با نظر شما کاملا موافقم مطمئنا وقتی مودم معمولی هم میتونه سیگنال رو قوی دریافت کنه چنین هزینه زیادی اصلا منطقی نیست ولی خوب یه جورایی پول عشقش رو دوستان میدن نه ارزشش رو
با نظر شما کاملا موافقم مطمئنا وقتی مودم معمولی هم میتونه سیگنال رو قوی دریافت کنه چنین هزینه زیادی اصلا منطقی نیست ولی خوب یه جورایی پول عشقش رو دوستان میدن نه ارزشش رو
آنتن های دیگه مثل یاگی های دست ساز به کاربر امکان بازی و تغییر جهت برای رسیدن به بهترین شرایط رو میدن حتی ممکنه که بهترین وضعیتش مستقیم رو به دکل نباشه . اما SXT LTE اگه با وجود اینکه کاربر آنتن رو میبینه و مستقیم به سمتش تنظیم کرده ولی بازم نتیجه دلخواه رو نداده با تغییر جهت وضعیتش بهتر نمیشه
sxt زیاد کاربردی نداره واسه کسایی که 2 خط تو خونه فورجی انتن دارین
sxt برای مثلا کساییه که از مرکز شهر دورن و به شبکه فورجی دسترسی ندارن خوبه
اینم بگم که یک گوشی با کت 6 بالاتر خیلی بهتر از sxt میتونه کاربرد داشته باشه بشرطی که انتن تو خونه داشته باشه
بخاطر اینکه sxt از 4G+ پشتیبانی نمیکنه!
ما که نبوده و نیستیماما دروغ نگم اون احساس همچنان وجود داره و تا این لحظه بر اون غلبه کردم
منظورش شبانه بود چون گفت نامحدود![]()
پس در نتیجه یه گوشی با Cat6 سرعت بیشتری رو از E8372 به ما میده ?!
باند 7 2600 مگاهرتز
باند 3 1800 مگاهرتز
RSSI: -83dBm RSRP: -93dBm RSRQ: -8dB SINR: 11d
RSSI: -67dBm RSRP: -84dBm RSRQ: -5dB SINR: 8dB
باند 7 خیلی کم داده صبح زود 5.5 6 تست کن احتمالا خیلی فرق کنه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستان ایرانسل نقشه td رو کامل کرده به تفکیک داخلی و خارجی حالا منطقه ما که پوشش داشتیم الان حتی تو پوشش خارجی هم نیست یعنی ایرانسل داره شورش رو در میاره ملت رو مسخره کرده کاملا آماده شده بودم برم مودم بیرونی تی دی بخرم که به توصیه دوستان تو همین تاپیک قانع شدم وsxt گرفتم یکی باید این سود جوئی ایرانسل رو بگیره از کجا معلوم خیلیا بر طبق همون نقشه مودم نخریده باشند ؟
زنگ بزنم حالشون رو بگیرم ؟
از نظر پشتیبانی ایرانسل سرعت استاندارد 4 جی 5 تا ده مگه اگر زیر 5 مگ باشه شاید رسیدگی کنند
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)