تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2566 از 3017 اولاول ... 15662066246625162556256225632564256525662567256825692570257626162666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,651 به 25,660 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه kahkeshane_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چه سرویسی خریدی؟
    ماهی چند؟
    مشکل قند شکن برا همه isp ها هست اما روی بعضی ها مثل شاتل و پارس انلاین مشکل بیشتره
    stunnel tunnel pm9 inet kerio openvpn sstp
    همه رو امتحان کردم سرعت کند کند بعد گفتم بزار مودمو ریستارت کنم که کردم که بافیلترشکن دانلودو زدم عالی بود خوشحال شدم گفتم هووورا بعد 5تا 10 دق دوباره همون وضعیت اول افتضاح شد حالا چرا اینجوری میشه نمیدونم که چرا دوباره خودبخود کند میشه بحساب برنامه ریزی شده!خوبه پس باید برا دانلود 10دق باسرعت خوب هی باید مودم رو ریستارت کرد واقعا عجیبه بخدا!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

همه رو امتحان کردم سرعت کند کند بعد گفتم بزار مودمو ریستارت کنم که کردم که بافیلترشکن دانلودو زدم عالی بود خوشحال شدم گفتم هووورا بعد 5تا 10 دق دوباره همون وضعیت اول افتضاح شد حالا چرا اینجوری میشه نمیدونم که چرا دوباره خودبخود کند میشه بحساب برنامه ریزی شده!خوبه پس باید برا دانلود 10دق باسرعت خوب هی باید مودم رو ریستارت کرد واقعا عجیبه بخدا!!!!!!
    عیجب نیست، دوستان زحمت محدود کردن راه‌های "دور زدن" رو می‌کشند که یک وقت من و شما از این محیط خطرناک آسیب نبینیم! و فقط هم به ISP شما ختم نمیشه...
    تنها دلیلی هم که همه چیز رو هنوز کلاً تعطیل نکردن اینه که خودشون دارن نصف این سرویس‌ها رو می‌فروشن بعد کاسبیشون خراب میشه اونوقت...
    Last edited by Hapoofesgeli; 22-07-2015 at 03:59.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نکنه تو رو هم فرستادن گروه گسترش ارتباطات؟
    چون اون گروه قبلی رنج 5.223 نداره
    اره همینجوریه که میگی , چند دقیقه سرعت خوبه بعد اختلال ایجاد میشه
    البته اگر قندشکنتو از جای معتبری بخری مشکل کمتر میشه ولی رفع نمیشه
    راستی نگفتی سرویست سرعتش چنده و ماهی چقدر میدی؟ نکنه سکرته؟
    Last edited by sh@y@n; 22-07-2015 at 05:56.

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نه مال همسایه بود

5. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alemoazezo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ABadAN

