بنظرم زنگ نزن همین سرعتی که داری هم کم میکنن،من که تجربه داشتم چقدم پست گذاشتم خودم و بقیه که زنگ نزنید،اینا بلد نیستن دکل رو تقویت کنن
بنظرم زنگ نزن همین سرعتی که داری هم کم میکنن،من که تجربه داشتم چقدم پست گذاشتم خودم و بقیه که زنگ نزنید،اینا بلد نیستن دکل رو تقویت کنن
درود
دنبال مشکل برید ولی سعی کنید خیلی برای این موضوع وقت نذارید ... کلا دو حالت داره :
1- یا میگن مشکل از منطقتونه و در حال پیگیری هستند (راست و دروغش معلوم نیست و خیلی راحت میتونن شما رو 2-3 ماه منتظر بذارن .)
2- فرم پیگیری براتون ثبت میکنن که اگه تغییری انجام بدن ، بنا به شانستون ممکنه سرعت بالاتر یا حتی پایین تر بره .
نمی دونم دو سه شب چرا توی این تایم باند 7 تعطیل میشه
سابقه نداشته
نه به صبح که 80 مگ داشتیم نه الان که یک مگ که هیچ 259 کیلو بیته
یاد اونی دوستی افتادم که می گفت می دونید چرا کاربرها اینقدر تست می زنن چون نمی دونن آیا امروز هم همون سرعت دیروز رو دارن یا به فنا رفته
یه سوالی که پیش میاد اینه که این دوستان دانلودر شبانه که مدعی هستند دانلودهاشون همه واقعی هست و از تمام و کمال فایل های دریافتی استفاده می کنند و حتی یک بایتش هم دانلود کاذب نیست(!)؛ آیا اگر بسته های شبانه نبود و مجبور بودند همین دانلودها رو روزانه انجام بدند و چند برابر پول بیشتر بدند باز هم اون فایل ها رو دانلود می کردند؟
اینجاست که تفاوت ها به وجود میاد و فرق کسی که هر شب شیره ی اینترنت رو میکشه با کسی که در حد نیازش از دانلود های شبانه استفاده می کنه مشخص میشهدسته ی اول اگر بسته ی اینترنت شبانه قطع شه به مشکل می خورند اما دسته ی دوم دانلودشون رو با همون اینترنت روزانه هم انجام میدن.
همونطور که در پست های قبلی هم گفتم ... دوستان طبق منطق "پول دادم میخوام استفاده کنم" پول دادن میخواد استفاده کنن![]()
Last edited by Mehran14233; 08-11-2016 at 22:35.
اخه مرد مومن الان همراه اول هم بسته داده 1 هزارتومن نامحدود حالا یسریا میگن 30 گیگ هرشب شبانه محدود کرده اما همین 30 گیگ رو 29 تومن 1 ماه میتونی بگیری و هرشب 30 گیگ تو ی ماه 900 گیگ بگیری درسته سرعتش نمیرسه به ایرانسل تازه ارزون ترم هست همراه اول
ولی ایرانسل اپراتوری نیست که ضد حال بزنه حذف کنه اتفاقا تو بسته های دیگش از بقیه اپراتورا بیشتر بسته داره
سوم فک میکنی پولی که تو داری میدی بابت بسته شبانه میره پی زیرساحت و ازین دسته چیز میزا نخیر پهنای باند شبانه رایگان هست واسه تمامی شرکتا این پولیم که ما داریم میدیم مستقیم میره تو جیب شرکت ایرانسل و سود خالصه براش
بله این مودمی ک شما میفرماید از کت 4 پشتیبانی میکنه واسه تجمیع باید بالای 6 باشه
اگه از اندروید استفاده میکنید میتونید گوشیتون روت کنید و فایروال نصب کنید فقط به هات اسپات و یا یو اس بی نت برسونید که با مودمی تفاوت نداره
خودم d100 دارم مفت نمی ارزه
شخصا خودم با ی گوشی اکسپریا زد ایکس میذارمش جلو پنجره با لبتاب 2 خط بیشتر انتن نداره اما 8 مگابایت سرعت دانلود دارم که کلا بسته های شبونه رو میترکونمش
البته میگم اگه شرایط سیگنال خوب دارین نیازی به مودم نیس خرج اضافی نکنین من خودم پشیمونم ازین که 350 هزار مث ادمای ... دادم برای d100 و اینکه هیچ کاربردی برای من تا الان نداره
خب شما گوشی رده بالا دارین بقیه ندارن و نمیخان هم بگیرن
اینهمه خرج اضافه فقط برا دانلود شبانه؟به سرعتت راضی باش برادر
خدا قعرش میگیره ها![]()
Last edited by silvermanhhh; 08-11-2016 at 23:10.
من خودم E8372دارم و 4G سه خط آنتن دارم سرعت دانلود هم میانگین 3MB/s هستش که البته از این بالاتر هم میره فقط چون طبقه همکف هستیم سیگنال ضعیفتری بهم میرسه چون قبل طبقه 3 بودیم و سرعت دانلودم نزدیک 6MB/s بود . برام جالب بود اینکه با یه گوشی بتونی سرعت دانلود بیشتری داشه باشی تا یه مودم ،گرچه E8372 مودم دست و پا بسته ای نیست و من ازش راضی هستم .
فقط الان چند سوال ،
منظور از "واسه تجمیع باید بالای 6 باشه " یعنی چی ؟! متوجه نیمشم !
یعنی گوشی ZX قدرت انتن و جذب سیگنالش از d100 بالاتره ؟! یعنی چی ؟!![]()
یعنی باید ورژن LTE cat 6 به بالا باشه
دقیقا من این مشکل داشتم تو تایم خاصی نت نابود میشد حالا ممکنه برای شما تو اون تایم سیستم ریبوت میشه یا دارن تغیرات میدن نمیدونم مشکل کجاست
برای تست هم موافقم تو adsl حداقل میشد ریت خط تو مودم دید گاهی هم تست کرفت اما یا ایرانسل مرتب باید تست کرفت و پارامترها چک کرد من به شخصه نصف حجمم سر تست گرفتن از بین میره چون تو منطقه ما خیلی نوسان داره
اینم اضافه کنم دیروز که بارون شدیدی میومد از ایرانسل زنگ زدن دوبار هم هرکدوم هم واسه یه مشکل جداگانه که ثبت کرده بودم و منزل نبودم که تست کنم خوب شده یا نه اونا بهترین تایم زنگ زدن موقع بارندگی اما از شانس من خونه نبودم چک کنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)