تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2568 از 4105 اولاول ... 1568206824682518255825642565256625672568256925702571257225782618266830683568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,671 به 25,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه only4u-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان

من یکی از شرایط معافیت پزشکی که در دفترچه ذکر شده رو دارم و دانشجو هستم. دو سال پیش رفتم پلیس +10 برای معافیت اقدام کنم گفتن حین تحصیل نمیشه (به جز کفالت). اما چند وفت پیش از دو نفر مختلف شنیدم که این قانون رو برداشتن! البته هنوز تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته که نمیشه!

میخواستم ببینم اگر این خبر درسته از سرکار مرخصی بگیرم یک روز برم دنبال کارهاش.. وگرنه الکی وقتم رو تلف نکنم.

ممنون
    Last edited by only4u-m; 19-11-2014 at 20:02.

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام دوستان

من یکی از شرایط معافیت پزشکی که در دفترچه ذکر شده رو دارم و دانشجو هستم. دو سال پیش رفتم پلیس +10 برای معافیت اقدام کنم گفتن حین تحصیل نمیشه (به جز کفالت). اما چند وفت پیش از دو نفر مختلف شنیدم که این قانون رو برداشتن! البته هنوز تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته که نمیشه!

میخواستم ببینم اگر این خبر درسته از سرکار مرخصی بگیرم یک روز برم دنبال کارهاش.. وگرنه الکی وقتم رو تلف نکنم.

ممنون

بله
    میتونی حین تحصیل درخواست بدی

3. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فک کنم بشه رفت پلیس+10گرفت .منم اول دی اعزامم ولی نمی رم بگیرم چون درهر صورت تو هر جا که بیفتم تو بخش نظافت میرم .
    منم شانس خودمو میدونم با دکتری هم برم قسمت حمل بار میرم ولی کنجکاوم

معمولا ۲ هفته قبل از اعزام، برگه فرستاده میشه به آدرس منزلتون ولی با مراجعه به پلیس +۱۰ میتونین قبل از رسیدن برگه از محل آموزشیتون مطلع بشین.

افراد امریه دار محل آموزشی مشخصی دارن؟؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    آره معمولا از خود اون نهاد بپرسی بهت میگه قبلی ها کجا رفتن. البته اگه پر باشه ممکنه بیفتید جای دیگه ای منتها از همون ارتش یا سپاه. مثلا زمان ما 01 پر شده بود رفتیم دریایی.

دقیقا 5 اذر تا 8 آذر تقسیمات انجام میشه

میتونی تو این تاریخ یا به سایت مراجعه کنید یا زنگ بزنی نظام وظیفه بپرستی

ولی تو پلیس +10 حدود 20 اذر میتونی بری و پرینت بگیری

ممنون از پاسخت از کجا میگی دقیقا؟

دوستان اولین روزی که اعزام میشم واسه اموزشی میگن که روز اول میری لباس میدن برمگیردی لباسارو اوکی میکنی حقیقت داره؟
    و اینکه اولین روز بریم سرمون رو اصلاح نکنیم چیزی نمیشه؟
    و اگه میفرستنمون که لباسارو اندازه کنیم بعد مثلا 3 روز دیه برمیگردیم اونوقت سرمون رو اصلا کنیم چی؟
    أره معمولا میفرستنت برای مرخصی یا اگه مسیرت دور باشه اجباری نداری برگردی و میتونی داخل همون شهرای اطراف لباساتو اندازه کنی. خوب اگه مرخصی بدن معمولا بعد از اینکه همه برگشتن قضیه جدی میشه و روز اول کسی رو نمیفرستن موهاشو کوتاه کنه. البته بهتره خودت کوتاه کنی چون یا مجبوری داخل پادگان بزنی که بهداشت رعایت نمیشه و طرف کاربلد هم نیست یا باید بری توی شهر بزنی که کلا تو این جور مواقع متاسفانه آرایشگاه های داخل شهرها رابطه خوبی با سربازها ندارن . البته عمومیت نداره ولی در مورد خود من اذیت شدم تا یه سلمونی پیدا کردم یه چیز دیگه اینکه خیلی رو مرخصی حساب نکن چون اگه ندن از لحاظ روحی اذیت میشی . تازه به من که دادن هم نرفتم. دلیلش اینه که روز اول دوم تازه به اوضاع عادت میکنی اگه بری مرخصی بعدش که دوباره برگردی باز دوباره یه خورده طول میکشه تا عادت کنی. من کلا از مرخصی هام خیلی استفاده نمی کردم و آخر هفته هارو پادگان می موندم البته یه چند تا شهری بگیر که روحیت تازه بشه

5. 5 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره معمولا از خود اون نهاد بپرسی بهت میگه قبلی ها کجا رفتن. البته اگه پر باشه ممکنه بیفتید جای دیگه ای منتها از همون ارتش یا سپاه. مثلا زمان ما 01 پر شده بود رفتیم دریایی.
    ممنون از پاسختون

