تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2569 از 4105 اولاول ... 1569206924692519255925652566256725682569257025712572257325792619266930693569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,681 به 25,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    من 9/19 اعزامم رفتم میدون سپاه گفت افتادی 02 من هر طوری شده باید 2 ماه عقب بندازم چون میتونم سپاه پذیرش بگیرم اما مسئولی که تو نظام وظیفه بودگفت نمیشه ولی من شنیدم که خیلی از ددوستان حتی 2 روز مونده به اعزام شون رفتن عقب انداختن لطفا بگید از چه راه هایی میتونم اعزامو عقب بندازم و اینکه بهترین دلیل برای این کار چیه که براشون بیارم که موافقت کنند؟

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دو تا سوال داشتم

من 1 اسفند 93 اعزامم... پدرم 6 ماه سابقه جبهه داره... من میتونم تو سال 94 دنبال کسری خدمت برم یا اینکه کسری خدمت برای همه تو سال 94 حذف میشه؟؟
    من با برگه سبز میتونم بیمه ام رو تمدید کنم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

اقا الان دفترچه بفرستم اعزامم کی میشه ..میشه درخواست تعجیل بدم زودتر برم خدمت .. شرایط تعجیل دادن چیه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستانی که خدمت رفتن، خواهشا اگه میشه در مدت آموزشی، روشهای زرنگ بازی و کلا نکته هایی که به نظرتون میاد اگه قبلا می دونستید و کسی بهتون می گفت بهتر بود رو به ما هم بگید ممنون میشم، کلا ترفند و زرنگ بازی و کارایی که اگه انجام بدی بهتره و کارایی که نباید انجام بدی، به نظرم برای همه دوستانی که می خوان اعزام بشن خوب باشه. قبلا تشکر می کنم از دوستانی که قراره راهنمایی بکنن.
    شما بری همون روز اول همه چی دستت میاد! شما سعی کن مشکل درست نکنی که تو چشم افسر آموزش ها و فرمانده ها بری

سلام دو تا سوال داشتم

من 1 اسفند 93 اعزامم... پدرم 6 ماه سابقه جبهه داره... من میتونم تو سال 94 دنبال کسری خدمت برم یا اینکه کسری خدمت برای همه تو سال 94 حذف میشه؟؟
    من با برگه سبز میتونم بیمه ام رو تمدید کنم؟
    2 ماه کسری بهتون تعلق می گیره، شما از الان هم می تونی بری دنبال کسری، اگه کارت ایثار داره پدرتون برین دنبالش نامه کسری رو می تونید بگیرید. فعلا حرفی هم زده نشده که کسری خدمت در ساله 94 قراره حذف بشه.
    با برگ سبز بدون غیبت هم می تونید بیمه رو تمدید کنید.

سلام
    من 9/19 اعزامم رفتم میدون سپاه گفت افتادی 02 من هر طوری شده باید 2 ماه عقب بندازم چون میتونم سپاه پذیرش بگیرم اما مسئولی که تو نظام وظیفه بودگفت نمیشه ولی من شنیدم که خیلی از ددوستان حتی 2 روز مونده به اعزام شون رفتن عقب انداختن لطفا بگید از چه راه هایی میتونم اعزامو عقب بندازم و اینکه بهترین دلیل برای این کار چیه که براشون بیارم که موافقت کنند؟
    برای تمدید باید زودتر اقدام می کردی الان دیگه جاتم مشخص شده امکان عقب انداختن نیست. شما از طریق پلیس +10 درخواست تمدید بده اگه نشد نیاز به پارتی داری!

اقا الان دفترچه بفرستم اعزامم کی میشه ..میشه درخواست تعجیل بدم زودتر برم خدمت .. شرایط تعجیل دادن چیه ؟
    اگه فوق دیپلم به بالا هستی احتمالا 1 اسفند اعزامت میشه، اگه دیپلم به پایین هستی 19 دی میشه.
    Last edited by cotgnx; 20-11-2014 at 17:47.

5. 4 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

س من دوره کد خوردم پدافند مشهد هنوز معلوم نیست دیدبان یا توپچی هستم میخواستم بدونم کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

ببخشید برای کسیری خدمت گرفتن باید چیکار کنیم؟
    برگه سبزم اومده
    پدرم کارت ایثار گری داره 6 ماه از شیراز
    متولد 68

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستانی که خدمت رفتن، خواهشا اگه میشه در مدت آموزشی، روشهای زرنگ بازی و کلا نکته هایی که به نظرتون میاد اگه قبلا می دونستید و کسی بهتون می گفت بهتر بود رو به ما هم بگید ممنون میشم، کلا ترفند و زرنگ بازی و کارایی که اگه انجام بدی بهتره و کارایی که نباید انجام بدی، به نظرم برای همه دوستانی که می خوان اعزام بشن خوب باشه. قبلا تشکر می کنم از دوستانی که قراره راهنمایی بکنن.

شما بری همون روز اول همه چی دستت میاد! شما سعی کن مشکل درست نکنی که تو چشم افسر آموزش ها و فرمانده ها بری
    دوستان دیگه ای که خدمت رفتن می تونن راهنمایی ها و تجربیاتشونو بگن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خوب اگه زرنگ باشی که نیازی نداری بهت یاد بدن خودت پیدا میکنی! ارشد یگان و آسایشگاه و کلا هیچگونه مسئولیتی قبول نکن شاید مزایایی داشته باشه مثلا رژه کمتر بری و امکان پیچوندن کلاس ها و ...ولی هیچی مثل این نمیشه که دستتو بکنی تو جیبت و راه بری! البته منشی شدن خوبه مثلا میتونی برای خودت مرخصی بگیری و...ولی بازم نمی ارزه به نظر من.مکان های دنج رو هم هفته اول تو پادگان چرخ برنی پیدا میکنی مثلا زمین های ورزشی و آشپزخونه و.... که اوقات پیچوندن بری اونجا. نذار اسمت رو فرماندها یاد بگیرن! یعنی نه سوال کن نه تو چشم باش

10. این کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    با توجه به خبري كه خبر آنلاين منتشر كرده كساني كه اضافه خدمت دارن بايد تا قبل از 22 بهمن به سربازي رفته باشن و اگر تا قبل از 22 بهمن مداركشون رو به پليس +10 بدن ولي اعزامي آنها به بعد از اين تاريخ بيافتد اضافه خدمتشون بخشيده نميشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    این سوال منم هست... راهش چیه دوستان؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •