من خودم میدونم اول جستجو ولی انصافا من این مطلبو چطوری سرچ میکردم ؟
اگه چیز واضحی باشه یا این که حداقل میدونستم اسمش Freeze pane هست یه چیزی ولی من اصلا نمیدونستم چیه چی رو سرچ میزدم؟
ممنون که سریع جواب دادین کارم خیلی گیر بود![]()
من خودم میدونم اول جستجو ولی انصافا من این مطلبو چطوری سرچ میکردم ؟
اگه چیز واضحی باشه یا این که حداقل میدونستم اسمش Freeze pane هست یه چیزی ولی من اصلا نمیدونستم چیه چی رو سرچ میزدم؟
ممنون که سریع جواب دادین کارم خیلی گیر بود![]()
خب شما اصلا جستجويي نكرديد
مثلا شما بايد با عباراتي مثل " ثابت بودن عناوين " يا " رديف ثبات " و ... جستجو ميكرديد
ولي من برا اينكه معطل نشي گفتم اون عبارت رو جستجو كن
سلام یه سوال در مورد اکسل 2007 داشتم . در اکسل وقتی نمودار ترسیم کردیم . چطوری عنوان x و y رو میتونیم تغییر بدیم . ممنون میشم کمکم بکنید![]()
سلام به همه
یه سوال دارم که خیلی خیلی برام اهمیت داره چون وقت زیادی از زمان کاری من میگیره ممنون میشم اگه هر اطلاعاتی در این مورد دارید به من بگید
من همواره یکسری داده از جداول اکسلی که برام می فرستند میگیرم و وارد یکسری جداول دیگر میکنم
مثلا یکی از ردیف های جدول اول میگه قطعه شماره 2 به تعداد 43 تا تولید شده و من باید برم بگردم تو ردیف های جدول دوم دنبال قطعه 2 تا جلوش تو ستون تعداد 20 را وارد کنم
البته گاهاً قبلا مثلاً 4 تا تولید شده بوده و حالا باید این 43 را به آن 4 جمع کنم
ستون شماره قطعه ها در هر دو جدول موجود است و همنام
اما ستون های دیگر مختلف بر اساس نیاز در دو فایل اکسل متفاوت است
می خواستم ببینم چجوری میشه بدون اینکه دستی این کارو بکنم فایل اول را نشون فایل دوم بدم تا دیتا ها را خودش از ردیف قطعه برداره و در فایل دوم آپدیت کنه
چون تعداد ردیف ها و فایل های روزانه من خیلی زیاده خیلی با اهمیت است که این کار اتوماتیک انجام بشه
با تشکر
(می خوام فایل دوم خودشو از فایل اول اتوماتیک آپدیت کنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه مشکل دارم که اگه بتونید در موردش بهم کمک کنید خیلی ممنون میشم
دو تا فایل اکسل دارم که اولی یه سری مختصات (۲ بعدی) شامل x و y داره و دومی x,y,z رو داره
مختصات هر دو فایل مربوط به یک منطقه هست ولی فاصله نقاط در دو فایل متفاوته
x و y در فایل دوم دارای فواصل ۱۰ متری هستند ولی در فایل اول فواصل متغیر هست
حالا من میخوام که فایل اول ارتفاع(z) نقاط رو از فایل دوم بدست بیاره ولی چون x و y های دو فایل متفاوت هستند باید میان یابی کنه
از دوستان کسی میتونه کمک کنه؟ اگه توضیح بیشتری نیاز بود بگید که اضافه کنم چون خودم هم از این چیزایی که گفتم سر در نمیارم!!!![]()
سلام
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم پس از كشيدن چارت و انتخاب اون شما ميتونيد از سربرگ Layout و دكمه Axis Title براي اينكار استفاده كنيد
سلام
راه حل اينكار استفاده از تابع مفيد Vlookup هست و سپس جمع مورد نياز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي خودتون هم (بنا به گفته خودتون) سر در نمياريد و نميتونيد منظور رو بفهمونيد چه انتظاري از كاربراي ديگه ميره !!؟
سلام
چجوری میشه یه عکس با فرمت gif رو وارد کرد...با insert وارد میشه ولی متحرک نیستش
خب بهتر توضیح میدم
فرض کنید تو یه محوطه یه سری مختصات دارید (با x و y و z)
حالا یه سری مختصات هم بین اون نقاط دارید که فقط x و y اونها مشخصه یعنی محلشون مشخصه ولی ارتفاعشون نه
میخوایم با میان یابی بین نقاط اطراف هر نقطه ، z اون هم بدست بیاد![]()
Last edited by superaryan; 25-04-2011 at 02:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)