من میخوام امتحان کنم ببینم میشه یا نه اگر شد میگم بتون. ولی اگر بشه چه حالی میده.!!!!دیگه بیخیال xbox live میشیم. ولا بابا الکی خودمونو الاف microsoft کردیم بدشم ممکنه ban بشیم.
من میخوام امتحان کنم ببینم میشه یا نه اگر شد میگم بتون. ولی اگر بشه چه حالی میده.!!!!دیگه بیخیال xbox live میشیم. ولا بابا الکی خودمونو الاف microsoft کردیم بدشم ممکنه ban بشیم.
دوست عزیز این سوال رو در تاپیک " نحوه ی وصل کردن X360 به مانیتور " پرسیده بودید، اونجا جواب دادم ... . خیر نمیشه.
یه نکته ذهن منو تو این تاپیک مشغول کرده...!
دوست عزیز اگه شما تعصبی به موضوع نگاه نکنی مشکلی پیش میاد؟
در ضمن اگه منظوره من غلطه پس چرا مدل Core از بازار حذف شد ولی هنوز مدل Premium سره جاشه؟
خواهش میکنم وقتی حرفی منطق نداره اونو نزنین، من یه راهنمایی کردم (تازه اونم نه به شما) به کسی که میخواست این کنسول رو تهیه کنه، که با مخالفتهای تعصبی شما رو به رو شدم...!!!؟؟؟
اگه میشد از دوستان این تعصبی برخورد کردن رو گرفت دیگه هیچ مشکلی تو این انجمنها نبود...
محمد جان یعنی این تو جعبش بود؟
![]()
این احتمال وجود داره بازی مثل god of war3برای x_box360ساخته شه
نه دوست عزيز
اين بازي محصول كمپاني SONY و انحصاري براي محصولات PS ساخته ميشه
و اين شماره هم انحصاري ماله PS3 هست
موفق باشيد
دوست عزیز این سوال رو در تاپیک " نحوه ی وصل کردن X360 به مانیتور " پرسیده بودید، اونجا جواب دادم ... . خیر نمیشه.
اگر نمیشه . پس اون قسمتی که در بازیها برای lan وجود داره مال چیه؟ مثلا همین بازی gears of war.
من منظورم اینه که اول 2 تا کامپیوتر رو از طریق خط تلفن یا wireless lan به هم وصل میکنیم بعد هر xbox هم به یک کامپیوتر . بعد در قسمت system link یکی host میکنه یکی دیگه هم join.
Last edited by iranian_ boy; 29-07-2008 at 12:29.
جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم که این موضوع رو بیان کنم::
اگر کسی theme برا xbox360 سراغ داره بگه تا دانلود کنیم.
اره x-volt جان همون بود زده بود داخل جعبه هست ولي يارو جدا ميفروخت 100% برميدارن جدا ميدن نامردا
روش x360 من هم این عکس هست ولی توش نیست.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)