پيش فرض

اینترنت مخابرات لب تیغ/ درخواست 80 درصد استان‌ها برای پهنای باند

واگذاری اینترنت مخابرات این روزها در سه استان کشور متوقف شده و مسوولان این شرکت، از درخواست 80 درصد استان‌ها برای دریافت پهنای باند خبر می‌دهند. به گزارش خبرنگار ایسنا، اواسط ماه جاری سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اعلام کرد که شرکت مخابرات ایران در شش استان کشور مجاز به جذب مشترک جدید اینترنت یا همان ADSL نیست، چرا که خدمات این شرکت در این استان‌ها فاقد کیفیت مطلوب بوده است. معاون سازمان تنظیم مقررات در این باره گفته بود: وضعیت پهنای باند اینترنت مصرفی از سوی شرکتهای مخابرات استانی در شش استان آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، مرکزی و همدان براساس شاخصهای تکلیفی در الحاقیه پروانه مخابرات در وضعیت نامطلوب قرار دارد و این موضوع باعث کاهش کیفیت خدمات ارائه شده به مشترکان شده است. غلامرضا داداش زاده با بیان اینکه بر همین اساس امکان جذب مشترک جدید در این استانها وجود ندارد اظهار کرده بود: شرکت مخابرات ایران باید پس از حل مشکلات و ایجاد شرایط مطلوب، نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشترک جدید اقدام کند. توقف اشتراک اینترنت در سه استان اما پس از انتشار این خبر، شرکت مخابرات به ارائه‌ی توضیحاتی درباره وضعیت اینترنت در این استان‌ها پرداخته و پس از ارائه توضیحات مربوطه اینگونه اعلام کرد که با هماهنگی نمایندگان سازمان تنظیم مقررات در سه استان بحث واگذاری برطرف شده است اما همچنان به منظور حفظ حقوق مشترکان قبلی در سه استان امکان جذب مشترک جدید وجود ندارد. مخابرات در این زمینه اعلام کرده بود: در استان خراسان رضوی در حال حاضر محدودیت پهنای باند وجود ندارد؛ لیکن از ساعت 24 تا 6 که دانلود بصورت رایگان عرضه می شود، برخی مشکلات ترافیکی بوجود می آید که نباید ملاک عمل قرار گیرد. لذا گزارش وضعیت پهنای باند به نماینده سازمان تنظیم ارائه و برنامه واگذاری با هماهنگی ادامه خواهد یافت. ضمناً درخواست تأمین پهنای باند بیشتر به شرکت ارتباطات زیرساخت ارائه گردیده که تاکنون پاسخی داده نشده است. در استان آذربایجان شرقی، پهنای باند به مقدار کافی وجود دارد و با هماهنگی نماینده سازمان در استان، از تاریخ 94/3/25 سوء تفاهم برطرف و به سازمان اعلام شده است. همچنین درخواست این استان برای افزایش پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت علی رغم پرداخت هزینه پیش پرداخت تاکنون بی پاسخ مانده است. در استان همدان نیز با افزایش دو STM1، مشکل پهنای باند برطرف و در حال حاضر محدودیتی برای واگذاری ADSL وجود ندارد. اما در سه استان اصفهان، مرکزی و کرمان با کمبود پهنای باند مواجه هستیم؛ لیکن علی رغم اینکه به محض پر شدن 80 درصد ظرفیت، درخواست ارتقای پهنای باند مورد نیاز به شرکت ارتباطات زیرساخت ارسال شده، متأسفانه این افزایش ظرفیت صورت نگرفته و محدودیت پهنای باند موجب توقف واگذاری شده است. مخابرات پس از ارائه این توضیحات اظهار امیدواری کرده بود که شرکت ارتباطات زیرساخت نسبت به تأمین پهنای باند مورد نیاز شرکت های مخابراتی اقدام کرده یا اجازه دهد این شرکت از کانال های دیگر بتواند پاسخگوی حجم عظیم درخواست ها باشد. عواقب بدهی 350 میلیاردی اما پس از ارائه‌ی توضیحات مخابرات شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان نهاد متولی تامین پهنای باند اینترنت در کشور اعلام کرد که این شرکت برای واگذاری پهنای باند مشکلی ندارد و تاکنون وقفه‌های صورت گرفته در روند واگذاری پهنای باند به مخابرات به دلیل بدهی‌های این شرکت که بالغ بر 350 میلیارد تومان می‌شود بوده است. در این میان مسوولین مخابرات نیز تاکید دارند که به عنوان بزرگ‌ترین و عمده‌ترین مشتری پهنای باند زیرساخت طی سال‌های گذشته همواره حساب و کتاب‌هایی با این شرکت داشته‌اند، اما اکنون این مساله موجب شده است که واگذاری پهنای باند آنها با اما و اگر‌های متعدد همراه شود. اما در چنین شرایطی در نهایت این سوال پیش می‌آید که حالا که مخابرات مدعی ضررهای متعدد مالی است و براساس گفت‌وگوهای صورت گرفته سیاست‌گذاری‌های وزارت ارتباطات را مسوول وضعیت موجود خود می‌داند آیا این امکان را دارد که به سرعت بدهی شرکت زیرساخت را پرداخت کند تا در سایر استان‌ها چنین مشکلی پیش نیاید یا از این پس به دنبال استمرار این روند ممکن است توقف در ارائه خدمات به استان های دیگر هم سرایت کند؟ در این باره داوود زارعیان - سخنگوی شرکت مخابرات ایران - اظهار کرد: روال ما آن است که هرگاه ظرفیت پهنای باند در استانی به 80 درصد پهنای باند موجود می‌رسد درخواست خرید پهنای باند را با شرکت ارتباطات زیرساخت مطرح می‌کنیم. اکنون نیز 80 درصد استان‌های ما درخواست تامین پهنای باند را به شرکت زیرساخت ارائه کرده‌اند. سخنگوی شرکت مخابرات ایران در عین حال متذکر شد: به هرحال از گذشته تاکنون مخابرات با شرکت زیرساخت حساب و کتاب‌های مالی داشته و به عنوان بزرگ‌ترین مشتری زیرساخت در خصوص پهنای باند به شمار می‌رفته است. طبیعی است که ما برای پرداخت مطالبات این شرکت نیز مجبوریم بخشی از دریافتی‌های خود را از مردم تامین کنیم. زارعیان با اشاره به شش استانی که از سوی رگولاتور اعلام شده باید واگذاری اینترنت در آنها متوقف شود، توضیح داد: در میان این استان‌ها اکنون وضعیت سه استان آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و همدان پیگیری شده، اما سه استان دیگر همچنان با مشکل مواجه هستند. اکنون در این استان‌ها شرایط به گونه‌ای است که ما امکان واگذاری خدمات به مشترکان جدید را نداریم و اگر قرار باشد به مشترک جدیدی اینترنت واگذار شود باید منتظر بمانیم تا یک مشترک دیگر از سرویس خود انصراف دهد. وی در ادامه از پیگیری بحث تامین پهنای باند از شرکت زیرساخت خبر داد و افزود: ما حتی از شرکت زیرساخت خواسته‌ایم که اگر مباحث مالی موجب عدم ارائه‌ی پهنای باند لازم به این استان‌ها شده، به ازای دریافت هزینه‌های مربوطه پهنای باند مورد نیاز هر استان را در اختیار آن استان قرار دهند. به هرحال اگر پهنای باند مورد نیاز ما تامین نشود حتی اگر سازمان تنظیم مقررات هم تذکر ندهد ما به منظور حفظ حقوق مشترکان خود برای جلوگیری از کاهش کیفیت واگذاری سرویس‌های جدید را محدود خواهیم کرد. سخنگوی شرکت مخابرات ایران در پایان درباره وضعیت استان تهران که بخش قابل توجهی از پهنای باند اینترنت را به خود اختصاص می‌دهد نیز اظهار کرد: این استان در حال حاضر پهنای باند مورد نیاز را در اختیار دارد اما به هرحال برای آن نیز درخواست پهنای باند ارائه شده است.
    Last edited by alemoazezo; 22-07-2015 at 12:47.

