حالا شما اگه بخواین تخلیه کنید میخواین از کدوم شرکت نت بگیرین؟
حالا شما اگه بخواین تخلیه کنید میخواین از کدوم شرکت نت بگیرین؟
به نظرم اگه پهنای باند مرکز مخابراتیتون خوب باشه از آسیاتک یا شاتل بگیرید
شانس من جفتشون تو مرکز ما پورت آزاد ندارن
من آبادان زندگی میکنم و الان شاتل دارم برای دانلود کردن فوق العادست 128 نامحدود دارم سرعت دانلودم همش 150 فیکسه ولی من چون گیمرم به درده گیم نمیخوره
برای تخلیه باید پیله کنید من و دوستم با هم درخواست دادیم برای اون دو روز زمان برد تخلیه شد(زمانش تمام شده بود) ولی برای من 10 روز زمان داشت و 7 روز تخلیه نشدم بدون حجم اینترنت مونده بودم.زنگ زدم 2020 داخلی 1 فکر کنم بهشون گفتم چی شده اپراتور فروش بهم گفت: چی 6 روز حداقل ش 14 روزه !!!!!! پس چطور ماله دوستم زیر دو روز تخلیه شد گفت فرق میکنه !!!!!!! حالا هیچی گفتم یه 4 گیگ بگیرم تو این دو سه روز مصرف کنم . رفتم دوباره دفتر فروش با دعوا اخرش از یکی دیگه فهمیدم که منشی ایمل نکرده مدارک رو جهت تخلیه الکی بهم گفت مودم روشنه تخلیه نکردن .حالا دوباره میفرستم (الکی مثلا من نمیدونم اصلا نفرستادی
) برگشتم خونه بعد سه ساعت خط من بلاخره تخلیه شدددد
ولی 3.5 گیگ ازم پرید
چرا (مگه دو روز نبود)
زنگ زدم دفتر گفت هیچی پریده پولتون. (حالا اگه اون 100 مگ شارژ رایگانی ندی
)
3.5 گیگ نیم ارزش نداره ولی کارشون اصلا درست نیست و بدون برنامه ست.فقط سرویس بدون ثبات میدن و پولشونم تا یه قرونی اخرم میگیرن.
در اخر میخواستم بگم پیله کنید اگر دوست دارید خیلیه کنید( فرقی نداره کدوم isp نزارید مورد زجر و حق خوری قرار بگیرید) براشون فکر نمیکنم زیاد زمان ببره (حالا علما نیان زیر پست چیزی برا تخلیه نگن خوبه)
موفق باشید.
تست سرعت دو مگ
![]()
تست 128
![]()
باید برم پورتو عوض کنم کفرمو آورد بالا دیگه حوصلشو ندارم وگرنه معطلش نمیکردم
هنوز کسی هست که شبانه سرعتش بالاتر از اسمی باشه؟
ما که بزور خطمون رو 2مگ آپ میشه شبانه روز یعنی لینک طوری ثابت میشه که بیشتر از 2مگ اسمی نمیتونم بگیرم دیگه یا رو 2300ثابت میشه یا 1800
Last edited by farshad0123; 25-07-2015 at 00:18.
بخوای درست ببینی از این لحاظ نمیتونی شاکی باشی
والا فرشاد من الان دو روزه ساعت 1.40 دقیقه یه قطعی میفته روی خطم بعدش سرعتم اسمی میشه
من الان خطم روی 6 مگ وصله ولی سرعتش 2 مگه![]()
قارتاک مشکل داره باز نمیشه عجب اوضاعیه نت مخابرات باید به فکر جابه جایی باشم مخابرات پایان عمر نتشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)