اخرین قیمت xbox لطفا؟؟؟؟؟؟
سلامی دوباره
خب یه سوال : دی
برای کار کردن با لایو سرعت نت و دانلود حداقلش چند باشه خوبه؟ و چقدر حجم مگ میگیره؟
اخه ماله من 256 هست با نهایت دانلود 60 کیلو بایت !حالا میشه رفت لایو یا نه؟
راستی این پینگ چی چیه؟![]()
سلام
ممکنه منو راهنمایی کنید من میخواستم کنسول ایکس باکس بگیرم قیمت ان چهار صد و پنجاه تومان بود علت ان را پر سیدم فروشنده گفت صد تومان بابت قفل شکستن میگیرد میخواست بدونم برنامه خاصی وجود دارد تا انرا دانلود کنیم و بر روی کنسول قرار دهیم تا این همه هزینه نپردازیم
با تشکر
دوستان من در زمینه xbox زیاد اطلاعات ندارم و الان یک سری بازی ها مثل fifa 2011 و یا فوتبال های کونامی رو اجرا نمیکنه !!!!
دستگاه رو هم به آخرین ورژن آپدیت کردم !
و وقتی یکسری بازی هارو میزارم تو دستگاه همش لوگوی ایکس باکس رو نشون میده و یک سری علامت میاد که برای پخش فیلم میاد !!! مثل play و pause و.... و هیچ جوری نمیشه وارد بازی شد !
کلا سوالتون غلطه...
مدل ایکس باکس رو بگو..
پست اولم حتما بخون
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
شما با پروفایلت بالا اومدی؟مطمینی همه ی بازی ها نیست؟
از وقتی که این آپدیت داشبورد رو دیدم شروع کردم به آپدیت دستگاه و از اون به بعد دیگه کلا هیچ بازیی رو نمیخونه !
پس کنسولت برگشته به حالت اصل.باید بدی بیرون برات lt +v 1.9 بریزن که هزینش 10 تومنه.
منم می خوام.
قیمت ؟
به نظر من همه ی کسانی که مثله من هستند مثه دوست عزیزمون phoenix_666 بریم یه xboxkey بخریم ؟ چون این دوتا قیمتاشون آنچنان فرقی نمیکنه . تازه اگه اینا بخریم نه کنسولمونا خش میندازه نه اینکه به وقت یارو یه چیزیشا خراب نمیکنه . مطمئن و راحت میتونیم بازی کنیم . xkey گیر میاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)