تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 257 از 358 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

13

نكته اخلاقي 1 :
    خطا + نا آگاهي + توهم + دروغ = بشقاب پرنده + دراكولا + پا گنده + هيولاي لاك نس + آدم برفي + آدم كوچولو ها

نكته اخلاقي 2 :
    بزرگترين متخصصان تله پاتي وقتي ميخواهند از راه دور با هم صحبت كنند ، از تله پاتي استفاده نميكنند . بلكه از تلفن استفاده ميكنند

تذکر1: آزمایشات و مشاهدات ثبت شده و در حال نگهداری توسط سیستم های فیزیکی مثل رادارها شامل هیچکدام از موارد خطا، نا آگاهی، توهم، دروغ نمی تونه باشه.

تکذکر2: استفاده زیاد از تلپاتیک از لحاظ پزشکی باعث ضعف عصبی شدید می شه پس تلفن بهتره.

2. 2 کاربر از f4rvahar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

13

من کی گفتم که اونا به ما تسلط پیدا کردن !!

درضمن چطور انسان اشرف مخلوقاته که نتونسته به اندازه ی این یوفوها پیشرفت کنه ؟

عزیز دل من بحث رو از حالت علمیش خارج نکنید .

اولا اشرف مخاوقلات بودن دینی هست و با بحث علمی قابل توجیح نیست.

دوما انسان در بهترین حالت حداکثر 50 میلیون سال هست که پا به عرصه وجود گذاشته حالا شما تصور کنید یک موجود فضایی که حتی نصف انسان مغز و هوش داشته باشه در صورتی که مثلا 1 میلیارد سال پیش در کره خودش با به عرصه وجود گذاشته باشه چه ابر قدرتی خواهد بود.

مسئله دوم: هر موجود زنده ای با گذشت زمان از لحاظ فیزیکی (در اینجا منظور هر چیز غیر متافیزیکی هست) پیشرفت میکنه که در علوم زیستی بهش می گن (( سیر تکاملی)) حالا شما محاسبه کنید همون موجودی که برای مثال 1 میلیارد سال پیش به وجود اومده در چه مرحله بالایی از این جهت قرار داره با این حساب مطمئنا در فرضیه مسئله اول که فرض کردیم موجود بیگانه نصف بشر هوش داره کاملا مردود میشه!

ختم کلام: ما تازه 50 میلیون سال هست که روی زمین به وجود اومدیم، حالا شما فرض کنید یک موجود هوشمند 1 میلیارد سال باشه که در سیاره خودش به وجود اومده باشه، ببین چه چیزی خواهد بود!

4. 3 کاربر از f4rvahar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

حالا شما فرض کنید یک موجود هوشمند 1 میلیارد سال باشه که در سیاره خودش به وجود اومده باشه، ببین چه چیزی خواهد بود!
    بعید نیست که ده‏ها بار خودش رو نابود کرده باشه!!!

6. 2 کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

بعید نیست که ده‏ها بار خودش رو نابود کرده باشه!!!
    اگر در شرایط متعارف پذیرفته باشیم که سکنه سیاره مذکور 50 بار هم باعث نابودی خودش شده باشه ; قدمت هر یک از تمدن هایی که داشته بیست میلیون سال میشه ; و این یعنی هوشمندی کامل.

8. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

اگر دوستان سعی کنن بدون دخیل کردن نظرات شخصی این مورد رو بررسی کنن حتما به نتیجه و جواب میرسن
    همون اشتباهی که من و خیلی از دوستان انجام دادیم و بعد از کلی وقت تلف کردن به جواب رسیدیم...

10. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

اگه اونا فقط یک بار به طور رسمی بیان زمین خیلی سوالات انسانها جواب داده میشه.
    اولیش هم اینه که اونا پیشرفته تر از ما هستند.
    چون سفر بین ستاره ای انجام دادند و ما اندر خم یه پیچیم.

12. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

اگر در شرایط متعارف پذیرفته باشیم که سکنه سیاره مذکور 50 بار هم باعث نابودی خودش شده باشه ; قدمت هر یک از تمدن هایی که داشته بیست میلیون سال میشه ; و این یعنی هوشمندی کامل.
    "ده‏ها بار" رو محض تاکید گفتم! تمدنی اگه خودش رو نابود کرد یعنی به از هرجایی که بوده به صفر رسید دوباره از صفر با جای قبلی رسیدن احتمال کمی داره(کلن تشکیل حیات احتمال کمی داره)!! بعدش هم قرار که نیست پشت سرهم همین‏طور تمدن بیاد بالا که !!
    به جواب رسیدیم
    خوش‏حال میشم که جوابتون رو بدونم!!!