داره خودمونی میشه kahkeshane_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اره همینجوریه که میگی , چند دقیقه سرعت خوبه بعد اختلال ایجاد میشه
    البته اگر قندشکنتو از جای معتبری بخری مشکل کمتر میشه ولی رفع نمیشه
    راستی نگفتی سرویست سرعتش چنده و ماهی چقدر میدی؟ نکنه سکرته؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستمه به من رایگان داده......تو کشور بهترینه قبل اینکه بیام شاتل
    Last edited by kahkeshane_2010; 22-07-2015 at 15:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    Last edited by aliasbahi; 22-07-2015 at 16:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سرعت عالیه
    من که خیلی راضیم

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آسانسور ما حرکت کرد یهو لینک پرید و خطم افتاد رو 8مگ دان استریم و 1مگ آپ استریم ولی بعد از چند دقیقه که دوباره حرکت کرد دوباره خراب شد

11. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

آسانسور ما حرکت کرد یهو لینک پرید و خطم افتاد رو 8مگ دان استریم و 1مگ آپ استریم ولی بعد از چند دقیقه که دوباره حرکت کرد دوباره خراب شد
    وقتی که خوب شد، برو آسانسور رو خراب کن...
    از دم در تست کردی ببینی تغییرات داره یا نه؟

Sent from my ST15i using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •