بکشه ....
به نظر من اگه از دوستانتون کسی adsl داره ببر پیش اون و گوشی رو آپدیت کن
سلام
ببخشید آپدیت گوشیم ورژن 4.0750.31.2.1 هستش.مطمئاً چند تا آپدیت دیگه بعد از این آپدیت اومده. میشه بگید اگر من الان گوشیمو آپدیت جدید کنم آیا غیر از بالا رفتن سرعت گوشی ، چیز دیگه ای هم اضافه میشه؟ مثلاً الان آفیس روی گوشیم ورژن 3 هستش اگه آپدیت کنم ورژنش بالاتر میره؟ حالا در کل ارزش داره آدم گوشیشو آپدیت کنه چون سرعت گوشیم بد نیست...
ما که آخر نفهمیدیم N73 به تلویزیون وصل میشه یا نه؟ یکی یه جواب قاطع به ما میده؟ به این لینک یه نگاهی کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا توی فریمور جدید که نوکیا عرضه کرده وقتی آپدیت میکنی یه گزینه جدید به اسم Tv Mobile اضافه میشه ....
حالا نمیدونم واقعاً میشه بوسیله کابل از tv هم استفاده کرد یا نه ...؟
بله میشه...........
البته اون برنامه ی موبایل تی وی فکر نمیکنم ربط به اتصال به تی وی داشته باشه
به نظر میاد میشه بااستفاده از بلوتوث یه گوشی dvbدار تلویزیون نگاه کرد.....!البته شاید.............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)