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

"تمدنی اگه خودش رو نابود کرد یعنی از هرجایی که بوده به صفر رسید.
    اشتباه میکنید ;همیشه اینطور نیست.
    اعزام اضطراری و سفر مهاجرتی به دیگر اجرام میتونه پس از نابودی یک تمدن ; اون رو در مکان و سیاره ای دیگر بیمه کنه.
    این در حالتیه که ذیشعور همان ذیشعور از همان تمدن هست.
    "دوباره از صفر به جای قبلی رسیدن احتمال کمی داره
    این " کم بودن احتمال " رو با چه رابطه و چه طریقی بدست آوردید بفرمائید.
    کلا تشکیل حیات احتمال کمی داره
    چطور به این نتیجه رسیدید؟سرا پا گوش هستیم.
    قرار که نیست پشت سرهم همین‏طور تمدن بیاد بالا که !!
    چه کسی چه قراری در این مورد گذاشته که ما بیخبر بودیم؟!

اینجا چون تالار علمی هست ; فکر میکنم بهتر این باشه که نگارش ها بر اساس داشته ها و دانسته ها باشه ; نه حدس ها و گمان ها.

Last edited by seamack; 17-02-2011 at 22:47.

15. 3 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

اشتباه میکنید ;همیشه اینطور نیست.
    اعزام اضطراری و سفر مهاجرتی به دیگر اجرام میتونه پس از نابودی یک تمدن ; اون رو در مکان و سیاره ای دیگر بیمه کنه.
    این در حالتیه که ذیشعور همان ذیشعور از همان تمدن هست.
    واژه‏ی نابودی به کار رفته! معنای نابودی هم که وضح هست!!
    این " کم بودن احتمال " رو با چه رابطه و چه طریقی بدست آوردید بفرمائید.
    چطور به این نتیجه رسیدید؟سرا پا گوش هستیم.
    ما با هم توی همین تاپیک قبلن بحث داشتیم!! ناتموم موند و تاسفانه الان هم توی شرایطی هستم که ممکنه دوباره بحث‏هام ناتموم بمونن!!
    درمورد علم هم چشم! هرچند دیدگاهم مقداری تغییر کرده ولی چون اینجا بحث علمی است من هم از علم حرف خواهم زد (البته شیوه‏ی مدون‏تری سراغ ندارم)!!

ببینین: ما یه سری حیات محدود به سیاره‏ها است. چون توی ستاره‏ها دما بالاست و ترکیب‏ها خیلی کم تشکیل میشن! پس ما محدود شدیم به سیاره‏ها. از دو جنبه بررسی می‏کنم: احتمال تشکیل در یک سیاره: حیات مولکول می‏خواد. اون‏هم مولکول‏ها پیچیده که برای تشکیل‏شون نیاز به نیازمند عناصری هستن که باید وجود داشته باشن و همچنین نیازمند زمان بسیار زیادی هستند که سیر تکاملی خود رو از مولکول‏ها ساده به پیچیده طی کنن! و هم‏‏چنین نیازمند شرایط مناسبی که این مولکول‏ها در اون رشد کنن. خب ... می‏خوایم احتمال رو حساب کنیم! احتمال وجود داشتن تمام عناصر مورد نیاز * احتمال پایداری شرایط مناسب در یک مکان برای یک بازه‏ی چند صد میلیون ساله. به نظر شما احتمالی ناشی از ضرب این‏دو چقدر خواهد شد؟ کم یا زیاد؟!!! (دقت کنین که من فقط تشکیل نوع ساده‏ی حیات رو در نظر گرفتم و کاری به حیات هوشمند نداشتم که خودش نیازمند عبور از هفت‏خوانی است!!!)
    اما اگه بخواین برای کل جهان اظهار نظر کنین ... خب کار سختی است و من هم الان نظر خاصی ندارم که بخوام بگم! (لااقل این موقع شب!!!)

(این پاسخ به سوالتون مبنی بر این که احتمال کم رو از مجا آوردین بود و من با وجود این که قطعیتی در وجود موجودات فضایی نمی‏بینم قطعیتی هم در عدم شون نمی‏بینم!!)
    چه کسی چه قراری در این مورد گذاشته که ما بیخبر بودیم؟!
    قراری که گذاشته نشده ... ولی من فکر می‏کنم احتمال این که 50 نسل متوالی از موجودات فضایی به وجود بیان به طور طبیعی و ریاضیاتی 1 به 50 هست!! که بسته به این که این موجودات چند مرده حلاق باشن کم و زیاد میشه!!! ممکنه همون سری اول فاتحه‏شون خونده بشه ممکن هم هست تا 500 نسل نابودی و بازسازی رو تجربه کنن!!
    Last edited by Haj_Amoo; 17-02-2011 at 23:51.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چهرا باید بیگانه ها از ما پیشرفته تر باشند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •