داداش من مودمم d100 مونده خونه داره خاک میخوره چطوری 9 مگابایت میگیری ازش؟!
پینگ رو وایفای استیبل نیست! ولی با کابل ثابته!
جالبه!
Sent from my F8332 using Tapatalk
داداش من مودمم d100 مونده خونه داره خاک میخوره چطوری 9 مگابایت میگیری ازش؟!
پینگ رو وایفای استیبل نیست! ولی با کابل ثابته!
جالبه!
Sent from my F8332 using Tapatalk
گفتم که خط شما تا سی مگ میکشه
سرعت پایین روز به خاطر یوزرها و ترافیک منطقس
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
تستی در یکی از روستاهای پرت در حومه تهران
فکر کنم این سرعت و اساسا دیدن سیگنال 4 جی اینجا قابل تحسینه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
حذف بشه دابل شد
Last edited by silvermanhhh; 09-11-2016 at 23:54.
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر شما با این وضعیت پینگ که پکت لاست هم نداره (البته اینجا نشون نداد)من میتونم بازی های انلاینی مثل team fortress2 یا league of legends و سایر بازی های از این قبیل که
مث کانتر سرور داخل ایران نداره رو راحت بازی کنم؟
ببخشید اینجا پرسیدم چون که ماشالا اونایی که با خط ایرانسل انلاین میزنن کم نیستن و بحث در مورد ایرانسل هست پرسیدم
با تشکر
پینگ که افتضاحه تقریبا 200 تا اروپا باید حدودا 120 تا 150 باشه
پکت لاست نباشه مشکلی نداره عموما
شما اینو پینگ بگیر اگه زیر 200 بود مشکلی نداری
146.66.152.2
پینگ پایین باشه و پکت لاس نداشته باشید بازی های فان و استراتژیک اوکی هست اما برای شوتر اول شخص ممکنه یکم مشکل بخورید چون اون جوری که خودم تجربه کردم و دوستان اهل فن توضیح دادند، نوع ارسال بسته ها بر بستر 4G جوری هست که Jitter بالایی داره یعنی مثلا شما تست پینگ میگیرید دوتا 120 میلی ثانیه میگیرید بعد ناگهان میشه 170 دوباره میشه 110 و ... این نوسان میتونه تاثیر منفی داشته باشه رو بازی های اکشن و سریع. البته سرویس TD-LTE سیستمش فرق میکنه و بسته ها منظم تر ارسال و دریافت میشن و شاید بهتر باشه برای بازی آنلاین. در هر صورت بسته به نوع بازی و کاربری ممکنه اصلا متوجه این قضیه نشید و تاثیر آنچنانی نداشته باشه. اولویت اول نداشتن پکت لاس و پینگ نزدیک 100 میلی ثانیه و پایین تر هست.
دوستان کسی می تونه کمک کنه دریغ نکنه.
مکالمه من با گوشی در حالت gsm/wcdma یا lti مخصوصا در اواخر شب دچار پارازیت و نویز می شه ولی در حالت gsm مشکلی نداره.
مگه نباید گوشی وقتی در حالت خودکار باشه سوییچ کنه به حالتی که آنتن دهی بهتر داشته باشه( هر چند 4 خط آنتن 3g پره و بعید می دونم مشکل از آنتن دهی باشه)
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟ این پارازیت یا نویز از چی می تونه باشه؟ با چند گوشی تست کردم و این مشکل هم چنان پابرجاس ولی همراه اول این مشکل رو نداره.
سلام یه مدتی درگیر بودم کمتر می تونستم بیام چقدر جنجال درست شده بودهامشب یه تعداد لینک دانلود راندوم انتخاب کردم که تحت فشار بزارم شبکه رو ببینم سرعت دانلود چقدره نتیجه رو می زارم
با گوشی Galaxy note edge - شیراز - پارامونت
اسپید تست
سرعت دانلود با چند لینک (اون برنامه که اضافه شده یه برنامه خیلی سادس که خودم نوشتم بایت های دریافتی کارت شبکه رو اندازه می گیره توی toolbar هم برنامه DU Meter هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)