اعزامی های اول دی کی مشخص میشه کجا آموزشی افتادن؟![]()
نخیر..بی صبرانه منتظریم![]()
سلام دوستان
این درسته که میگن اگه اینور سال حتی آخر اسفند هم دفترچه رو پست کنیم، 21 ماه خدمت میکنیم
و در واقع مهم تاریخ اقدام و پست کردن دفترچه ست نه تاریخ اعزام؟
سلام.خیر
تاریخ اعرام مهمه
ولی خبر زیر که میگه تاریخ اقدام مهمه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان نیاز به راهنمایی دارم
من الان دانشجوی ترم 7 کارشناسی مکانیک هستم امسال چون اصلا نخوندم بهمن ارشد میدم ولی میدونم قبول نمیشم حالا میخوام بدونم با توجه به اینکه درسم تابستون دیگه تمومه سال دیگه چه زمانی میتونم دفترچه پست کنم که بهمنم بتونم کنکور ارشدمو بدم و اگه ایشالا قبول شدم بتونم برم دانشگاه و اگه نشدم برم خدمت
منظورم تایم بهینه ست که اگه ارشد قبول نشدم زودترین اعزامو داشته باشم و اگه شدم بتونم برم دانشگاه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بعد فارق التحصیلی یک سال وقت داری...
فک کنم بشه رفت پلیس+10گرفت .منم اول دی اعزامم ولی نمی رم بگیرم چون درهر صورت تو هر جا که بیفتم تو بخش نظافت میرم .
![]()
به نظر من اگه اسفند سال بعد بري خدمت بهتره، چون هم اسفند ماه دوره طلايي حساب ميشه (البته براي ارتش و سپاه و نه نيروي انتظامي) و هم تا زماني كه بري دانشگاه شش ماه از خدمتت رو گذروندي، ولي اگه بخواي منتظر نتايج بموني و اگه خداي نكرده قبول نشدي بري خدمت بايد آبان ماه دو سال بعد بري خدمت. با توجه به اينكه مدت خدمت سال بعد 24 ماه ميشه تعداد سرباز هم كمتر ميشه و اگه ديماه سال بعد دفترچه رو پست كني تاريخ اعزامت به احتمال قوي اسفند ميشه و اگه اوايل شهريور دو سال بعد پست كني تاريخ اعزامت ميشه اول آبان ماه.
با توجه به تجربه شخصي خودم بهت توصيه ميكنم سال بعد به محض تموم كردن درست بري خدمت، چون تا زماني كه ارشد رو تموم كني اين فكر خدمت عذابت ميده و از اون مهمتر با توجه به روند فعلي به نظر ميرسه زماني كه ارشدت رو تموم كني خدمت 27 ماه ميشه و از اون طرف هم قبولي تو ارشد هر سال راحتتر ميشه
البته اين رو هم بگم بعضيا ميگن افراد وقتي از خدمت برگشتن حال و حوصله درس خوندن ندارن اما من با اين موضوع مخالفم
بازم تصميم با خودته، اميدوارم تصميمي بگيري كه بعدا پشيمون نشي
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)