از بچه شاخها خواهش میکنم برن یه نگاه به سوالای فیزیک بندازن چون به نظر من یکی دوتا سوال وجود داشت که جوابشون تو گزینه ها نبود , البته شایدم من اشتباه کنم![]()
از بچه شاخها خواهش میکنم برن یه نگاه به سوالای فیزیک بندازن چون به نظر من یکی دوتا سوال وجود داشت که جوابشون تو گزینه ها نبود , البته شایدم من اشتباه کنم![]()
من یه نفر اینقدر اوضاعم داغونه که اگه 20 تا از سوالاتم اشتباه معرفی کنن برام فرقی نداره
اما تا اینجا تو همه این چیزایی که گفتین مشکل داشتم(یعنی اگه درست باشن برام خوب میشه)هم سوال ریاضی و هم ادبیات(من که دیگه تا عمر دارم به سوالا نگاه نمیکنم)
شما ها سوالای مشکوکو پیدا کنین بیارین اینجا تا در موردش بحث کنیم(حداقلش اینکه دق دلمونو سر اینا خالی میکنیم )(چه درست باشه چه نباشه منو که آرومتر میکنه)
ممنون عزیزم
یه جند تا سوال:
1-این کتابای مبتکران که میگی همش خوبه؟
2-راستی این کتابای تست دومی که معرفی کردی واسه کی باید بزنم؟آیا کتابای تست رو مکمل بزنم یا وقتی یکی تموم شد برم سراغ بعدی؟
3-آیا با وجود این کتابای آموزشی دیگه به کتاب درسی هم نیاز هست؟
4- این مشفق همون اندیشه فائق هست آره؟
اگه میتونی شماره تست هاشو بگو ...به نظر من یکی دوتا سوال وجود داشت که جوابشون تو گزینه ها نبود , البته شایدم من اشتباه کنم
سلام دوستان
جریان این گزینه 2 چیه ؟ (اعلام رتبه بر اساس نمرات خام ) ؟
1.)من اصلا" نگفتم مبتکران منظور من اندیشه سازان هستش و این کتابایی که می گم از اندیشه خوبه(البته یادت باشه اندیشه بهترین انتشارات تو کتابای کمک درسی از هر کی بپرسی چه کتابایی رو خوندی تا قبول شی میگه اندیشه) 1.شیمی هم اموزشش و هم تستش که هر دو رو بازرگان نوشته وهر کدوم 4 تاست یعنی کلا" 8 تا . 2. فیزیک اموزش وتست باهم هست که 5 تا کتاب 2 تا پایه 3 تا پیش داره که هم درس داره وهم تست بی اغراق بهترین کتاب تست کنکور که درست رو هم از رو همون بخون . 3.دیفرانسیل وگسسته وتحلیلی که 3 تا کتاب هستش که فقط تست هستش . 4. ادبیاتش قدمی هست نخر 5 .دینی نداره 6. زبانش 3 تا کتاب که عالی ولی سطحش بالاست 7. عربیش هم فقط عربی 3 داره عربی 2 هم از همون مولف یعنی بوذری تا چند وقت دیگه میادتو انتشارات رمزینه ببین کلا" با همون ترتیب که بهت گفتم کتابا رو بخون تا این نرم از اسون به سخت رعایت بشه تا برات جا بیفته 2.)باید بعد اسفند چون اون موقع قبلش دو بار درسا رو خوندی و تست زدی دستت راه افتاده و تند تند حل میکنی و کنارش اون ازمون هارو میزنی یعنی مثلا" فصل 1 شیمی پیش رو از خلاصه هات دوره میکنی بعد کتاب تست دوم رو میزنی وبعدش سوالای ازمون مثلا" گاما رو برا اون فصل حل میکنی و... 3.).ببین برا دینی فقط باید از رو کتاب درسی بخونی ولی برا درسای دیگه اگه بگم نه اغراق نکردم چون کتاب درسی های ما بیشتر شبیه جدول های حل نشده میمونه همش سوال هستش که 100 بار تو کتاب تست ها حل میشه ببین اگه میبینی توکلی میگه سوالا از تو کتاباس اون برا کسی میگه که ای کیوش بالای 110 باشه که بتونه نکته ها رو از کتاب بکشه بیرون همین امسال دیدی که اکثر تستای سخت تعیین کننده بود همه فیزیک رو همهکه ادعا درسشون میشه 50_60 زدند ولی10_12 تا تست بود که تعیین کننده بود وبالای 80 رو مشخص میکرد وبه قول معروف شریفی ها رو مشخص میکرد. 4.)اره ولی برای بعد اندیشه بذارش چون پاسخنامه هاش رو فقط خودش میفهمه و برا کسی خوبه که کمی تسلط تستی رو درس داشته باشه کلا") اینو بهت میگم که یک سال هزار سال نمیشه فقطم اولش سخته بعد 1 ماه را میوفتی و اون موقع اگه درس نخونی اعصابت خورد میشه. ببین من خودم تو دبیرستان اگه 4 روز یه بار مرکز خرید های تجریشو یا شهرک غربو نمیگشتم دیوونه میشدم حتی یه بار سال دوم از مدرسه اخراج شدم یعنی اگه قبل کنکور به معلمام یا دوستام میگفتم شریف قبولم بهم میخندیدن ولی الان همه اونا که اگه منشون نمیکردی میگفتن پرفسور حسابی ان دارن واسه روزانه قبول شدن میدواند چه برسه به تهران .( ببین اگه بازم ازم سوال داشتی ازم بپرس ) .
ببین پارسال یه همچین چیزی بود که هرکی کارت مخصوصش رواز پست میخرید و فقط هم یک بار میتونست درصدهاشو اعلام کنه به احتمال زیاد امسال هم هست تا چند روز دیگه اعلام میشه . یه چیزی هم بهت میگم اگه همه درصدات بالای 50 باشه تهران مکانیک یا عمران یا رشته های بعد از اینها قبولی ولی امکان برق نیست قبولی حالا ببین برو حال کن .
یا الله,چی شد همه گزینه ها ریخت به هم ولی خداییش باید این سوالو حذف کنند چون اگه هم گزینه 4 درست باشه تناقضش با تناقضی که بیشتر بچه های غیر انسانی خوندیم فرق می کنه و یه جورایی نامردیه
راستی این روزا برنامه ی گزینه ی جوان از شبکه 3 پخش میشه ؟
اگه میشه چه ساعتی ؟
راستش بعد کنکور اصلا حال و حوصله ی تلویزیون دیدن رو ندارم حتی یورو 2008![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)