اینم از یه کتابه ، شاید به درد بخوره :
اینم از یه کتابه ، شاید به درد بخوره :
Last edited by Hoaxes; 01-04-2008 at 05:51.
دوتا از دوستام به همراه برادرم کنارم بودند
hoaxes جان دستت درد نکنه
واقعا ممنون
بابت اون جمله هم شرمنده سو تفاهم شد!
اگه برون فکنی کردید و ناگهان به بدن برگشتید امکان داره دو کالبد شما دقیقا روی هم منطبق نشن و ایجاد خستگی و میگرن کنن برای همین هم بهتره یا مدتی بخوابید یا هم دوباره برون فکنی کنید و مجدد دو کالبد خودتون رو با ارامی و دقت روی هم منطبق کنید
تمرینات مربوطه رو انجام بدید شاید دوباره قدرتتون رو بدست بیاریددوتا از دوستام به همراه برادرم کنارم بودند
بله منظورم همون بود ولی دقت کنید که اون روشی که من اجرا می کنم هم خالی از اشکال نیست هر روشی روی هر فردی به یک میزان اثر می کنه برای من اون روش خیلی خوب جواب میدهخواهش میکنم
منظورتون همون آموزشی بود که بهم دادین؟یا نه؟اگه نبود لطفا بزارید اینجا تا ما هم استفاده کنیم
شما باید اول مراحل خلسه و ریلکس رو کامل انجام بدید و برای مرحله خروج از روش مناسب خودتون استفاده کنید
معمولا تصویر سازی ذهنی موفق ترین روش در دنیا بوده
شاید حرف شما هم درست باشه ولی:افزایش ضربان قلب برای موقعی هست که برون فکنی ناقص داره رخ میده . و معمولا کسایی که میخوان به زور
روحشونو بکشن بیرون این طوری میشن .
دکتر مطلب برازنده میگه :
خلسه از نظر كیفیت به دو نوع مثبت و منفی تقسیم میگردد. خلسهٔ مثبت همراه با آرامش، نفسهای عمیق و شمرده و ضربان قلب آرام است. خلسهٔ منفی با اضطراب، تنفس سطحی و تند، ضربان قلب تند و سریع، خشك شدن دهان، بعضاً سیخ شدن موهای پوست و انقباض مثانه همراه میباشد.
که من متاسفانه هم دهنم به شدت خشک میشه و هم ضربان قلب...
دیشب هر چی سعی کردم که تکنیک این دکتر پیش برم نتونستم و بعدش گرفتم خوابیدم
درواقع تکنیک دارک استریت خان خیلی روم اثر میزاره
چون هم واضح تر توضیح داده و هم بنظر من راحت تره..
اشتباهی رخ دادهمن با تو نبودم که ، با اون بالایی بودم ، همون یارو مرلین مانسونه ... اصلا تونم ارزش دفاع کردن نداری!
منم اولش گفتم که دارک استریت ناراحت شده!!!گفتم فکر کنم که فکر میکنه به اون گفته!!!
خواهش میکنم از هر دوتای شما که همدیگرو ببخشید
کاش از هدف واحدمون دور نشیم
من روش اون دکتر رو نفهمیدم اگه امکانش هست یه روش برای خلسه که خوتون استفاده میکنید رو اینجا بزارید..شما باید اول مراحل خلسه و ریلکس رو کامل انجام بدید و برای مرحله خروج از روش مناسب خودتون استفاده کنید
من اون روش که میگفت ساعد به سمت بالا و بازو به پایین رو انجام دادم ولی زیاد جواب نگرفتم
Last edited by man7tomani; 01-04-2008 at 12:15.
شما روش بیدار شو بخواب رو اجرا کن احتمالا بتونی یک پرواز روح کامل رو تجربه کنیمن روش اون دکتر رو نفهمیدم اگه امکانش هست یه روش برای خلسه که خوتون استفاده میکنید رو اینجا بزارید..
من اون روش که میگفت ساعد به سمت بالا و بازو به پایین رو انجام دادم ولی زیاد جواب نگرفتم
حقیقتش من هروقت میام ساعت یا گوشیم رو کوک می کنم صداش رو نمی فهمم اونقدر زنگ می زنه که میان خاموشش می کنن کسی هم نمی تونه منو بیدار کنه!
ممنون بابت جواب
ولی لطفآ یکم در مورد تمرینات توضیح بدید
مثلآ چه تمرینی و ....
ممنون لطف داري![]()
من در مورد حرکت دادن اشیا از راه دور اطلاعاتی ندارم ولی یک سری تمرینات هست که می تونید با اونها این قدرت رو تقویت کنیدممنون بابت جواب
ولی لطفآ یکم در مورد تمرینات توضیح بدید
مثلآ چه تمرینی و ....
توی اینترنت جستجو کنید حتما به جواب می رسید
حالا این دفه رو می بخشم ، ولی بار دیگه تکرار نشه ها !hoaxes جان دستت درد نکنه
واقعا ممنون
بابت اون جمله هم شرمنده سو تفاهم شد!![]()
به به ، به به ، خیـــــــــــــــلی ممنونم !اشتباهی رخ داده
منم اولش گفتم که دارک استریت ناراحت شده!!!گفتم فکر کنم که فکر میکنه به اون گفته!!!
خواهش میکنم از هر دوتای شما که همدیگرو ببخشید
کاش از هدف واحدمون دور نشی
من همیشه لطف دارم !ممنون لطف داري
راستی اگه کسی تو زمینه ی تله کینزی مشکلی داره من میتونم کمکش کنم
اگر كسي از دوستان
در مورد جن و همزاد و اينا هم سوال داشت
ما در خدمتيم
يا حق (:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)