سلام دوست عزیز مورد 5 تو هم مشکل من هست به پدرم 12 ماه دادن حالا میخواستم اگه شما پیگیری کردین که صحت داره یا نه اگه به ماهم اطلاع بدین ممنون میشم.
سلام دوست عزیز مورد 5 تو هم مشکل من هست به پدرم 12 ماه دادن حالا میخواستم اگه شما پیگیری کردین که صحت داره یا نه اگه به ماهم اطلاع بدین ممنون میشم.
کی به سن مشمولی می رسه الان که 18 سالشه نمی تونه بره ؟
من یه همچین چیزی شنیدم میخواستم ببینم درست یا نه:
اگه پدر به 60 برسه حتی با داشتن برادر بزرگتر اگه ازدواج کرده باشه کفالت به برادر کوچیک میرسه و معاف میشه
برادر من ازدواج که هیچ بچه هم داره سربازی هم رفته، کسی اطلاع دقیق داره ؟؟؟
ممنون
درود
من 11 ماه کسری دارم پدرم منطقه عملیاتی بوده و جنگی که برگه هم دارم از تایید ارتش.
دانشجو کاردانی هستم و الان که ترم مهرم و بجز این 2 ترم دیگه دارم.متولد 69 هستم.میتونم بعد از اتمام این ترم برای کسری اقدام کنم و برم 8 ماه خدمت و 2 ترم از دانشگاه مرخصی بگیرم؟؟توی 2 صفحه پیش نوشته بودید میشه انگاری تا پایان امسال؟؟
امکان مرخصی هست چون زیر یکسال میشه خدمتم؟؟
اگر بله به عنوان سرباز 0 یعنی دیپلم میرم خدمت؟؟ چند ماه باید برم؟؟اصلا میشه؟خواهش میکنم دقیق توضیح بدید نه خلاصه.مرسی
خب شما تا دفترچه رو پست نکنی و برگه سبزت نیاد که اعزام نمیشی، من فکر کردم رو برگه سبزت زده 18 آبان
ببین، شما الان که اون دفترچه رو میبربی پلیس +10 ازت یه مدرک موقت گواهی پیش دانشگاهی میخواهند، که همین برگه رو دانشگاه هم میخواد، پس باید ببینی خودت کجا باید ارائه بدی اول
در مورد معافیت پزشکی وقتی دقترچه رو پست کردی واست یه برگه میاد که بری شورا و کلا چند ماهی طول میکشه
حالا باید ببینی خودت کدوم ریسکش کمتره
اگر هم غایب محسوب بشی که معافیتت سخت میشه خیلی دنگ و فنگ داره
شما اگه تا سال دیگه مشمول نمیشی، برو واسه معافیت اقدام کن.
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
شما چون برادر داری معاف نمیشی، حتی اگر برادرت ناتنی باشه و اون سر دنیا هم باشه باز معافیت کفالت نمیتونی بگیری
با 25% به بالا میشه
Last edited by hossein-p30-f; 17-10-2010 at 15:56.
معافی یا کسری خدمت؟
چند فرزند؟
جانبازای 25 به بالا یه فرزند معاف؟
بالای 25 درصد یک فرزند کلا معاف
به ازای هر درصد 22 روز
============
اعتبار این قانون تا آخر 89 هست (اگه تمدید نشه)
.
Last edited by hossein-p30-f; 17-10-2010 at 16:01.
اگه کسی مدرک تحصیلی خودش لیسانس یا فوق باشه.پدرش 12 درصد.معاف نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)