از سایر دوستان کسی از مراکز آموزشی امریه دار اطلاع داره؟
    اصلا مراکز مشخصی براش در نظر گرفته شده یا پیوسته در حال تغییر هستن؟
    از روی برگه چه جوری میشه تشخیص داد که با امریه موافقت شده یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون از پاسختون

از سایر دوستان کسی از مراکز آموزشی امریه دار اطلاع داره؟
    اصلا مراکز مشخصی براش در نظر گرفته شده یا پیوسته در حال تغییر هستن؟
    از روی برگه چه جوری میشه تشخیص داد که با امریه موافقت شده یا نه؟
    سلام دوست من. تا اونجایی که اطلاع دارم معمولا امریه های سپاه رو به خاتمی یزد میدن. داخل سایت نظام وظیفه-خدمات الکترونیک هم از قسمت امریه و پذیرش احتمالا بشه فهمید

8. این کاربر از masan18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما پرسیدی و ما به چشم دیدیم.
    شما به فرض تشریف می برید کمیسون پزشکی (که خودش یک سر مشکله چون مثل قدیم معافی راحت نمیدن) و شما را معاف از رزم می کنند نظر اکثر فرمانده ها اینه که این معافی برای دوران جنگه هر وقت چنگ شد اون موقع ، در ناجا دو دوست من با اینکه معاف از رزم بودند ۱۰- ۱۲ ساعت سر چهاره بودن! اما ارتش که ما بودیم معاف از رزم بود و نبودش فرقی نداره انهایی که معاف از رزم بودن هم نگهبانی داشتن هم رژه(چون اتفاقا یک معاف به عنوان معاف از رژه داریم!) اگر بخواهید می تونید درخواست بدید دوباره باید روند کمیسون پزشکی ارتش را طی کنید ، من با پزشک متخصص ارتوپد بیمارستان ۵۵۰ ارتش در مشهد صحبت کردم و خیلی صریح گفت که از تهران ابلاغ شده به هیچ عنوان بجز چند مورد محدود معاف از نگهبانی ندهید . دوست هم خدمتی خودم به علت نارسایی مادرزادیی در یکی از چشم هاش به بیمارستان ارتش در تهران ارجاع شد و در انجا معاف از نگهبانی شد و تا پایان خدمت ۱ دقیقه هم نگهبانی نداد.شما هنوز برادر خدمت نرفتی تا با فرمانده و کادر نظامی برخورد داشته باشی طرف راست تو چشم هات نگاه میکنه و میگه امدی سربازی کسی هم برات کارت دعوت نفرستاده بود!
    دوست عزیز من نیمی از خدمتم رو گذروندم.
    والله به من پزشک ناجا اینطوری گفته و حتی آیین نامه هارو تو سیستم نشونم داد. من از خدامه بتونم معاف از پست فقط بگیرم و تو سابقه ام معاف از رزمی نباشه.
    اون دوستتون واسه چشم چطوری معاف از پست شد؟ من چشمام خیلی ضعیفه، البته نه در حد معاف.
    یه چیز دیگه این که پادگان ما معاف از رزم ها معاف از رژه و صبح گاه هستن اما پست رو قبول نمیکنن که ندن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان کسی نبود این سوالمو جواب بده؟
    پدر من ناجا خدمت کرده (ژاندارمری سابق) الان تو تهران من کجا باید برم دنبال کسری؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان کسی نبود این سوالمو جواب بده؟
    پدر من ناجا خدمت کرده (ژاندارمری سابق) الان تو تهران من کجا باید برم دنبال کسری؟
    بزرگوار پدر نظامی کسری ندارد
    شما فقط میتونید در شهر خودتون خدمت کنید ..و کسری به شما تعلق نمیگیرد
    برای اطلاعات بیشتر به سازمان بازنشستگان نیروهای مسلح مراجعه کنید

12. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستانی که خدمت رفتن، خواهشا اگه میشه در مدت آموزشی، روشهای زرنگ بازی و کلا نکته هایی که به نظرتون میاد اگه قبلا می دونستید و کسی بهتون می گفت بهتر بود رو به ما هم بگید ممنون میشم، کلا ترفند و زرنگ بازی و کارایی که اگه انجام بدی بهتره و کارایی که نباید انجام بدی، به نظرم برای همه دوستانی که می خوان اعزام بشن خوب باشه. قبلا تشکر می کنم از دوستانی که قراره راهنمایی بکنن.

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان من براي اينكه شهر خودم بيفتم بايد كار خاصي انجام بدم يا نه. متولد 71 ساكن اصفهان و تك پسرم ولي. دانشگاه يزد درس ميخوندم كه انصراف دادم و الان دارم فرم وضعيت رو پر ميكنم ميخواستم بدونم فرقي ميكنه محل اعزامم كجا باشه و فرق ميكنه كه محل سكونتم رو كجا بنويسم ميخوام اگه بشه اصفهان پيش خونوادم باشم لطفا كمكم كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •