تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2568 از 3745 اولاول ... 1568206824682518255825642565256625672568256925702571257225782618266830683568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,671 به 25,680 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

سلام
    چند وقتی میبینم با چند تا برنامه ساده خیلی راحت میشه رمز wifi بدست آورد. فرقی هم نداره رمز عدد باشه یا خیلی پیچیده!
    شاید یکی از دلایلی که دوستان تو این تاپیک همیشه مشکل مصرف زیاد دارن همین باشه
    در مقابل این نرم افزار ها باید چی کار کرد؟؟!
    شما اگه رمزنگاریتون wpa2 باشه و مدمتون مرغوب باشه هیچ احدی نمیتونه حک کنه ، فرق مودم هایی مثل دی لینک و ایسوس با تی پی لینک چینی در همینه ، وای فای برتر وگرنه کیفیته adsl ای که تی پی لینک دریافت میکنه همونه . من خودم تی پی لینک داشتم سه سوت حک شد صبح بلند شدم دیدم چند گیگ یه بنده خدایی برا خودش دانلود کرده !

2. 2 کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خوب. کشورهای دیگه خیلی از شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت ثابت شبکه مخابراتی یا تلویزیونی توسعه‌یافته خودشون رو دارن. در ضمن اکثرن تو این کشورها بین این شرکت‌ها یه رقابتی وجود داره. همین رقابت باعث می‌شه این شرکت‌ها روز به روز روی تکلنولوژی‌های جدید که هزینه‌ها رو پایین‌تر می‌آره سرمایه‌گذاری کنن. از طرف دیگه چون شبکه خودشون رو فقط برای اینترنت طراحی نکردن، ترکیبی از مدل‌های درآمدزایی داشته باشن. مثلن، به جای این که درآمد اصلی‌شون از فروش اینترنت باشه، از فروش ارتباط تلفنی یا اشتراک شبکه تلویزیونی تکمیل می‌شه. در ضمن، یه شبکه دارن که روش دارن ارتباطات تلفنی رو ارائه می‌دن. هزینه اضافی برای اجاره این شبکه پرداخت نمی‌کنن.
    درسته، پسرم آلمان 20 یورو میده هر ماه برای اینترنت نامحدود با یه خط تلفن ثبات. تلفنش هم داخل آلمان رایگانه، هزینه اضافه برای مکالمه نمیده.....کی ما تو ایران به اون سطح میرسیم؟ تو 10 سال، 20 سال...؟
    Last edited by dadash42; 22-11-2015 at 13:27. دليل: ن

4. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

درسته، پسرم آلمان 20 یورو میده هر ماه برای اینترنت نامحدود با یه خط تلفن ثبات. تلفنش هم داخل آلمان رایگانه، هزینه اضافه برای مکالمه نمیده.....کی ما تو ایران به اون سطح میرسیم؟ تو 10 سال، 20 سال...؟
    اصلا اونجا بحث adsl دیگه مطرح نیست ، یعنی رو خط تلفن اینترنت نمیدن , رو اینترنت VOIP یا همون تلفن میدن ! یه Vdsl میگیری اگه خواستی روش VOIP و تلویزیون دیجیتال هم میگیری مضاف بر اینترنت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

آره راست میگی، تلفنش مستقیم به مودم اینترنت وصله...

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فرق مودم هایی مثل دی لینک و ایسوس با تی پی لینک چینی در همینه
    تفاوت در مدل هست نه برند
    اتفاقا بعضی مدل های تی پی لینک خیلی مودم های خوبی هستن
    شما یا تی پی لینکت در پیت بوده یا حواست یه جای دیگه بوده یادت رفته پسورد بزاری رو وایرلسش !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مودم من تی پی لینک TD-W8968 با دو آنتن 5DB و USB FTP هیچ وقت مشگل نداره. من version 2 دارم، فکر کنم version 3 Broadcam باشه...

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما اگه رمزنگاریتون wpa2 باشه و مدمتون مرغوب باشه هیچ احدی نمیتونه حک کنه ، فرق مودم هایی مثل دی لینک و ایسوس با تی پی لینک چینی در همینه ، وای فای برتر وگرنه کیفیته adsl ای که تی پی لینک دریافت میکنه همونه . من خودم تی پی لینک داشتم سه سوت حک شد صبح بلند شدم دیدم چند گیگ یه بنده خدایی برا خودش دانلود کرده !
    همین مودم های تی پی لینک رو شما بذار روی wpa2 و یه رمز با مد بالا و مک فیلتر هم فعال کن هیچ احدی نمیتونه حکش کنه اگه قرار بر هک باشه وقتی رمزنگاری اسان و مک فیلتر هم فعال نباشه هر مودم و با هر برندی باشه احتمال هکش زیاده .

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

الان دقیقا تفاوت دی لینک و تی پی لینک در مدل های یکسان در چیه به نظر شما ؟! (ایسوس رو قاطی این دو تا برند نکنید که اون مال یک دنیای دیگست)
    همین مودم های تی پی لینک رو شما بذار روی wpa2 و یه رمز با مد بالا و مک فیلتر هم فعال کن هیچ احدی نمیتونه حکش کنه اگه قرار بر هک باشه وقتی رمزنگاری اسان و مک فیلتر هم فعال نباشه هر مودم و با هر برندی باشه احتمال هکش زیاده .
    مک فیلتر از لحاظ امنیتی فقط جنبه تزئیناتی داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایسوس رو جدا کنیم برندهایی مثل تی پی لینک و دی لینک هیچ تفاوتی با هم ندارن. تازه برندی مثل تی پی لینک در سال ۲۰۱۳ برند اول تجهیزات وایرلس شده بود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما اگر قرار باشه فقط بین دی لینک و تی پی لینک انتخابی انجام بدم، قطعا تی پی لینک رو انتخاب خواهم کرد چون سابقش تو حفره های امنیتی واقعا چندین برابر از دی لینک بهتره :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما نکته آخر : میخواید هک نشید :‌
    ۱- wpa2
    ۲- تغییر دوره ای رمز
    ۳- و در آخر دو لیست فوق رو بررسی (برای مودم cxsecurity.com) میکنید اگر مدل مودم یا روتر مشابه در لیست ذکر شده بود (برای تمامی برندها در cvedetails لیست هست) و برای مودمتون نرم افزار جدیدی نیومده بود باید مودمتون رو عوض کنید و مدل جدیدتر بگیرید.
    Last edited by alireza20202003; 22-11-2015 at 16:54.

11. 3 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان،عزیزان،هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

آسیاتک محترم خط من رو به گروگان گرفته و علی رغم تماس ها و تلاش های فراوان و همینطور شکایت در 195 هنوز بعد از گذشت 17 روز خط من رو تخلیه نمیکنن!!

خط مال خودم هست نمیشه با مدارک مربوط به خط برم مخابرات درخواست خروج از رانژه رو شخصا بدم؟اینطور که نمیشه شاید اینا تا پایان سرویس من نخوان تخیله کنن این خطو؟
    من چه کنم؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چند وقتی میبینم با چند تا برنامه ساده خیلی راحت میشه رمز wifi بدست آورد. فرقی هم نداره رمز عدد باشه یا خیلی پیچیده!
    شاید یکی از دلایلی که دوستان تو این تاپیک همیشه مشکل مصرف زیاد دارن همین باشه
    در مقابل این نرم افزار ها باید چی کار کرد؟؟!
    این برنامه ها از طریق WPS مودمت ، هکت میکنن ؛ کاری که شما باید بکنی اینه که Security Mode رو بذاری رو WPA2 و WPS رو در تنظیمات مودم Disable کنی و رمز ساده انتخاب نکنی و مک فیلترینگتم فعال باشه. در این صورت هک نخواهی شد ، مگر اینکه طرف با لینوکس اینا آشنا باشه که در اون صورت حتی اگه WPA2 هم بذاری ، میشه هکش کرد...

14. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •