تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2566 از 3745 اولاول ... 1566206624662516255625622563256425652566256725682569257025762616266630663566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,651 به 25,660 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

حذف شود.....
    Last edited by saman123123; 21-11-2015 at 15:58. دليل: :(

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز حرف شما رو تا حدودی قبول دارم اما این که میگید جمعیت دانلودرها خیلی کمه قبول ندارم و بیشتر قشر جوان ما کاربر اینترنت هستن و همشونم اهل دانلود تازه خیلی هاشون به خاطر محدودیت دست و پاشون بسته هست مثلا خود من اگه همین آسیاتک هم شبانه رایگانشو برداره دیگه هیچ جا ندارم برم چون دانلود حداکثر ۲ یا ۳ گیگ در روز بدردم نمیخوره از اونطرف هم از پس هزینه های زیاد گیگ و نامحدود های گرانقیمت برنمیام این جمعیتی که هم میبینید سرویس حجمی بدون شبانه براشون کافیه حتی تو بعضی مواقع زیاد هم میارن یا زیاد دانلود ندارن بخاطر آشنا نبودن با سرویس های گوناگون و یا علاقه ندارن به محتواهای دانلودی که بیشتر شامل موسیقی و بازی و فیلم و سریال میشود در ضمن تماشلی ویدئو در اینترنت با کیفیت حداقل hd هر ویدئو کلیپ ۵ دقیقه ای بطور میانگین ۱۵۰ مگ حجمشه پس اینترنت حجمی بدون شبانه رایگان اصلا بدرد مولتی مدیا نمیخوره مگر اینگه متناسب با نیاز هر کاربر خودش هزینه گیگ اضافی رو بده که با قیمت ۴۰۰۰ تومان در هر گیگ خیلی گرون میشه هزینه ماهانه اینترنت و خیلی ها از پسش بر نمیان اینترنت حجمی فقط بدرد شبکه های اجتماعی مثل تلگرام میخوره که مصرف ترافیک پایینی دارن میخوره
    من حرفای شما رو رد یا تأیید نمی‌کنم. خودم شاید بدتر از شما اهل دانلود باشم. پیش اومده که در ماه با شبانه رایگان پارس‌آنلاین تا 400 گیگ هم دانلود کردم. یعنی به معنای واقعی کلمه خوره دانلود فیلم‌های با کیفیت حداقل 720p و بیت‌ریت بالای 5000Kbps هستم. فیلم‌هایی که از نسخه‌های بلوری ریپ می‌شن و حجم متوسط هر کدومشون هم بین 6 تا 10 گیگه. این محدودیت‌هایی هم که گذاشته شده دست منم گذاشته تو پوست گردو.

اما تو بیشتر از 10 -20 نفر نزدیکانم که اکثرشون هم تحصیل‌کرده و دانشگاهی هستن فقط من یه نفر این جوریم. اونا هم از اینترنت استفاده می‌کنن اما برای کارای معمولی‌تر و در واقع شاید در ماه همون 4-5 گیگ رو بیشتر مصرف نکنن. دلایلش هم مختلفه، بعضیا به قول شما شناختی از این سرویس‌ها ندارن. بعضی‌ها امکانات هزینه‌ای یا تجهیزاتیش رو. بعضی‌ها هم وقتش رو ندارن. مثلن من برای پیدا کردن منابع دانلودیم متوسط روزی 1-2 ساعت وقت صرف می‌کنم تا لینک‌ها رو پیدا کنم، اونا رو به فایل‌شیرینگ‌های داخلی یا خارجی مورد استفاده‌ام منتقل کنم و بعد دانلودش کنم. خوب اونا این وضعیت رو ندارن.

دلایل این که چرا همه دانلود زیاد نمی‌کنن مهم نیست. مهم نتیجه است. من قبلن هم گفتم، آماری از وضعیت مصرف و سرانه اون تو ایران وجود نداره. فقط بر اساس آمار پراکنده می‌شه یه حدسایی زد. من هم ادعا نکردم که 100 درصد همینی که من می‌گم درسته. فقط گفتم می‌شه برآورد کرد.

اما اگه بخوام یه مقایسه با بلاد استکبار و کفر آمریکا کنم، این رو می‌تونم بگم. بر اساس گزارش «Global Internet Phenomena Report» نیمه دوم سال 2014 شرکت مطالعاتی Sandvine که از این آدرس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) می‌شه فایل PDFش رو دانلود کرد، متوسط مصرف دانلود کاربران اینترنت ثابت مثل ADSL‌ و فیبر نوری، 48.9 گیگابایت بوده. تو همین گزارش گفته شده که در ساعت‌های اوج مصرف، 67.5 درصد از مصرف ترافیک دانلود برای Real Time Entertainment بوده که شامل دیدن ویدیوها و موسیقی‌های آنلاین از جمله نت‌فلیکس، یوتیوب، آیتیونز، آمازون ویدیوز و ... بوده. جالبه که این وسط نت‌فلیکس با حدود 35 درصد بیشترین سهم رو به خودش اختصاص داده. یعنی پرکاربردترین سرویس تو آمریکای شمالی بوده.

تو گزارش قبلی همین شرکت، یعنی مربوط به نیمه اول 2014، ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفته شده سهم نتفلیکس از کل ترافیک دانلود تو ساعت‌های اوج مصرف 64 درصده.

اما آمار جالب برای من شما اینه که تو گزارش مربوط به نیمه اول 2014 درصد کاربرای اینترنت ثابت رو بر اساس میزان استفاده هم به شکل تجمیعی داده. بر اساس این آمار:
    1% از کل کاربرای اینترنت ثابت آمریکای شمالی حدود 15% کل ترافیک دانلود تو طول یک ماه در این منطقه رو به خودشون اختصاص دادن. (اینا پر مصرف‌ترین گروهن.)
    2% از کل کاربران اینترنت ثابت آمریکای شمالی حدود 20% کل ترافیک دانلود یک ماهه این سرویس‌ها رو استفاده کردن. (اینا شامل اون 1% قبلی و 1% بعدیشونن.) یعنی با این که تعداد 2 برابر شده اما دیگه مصرف دو برابر نیست.
    5% از کل کاربرای اینترنت ثابت آمریکای شمالی حدود 35% کل ترافیک دانلود تو طول یک ماه در این منطقه رو استفاده کردن. (اینا شامل 2% قبلی به اضافه 3% بعدیشونن.) یعین با این که تعداد نسبت به اون 1% پرمصرف 5 برابر شده، اما میزان ترافیک دانلود فقط حدود 2 برابر شده.
    اگه همین طور جلو بریم، حدود 15 درصد کل کاربرای اینترنت ثابت تو این منطقه، نزدیک به 65% کل ترافیک رو مصرف می‌کنن.

بخش عمده‌ای از این مصرف هم مال همون Real Time Entertaiment اه که اونجا برای عموم محدودیت خاصی براش وجود نداره و نیازی نیست طرف نصفه شب بیدار بمونه این کار رو بکنه. اما با این وجود همه به یک میزان از این سرویس‌ها استفاده نکردن.

با همه این آمار و با توجه به محدودیت‌های ایران، من بعید می‌دونم بیشتر از 5% کاربران اینترنت ثابت ایران بتونن رفتار مشابهی داشته باشن. (با این توضیح که تو ایران دانلود فایل مثلن با تورنت یا IDM جای سرویس‌های آنلاین ویدیو و صوت رو قاعدتن می‌گیره.)

3. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من حرفای شما رو رد یا تأیید نمی‌کنم. خودم شاید بدتر از شما اهل دانلود باشم. پیش اومده که در ماه با شبانه رایگان پارس‌آنلاین تا 400 گیگ هم دانلود کردم. یعنی به معنای واقعی کلمه خوره دانلود فیلم‌های با کیفیت حداقل 720p و بیت‌ریت بالای 5000Kbps هستم. فیلم‌هایی که از نسخه‌های بلوری ریپ می‌شن و حجم متوسط هر کدومشون هم بین 6 تا 10 گیگه. این محدودیت‌هایی هم که گذاشته شده دست منم گذاشته تو پوست گردو.

اما تو بیشتر از 10 -20 نفر نزدیکانم که اکثرشون هم تحصیل‌کرده و دانشگاهی هستن فقط من یه نفر این جوریم. اونا هم از اینترنت استفاده می‌کنن اما برای کارای معمولی‌تر و در واقع شاید در ماه همون 4-5 گیگ رو بیشتر مصرف نکنن. دلایلش هم مختلفه، بعضیا به قول شما شناختی از این سرویس‌ها ندارن. بعضی‌ها امکانات هزینه‌ای یا تجهیزاتیش رو. بعضی‌ها هم وقتش رو ندارن. مثلن من برای پیدا کردن منابع دانلودیم متوسط روزی 1-2 ساعت وقت صرف می‌کنم تا لینک‌ها رو پیدا کنم، اونا رو به فایل‌شیرینگ‌های داخلی یا خارجی مورد استفاده‌ام منتقل کنم و بعد دانلودش کنم. خوب اونا این وضعیت رو ندارن.

دلایل این که چرا همه دانلود زیاد نمی‌کنن مهم نیست. مهم نتیجه است. من قبلن هم گفتم، آماری از وضعیت مصرف و سرانه اون تو ایران وجود نداره. فقط بر اساس آمار پراکنده می‌شه یه حدسایی زد. من هم ادعا نکردم که 100 درصد همینی که من می‌گم درسته. فقط گفتم می‌شه برآورد کرد.

اما اگه بخوام یه مقایسه با بلاد استکبار و کفر آمریکا کنم، این رو می‌تونم بگم. بر اساس گزارش «Global Internet Phenomena Report» نیمه دوم سال 2014 شرکت مطالعاتی Sandvine که از این آدرس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) می‌شه فایل PDFش رو دانلود کرد، متوسط مصرف دانلود کاربران اینترنت ثابت مثل ADSL‌ و فیبر نوری، 48.9 گیگابایت بوده. تو همین گزارش گفته شده که در ساعت‌های اوج مصرف، 67.5 درصد از مصرف ترافیک دانلود برای Real Time Entertainment بوده که شامل دیدن ویدیوها و موسیقی‌های آنلاین از جمله نت‌فلیکس، یوتیوب، آیتیونز، آمازون ویدیوز و ... بوده. جالبه که این وسط نت‌فلیکس با حدود 35 درصد بیشترین سهم رو به خودش اختصاص داده. یعنی پرکاربردترین سرویس تو آمریکای شمالی بوده.

تو گزارش قبلی همین شرکت، یعنی مربوط به نیمه اول 2014، ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفته شده سهم نتفلیکس از کل ترافیک دانلود تو ساعت‌های اوج مصرف 64 درصده.

اما آمار جالب برای من شما اینه که تو گزارش مربوط به نیمه اول 2014 درصد کاربرای اینترنت ثابت رو بر اساس میزان استفاده هم به شکل تجمیعی داده. بر اساس این آمار:
    1% از کل کاربرای اینترنت ثابت آمریکای شمالی حدود 15% کل ترافیک دانلود تو طول یک ماه در این منطقه رو به خودشون اختصاص دادن. (اینا پر مصرف‌ترین گروهن.)
    2% از کل کاربران اینترنت ثابت آمریکای شمالی حدود 20% کل ترافیک دانلود یک ماهه این سرویس‌ها رو استفاده کردن. (اینا شامل اون 1% قبلی و 1% بعدیشونن.) یعنی با این که تعداد 2 برابر شده اما دیگه مصرف دو برابر نیست.
    5% از کل کاربرای اینترنت ثابت آمریکای شمالی حدود 35% کل ترافیک دانلود تو طول یک ماه در این منطقه رو استفاده کردن. (اینا شامل 2% قبلی به اضافه 3% بعدیشونن.) یعین با این که تعداد نسبت به اون 1% پرمصرف 5 برابر شده، اما میزان ترافیک دانلود فقط حدود 2 برابر شده.
    اگه همین طور جلو بریم، حدود 15 درصد کل کاربرای اینترنت ثابت تو این منطقه، نزدیک به 65% کل ترافیک رو مصرف می‌کنن.

بخش عمده‌ای از این مصرف هم مال همون Real Time Entertaiment اه که اونجا برای عموم محدودیت خاصی براش وجود نداره و نیازی نیست طرف نصفه شب بیدار بمونه این کار رو بکنه. اما با این وجود همه به یک میزان از این سرویس‌ها استفاده نکردن.

با همه این آمار و با توجه به محدودیت‌های ایران، من بعید می‌دونم بیشتر از 5% کاربران اینترنت ثابت ایران بتونن رفتار مشابهی داشته باشن. (با این توضیح که تو ایران دانلود فایل مثلن با تورنت یا IDM جای سرویس‌های آنلاین ویدیو و صوت رو قاعدتن می‌گیره.)
    دوست عزیز حرف شما درست ولی خداییش فکرکنم بیشتر از ۵ درصد باشن دانلودرها

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بزرگوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،آمار بی معنی هست!
    آماری که داخل کشور داده میشه از دو نهاد مجزاست همیشه!
    مرکز آمار ایران!نهاد های دولتی!
    که 99 درصد مواقع با هم اختلاف فاحش دارن!
    اگرم شخصا بخوای اونها رو براساس مشاهدات میدانی بسنجی که هیچ کدوم سربلند از این سنجش بیرون نمیان!
    حالا وای بحال آمارهایی که توسط نهاد های خصوصی در خارج از این کشور برای این کشور گرفته میشه که معمولا بدون دخالت عوامل مختلف منجمله سیاست هم نیست!
    حالا در این مورد خاص که کلا آماری در داخل وجود نداره شما چظور به این درصد رسیدی جای تامل داره!چون عملا مشاهدات بنده تو این چن سال اخیر درصد بیشتری از اون چه شما فرمودین رو به ذهن متبادر میکنه.
    حالا یه سوال دارم از شما،جنابعالی در بحث قبلی اشاره کردین به ارتباط مستقیم دانلودرها با توجه شرکت ها برای در نظر گرفتن پلنهایی برای اونها!
    سوال این هست که بلفرض این دسته زیاد بشن!چطور و به چه شیوه ای میتونن آی اس پی ها رو مجاب به این کار کنن؟
    مگر الان که درصد استفاده کنندگان عادی به گفته شما زیاد تر از دانلودرها هست مجاب شدن که کیفیت سرویس هاشون رو در زمینه پینگ و پایداری بالاتر ببرن؟

تشکر.
    Last edited by saman123123; 21-11-2015 at 15:25. دليل: ویرایش اشتباه تایپی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آیا یک ایرانی حق نداره در طول ماه چند فیلم فول اچ دی ببینه؟
    برای تهیه اون فیلم چند ده هزار پول تو جیب دزدایی که خودشون دانلود و رایت میکنن بریزه... یا دانلود کنه؟
    چه پیشنهادی دارید؟ آیا سلیقه ها یکسانه؟
    با پنچ گیگ 3تا فیلم میشه گرفت...
    لیاقت یک ایرانی در حد چهارتا فیلم در ماه نیست واقعا؟! اگه بخواد میشه زیاده خواه؟!

اگه یک ایرانی نرم افزار بخواد برای سیستمش چکار کنه؟ اورجینالش ریخته تو بازار یا اونایی که توبازاره همین دانلودی های خودمونه؟؟؟
    یعنی برای یک نرم افزار دانلود شده باید چند هزار پول داد؟ و حق ندارم خودم دانلود کنم؟

اگه یک ایرانی بخواد هر ماه چند تا بازی و یا نرم افزار جدید روی گوشیش داشته باشه میشه دانلودر؟!!!

4-5 گیگ در ماه؟؟؟؟ ایرانی ها در حال حاضر بیشتر امکانات ندارن... همین باعث فقر فرهنگی میشه
    دوست عزیز

من هم مثل شما اعتقاد دارم ما مصرف‌کننده‌ها و کاربرا تو ایران خدمات اینترنت رو با حداقل‌های تعریف شده یه اینترنت مناسب دریافت نمی‌کنیم.

مطمئنن اگه کسی بخواد مثل کشورهای پیشرفته روزی 3-4 ساعت هم به شکل آنلاین ویدیو ببینه حقشه. حتی بیشتر. امکاناتش هم باید براش به وجود بیاد.

اما وجود امکانات و حتی باور به این که حق یه ایرانی چه چیزهایی باید باشه هم الزامن دلیل بر این نمی‌شه که همه بخوان در ماه 100 گیگ اینترنت استفاده کنن. تأیید این هم همون گزارشی که تو پست قبلیم از وضعیت مصرف تو آمریکای شمالی دادم.

با این که اونجا محدودیت‌های ما رو نداره. سرویس‌های متنوعی هم وجود داره. اما میانگین ترافیک دانلود مصرف آمریکایی‌ها از اینتنرنت ثابت، حدود 50 گیگابایت در ماهه. نکته جالب‌تر این که میانه (Median) مصرف تو همون جا حدود 21 گیگابایته. یعنی 50 درصد کاربرا کمتر از 21 گیگابایت در ماه و 50 درصدشون بیشتر از 21 گیگابایت مصرف می‌کنن.

به هر حال الگوی مصرف ما تو ایران به دلیل محدودیت‌هامون مثل آمریکایی نیست مطمئنن. اما این جوری نیست که اگه شرایطش هم مهیا باشه همه مثل هم مصرف کنن یا نزدیک به هم.

طبیعتن، هر چی سرعت‌ها بالا بره، هر چی سرویس‌های پرمصرف بیشتر بشه، استفاده افراد چه به صورت آگاهانه و چه به صورت ناآگاهانه بیشتر می‌شه. ولی بازم همه یه جور نیستن.

دانلودر رو هم من تو همون پستم عرض کردم با شرایط ایران کسی که حداقل 50 گیگ در ماه استفاده کنه یعنی روزی حداقل 1.5 گیگ. با این شرایط به نظرم کسی که در ماه 10 گیگ استفاده می‌کنه یه مصرف کننده عادیه نه دانلودر.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بزرگوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،آمار بی معنی هست!
    آماری که داخل کشور داده میشه از دو نهاد مجزاست همیشه!
    مرکز آمار ایران!نهاد های دولتی!
    که 99 درصد مواقع با هم اختلاف فاحش دارن!
    اگرم شخصا بخوای اونها رو براساس مشاهدات میدانی بسنجی که هیچ کدوم سربلند از این سنجش بیرون نمیان!
    حالا وای بحال آمارهایی که توسط نهاد های خصوصی در خارج از این کشور برای این کشور گرفته میشه که معمولا بدون دخالت عوامل مختلف منجمله سیاست هم نیست!
    حالا در این مورد خاص که کلا آماری در داخل وجود نداره شما چظور به این درصد رسیدی جای تامل داره!چون عملا مشاهدات بنده تو این چن سال اخیر درصد بیشتری از اون چه شما فرمودین رو به ذهن متبادر میکنه.
    حالا یه سوال دارم از شما،جنابعالی در بحث قبلی اشاره کردین به ارتباط مستقیم دانلودرها با توجه شرکت ها برای در نظر گرفتن پلنهایی برای اونها!
    سوال این هست که بلفرض این دسته زیاد بشن!چطور و به چه شیوه ای میتونن آی اس پی ها رو مجاب به این کار کنن؟
    مگر الان که درصد استفاده کنندگان عادی به گفته شما زیاد تر از دانلودرها هست مجاب شدن که کیفیت سرویس هاشون رو در زمینه پینگ و پایداری بالاتر ببرن؟

تشکر.
    در مورد آماری که دادم، مربوط به ایران نبود. مربوط به الگوی مصرف تو آمریکای شمالی بود. برای ایران که آماری نداریم عملن. فقط می‌شه برآورد کرد.

در مورد سؤال‌هاتون هم اول یه نکته رو روشن کنم. تو ایران شرکت‌ها برای دانلودرها پلن ارائه نمی‌کنن. فقط برای بهینه کردن استفاده از پهنای باندی که در اختیارشون هست و افزایش درآمداشون پلن می‌دن. این که در گذشته شبانه رایگان داشتن فقط یا هنوز بعضیا دارن، یه جور ابزار تشویقی و تبلیغاتیه. نمونه‌هاش تو کشورهای دیگه هم هست. مثل On-the-Peak و Off-the-peak که من تو سرویس‌های ISPهای استرالیایی کم ندیدم. ISP یه شرکته که ته ماه باید سود بده. اگه این سود هم از یه حدی کمتر بشه در واقع براش نمی‌صرفه و به تدریج ورشکست می‌شه. پس اونا تا زمانی که مجبور نباشن دلشون به حال من و شمای مصرف‌کننده نمی‌سوزه.

این وسط دو تا عامل دیگه هم اثرگذار می‌شن:

یکی سیاست‌های دولت که تو ایران و در زمینه ایننرنت بیشتر در جهت کاهش کیفیت عمل کرده. مثل عدم توسعه پهنای باند به مقدار کفایت، اعمال محدودیت‌های زیاد روی سرویس‌ها و محتوای مورد استفاده (ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ) و انحصار توسعه شبکه‌های زیرساختی و تأمین پهنای باند که باعث شده ما سرعت‌های پایینی هنوز داشته باشیم و قیمت‌های بالا.

دیگه، نبود نهادهای عمومی حمایت از مصرف‌کننده یا نهادهای قدرتمند. این یه بخشیش به فرهنگ عمومی ما برمی‌گرده که عادت به توسری‌خوردن داریم و یه بخشیش هم به توسعه‌نیافتگی همون دولت و سیاست‌هاش. یعنی تو کشورهای پیشرفته هم مردم می‌دونن که حق و حقوقشون چیه و براش تلاش می‌کنن و هم دولت‌ها به حدی از بلوغ رسیدن که به نهادهای مستقل اجازه فعالیت بدن تا از حقوق مصرف‌کننده دفاع کنه.

به هر حال همه ما داریم حرف یکسانی رو می‌زنیم. از منظرهای مختلف یا با برداشت‌های متفاوت. مشکل در واقع جای دیگه است.

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

در مورد آماری که دادم، مربوط به ایران نبود. مربوط به الگوی مصرف تو آمریکای شمالی بود. برای ایران که آماری نداریم عملن. فقط می‌شه برآورد کرد.

در مورد سؤال‌هاتون هم اول یه نکته رو روشن کنم. تو ایران شرکت‌ها برای دانلودرها پلن ارائه نمی‌کنن. فقط برای بهینه کردن استفاده از پهنای باندی که در اختیارشون هست و افزایش درآمداشون پلن می‌دن. این که در گذشته شبانه رایگان داشتن فقط یا هنوز بعضیا دارن، یه جور ابزار تشویقی و تبلیغاتیه. نمونه‌هاش تو کشورهای دیگه هم هست. مثل On-the-Peak و Off-the-peak که من تو سرویس‌های ISPهای استرالیایی کم ندیدم. ISP یه شرکته که ته ماه باید سود بده. اگه این سود هم از یه حدی کمتر بشه در واقع براش نمی‌صرفه و به تدریج ورشکست می‌شه. پس اونا تا زمانی که مجبور نباشن دلشون به حال من و شمای مصرف‌کننده نمی‌سوزه.

این وسط دو تا عامل دیگه هم اثرگذار می‌شن:

یکی سیاست‌های دولت که تو ایران و در زمینه ایننرنت بیشتر در جهت کاهش کیفیت عمل کرده. مثل عدم توسعه پهنای باند به مقدار کفایت، اعمال محدودیت‌های زیاد روی سرویس‌ها و محتوای مورد استفاده (ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ) و انحصار توسعه شبکه‌های زیرساختی و تأمین پهنای باند که باعث شده ما سرعت‌های پایینی هنوز داشته باشیم و قیمت‌های بالا.

دیگه، نبود نهادهای عمومی حمایت از مصرف‌کننده یا نهادهای قدرتمند. این یه بخشیش به فرهنگ عمومی ما برمی‌گرده که عادت به توسری‌خوردن داریم و یه بخشیش هم به توسعه‌نیافتگی همون دولت و سیاست‌هاش. یعنی تو کشورهای پیشرفته هم مردم می‌دونن که حق و حقوقشون چیه و براش تلاش می‌کنن و هم دولت‌ها به حدی از بلوغ رسیدن که به نهادهای مستقل اجازه فعالیت بدن تا از حقوق مصرف‌کننده دفاع کنه.

به هر حال همه ما داریم حرف یکسانی رو می‌زنیم. از منظرهای مختلف یا با برداشت‌های متفاوت. مشکل در واقع جای دیگه است.
    بنظر شما من گفتم این آماری که دادین مربوط به ایران هست؟یا اینکه در ایران امار هست ولی آمار شما اشتباهه؟
    ضمن تشکر از توضیحاتتون اجازه بدین در مورد درصد دانلودرها در ایران و راه حلی که برپایه افزایش تعداد دانلودرها دادین با شما موافق نباشم و قانع نشم.
    فکر نمیکنم اینجا کسی پیدا بشه که منکر تاثیر گذاری منفی عملکرد و سیاست های کلان سیستم بر شرایط اینترنت کشور باشه.
    اما حقیقتا شما فکر میکنین با فرض عدم وجود سیستم پالایش محتوای چن لایه و این سیاست ها با توجه به ذهنیتی تاریخی که در بخش هایی غیر از حوزه نت داشتیم ،سرمایه گذاران این بخش واقعا میتونن به کیفیت نسبی که در حتی کشور های همسایه وجود دارن نزدیک بشن؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان

بحث دانلود و تعاریف متفاوت از اینترنت و دانلودر حرفه‌ای و یا حتی دلایل بزرگترین یا بهترین ISP ایران شدن خیلی بحث باز و گسترده‌ایه.

مطمئنن دانلود یکی از مهم‌ترین اجزا یا مؤلفه‌های شکل‌دهنده ارتباط اینترنتیه. یعنی اصلن هر کاری که با یه خط ارتباطی اینترنتی بشه انجام داد یا از جنس دانلوده یا به تعبیر بهتر داون‌استریمه یا از جنس آپلود یا همون آپ‌استریم. حالا بسته به نوع استفاده‌ای که کاربر می‌کنه این یه دانلود معمولی می‌شه یا دیدن آنلاین ویدیو و صوت یا بازی آنلاین یا وبگردی یا سرویس‌های فایل‌شیرینگ P2P. اما نیازمندی‌های هر نوع استفاده متفاوته. با توجه به این که استفاده از سرویس‌های آنلاین داره روز به روز گسترش پیدا می‌کنه، کیفیت ارتباط اینترنت، سرعتش و پایداریش در کنار هزینه سرویس خیلی مهم ‌میشن.

مثلن اگه یه اینترنت خوب باشه که سرعت قابل قبولی داشته باشه (حداقل 5مگابیت در ثانیه)، پینگ مناسب داشته باشه، قطعی نداشته باشه و به تعبیر بعضی از دوستان بین سرعت تک‌کانکشنش با حداکثر ظرفیت پهنای باند سرویسش اختلاف زیادی وجود نداشته باشه و از طرف دیگه دچار محدودیت‌های ف.ی.ل.ت.ر.ینگ هم نباشه، خیلی‌ها ترجیح می‌دن از سرویس‌های آنلاینی مثل یوتیوب و موارد مشابهش برای دیدن فیلم یا آهنگ‌های مورد علاقه‌شون استفاده کنن و از دانلود کردن پرهیز کنن. چون به هر حال دانلود فایل و استفاده به صورت آفلاین نیاز به فضای هارد هم داره که ممکنه محدودیت داشته باشن.

برای بازی آنلاین، خوب سرعت شاید در درجه اول اهمیت نباشه و بر عکس پینگ و عدم قعطی و باز بودن پورت‌ها اهمیت بیشتری دارن.

برای وب‌گردی هم سرعت اگر چه تأثیر داره اما از یه حدی به بعد دیگه اهمیت چندانی نداره. یعنی درسته که بین یه سرویس 128 با یه سرویس 1مگابیت تو وبگردی اختلاف خیلی زیاده، اما بین یه سرویس 1مگابیت با یه سرویس 8 مگابیت این قدر اختلاف کیفیت وب‌گردی وجود نداره.

برای سرویس‌های فایل‌شیرینگ P2P اما سرعت هم دانلود و هم آپلود خوب خیلی مهمه. چون اساس کار این سرویس‌ها بر آپلود و دانلوده داده است.

پس حتمن امکان دانلود با سرعت مناسب، سقف مجاز (یا همون ترافیک مجاز) معقول با قیمت مناسب خیلی اهمیت داره.

اما این که چرا یه ISP مثل آسیاتک با وجود این که این شرایط رو نداره اما همچنان یکی از بزرگترین شرکت‌های ISP تو ایران بعد از شرکت مخابراته دلایل خودش رو داره. درست به دلایل مشابهی که مخابرات بزرگترین ISP ایران از نظر تعداد مشترکه.

علت کیفیت بالای اینترنت یا ویژگی‌های مناسب سرویس‌هاش برای دانلود نیست. یکی از اصلی‌ترین دلایل گسترده بودن شبکه شرکتی مثل آسیاتک تو سطح کشوره. طبعتن اگه کسی بخواد از ADSL استفاده کنه و متوجه بشه تو مرکز مخابراتیش غیر از خود مخابرات و آسیاتک شرکت دیگه‌ای سرویس نمی‌ده فارغ از کیفیت مجبور می‌شه سراغ یکی از این دوتا بره. همین الآن تو خیلی از مراکز مخابراتی پورت خالی وجود نداره. نمونه‌اش مرکز مخابراتی کاشانی تهران که خط من اونجاست. حتی از مخابرات هم بخوام بگیرم باید چند ماه تو نوبت وایسم.

اما یکی از مهم‌ترین و بحث‌برانگیزترین دلایل این که چرا با وجود افت کیفیت دانلود شبانه رایگان یا حتی حذف شبانه رایگان تو ISPهای مختلف، و مهاجرت دسته‌ای دانلودرهای از یه ISP به ISP دیگه، خیلی از این شرکت‌ها هر روز سیاست‌های محدودکننده شبانه رایگان رو بیشتر می‌کنن، درصد تعداد دانلودرهای حرفه‌ای به کل کاربران اینترنته. امیدوارم دوستان به خودشون نگیرن اما بین دانلودرهای حرفه‌ای و کسی که به طور اتفاقی و موردی دانلود از اینترنت می‌کنه تفاوت وجود داره. اگه تعریف خودم از دانلودر حرفه‌ای رو بخوام بدم اینه:

دانلودر حرفه‌ای کسیه که در طول شبانه‌روز حداقل 2 تا 3 گیگ دانلود داره و در طول ماه هم به همین نسبت حداقل حدود 50 تا 100 گیگ دانلود می‌کنه. اما با فرض نبود محدودیت، واقعن تو ایران چند درصد کاربرای اینترنت این مقدار دانلود ماهیانه رو دارن. دقت کنیم گفتم با فرض نبود محدودیت‌های دانلود. من سال گذشته هم تو تاپیک‌ها این موضوع رو مطرح کردم. جالبه که دوستان تصور می‌کنن حداقل 25 درصد کاربران اینترنت تو ایران جزو این دسته از کاربران. اما واقعیت چیز دیگه‌ایه. درسته که آمار درست و حسابی از وضعیت مصرف اینترنت به ازای هر کاربر یا از ترکیب و درصد گروه‌های مختلف وجود نداره. اما می‌شه یه برآوردهایی کرد.

به نظرم تو ایران کمتر از 5 درصد کل کاربرا مشمول این تعریف می‌شن.

پ.ن.: می‌دونم که الآن به خاطر همین یه جمله کوتاه که نوشتم سیل اعتراضات به سمت من روانه می‌شه. اما می‌شه از روی اعداد و ارقام مربوط به پهنای باند کشور و تعداد کاربرا، این رو تا حدود زیادی برداشت کرد.

پ.ن.2: همین درصد کم دانلودرهای حرفه‌ای تو ایران باعث می‌شه که شرکت‌ها به راحتی امکانات دانلود رایگان شبانه رو حذف کنن و سرویس‌های جایگزین هم نداشته باشن. اگه یه کاربر تو ایران به طور متوسط در طول ماه 4-5 گیگ مصرفش باشه (که با توجه به ظرفیت‌های موجود و نحوه استفاده خیلی از کاربرا تو ایران) بیشتر از این مقادیر هم نیست، براش حذف شبانه رایگان یا ایجاد محدودیت تو اون ساعت‌ها معنایی نداره.
    ببین دوست عزیز به نظر من اینکه یکی با دانلود منیجر یه فیلم رو دریافت کنه یا استریمش کنه فرق زیادی نیست
    تازه به نظر من استریم حجم بیشتری مصرف میشه
    مهم اینه که داره اون فایل رو دریافت می کنه
    در واقع من نمی دونم چرا شرکت ها به یکباره دانلود شبانه رو جمع کردن
    ولی همیشه میگم اینترنت با کیفیت به سرعت IDM نیست

10. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان یه نکته داره استریم اصولا دیتایی که نیاز نداریم رو دریافت نمیکنیم به طور مثال
    من میخوام شروع کنم به دیدن سریال مثلا لاست شب میزارم کل فصل 1 دانلود شه بعد فردا ازش خوشم نمیاد و کلش رو پاک میکنم ولی اونجوری 5 دقیقش رو می بینم قطش میکنم
    البته به این نکته دقت کنید که خیلی از ما دلمون نمیاد شب چیزی نزاریم دانلود مثلا خودم میگم چرا 1 قسمت بگیرم شاید خوشم اومد بزار کلش بگیرم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بنظر شما من گفتم این آماری که دادین مربوط به ایران هست؟یا اینکه در ایران امار هست ولی آمار شما اشتباهه؟
    ضمن تشکر از توضیحاتتون اجازه بدین در مورد درصد دانلودرها در ایران و راه حلی که برپایه افزایش تعداد دانلودرها دادین با شما موافق نباشم و قانع نشم.
    فکر نمیکنم اینجا کسی پیدا بشه که منکر تاثیر گذاری منفی عملکرد و سیاست های کلان سیستم بر شرایط اینترنت کشور باشه.
    اما حقیقتا شما فکر میکنین با فرض عدم وجود سیستم پالایش محتوای چن لایه و این سیاست ها با توجه به ذهنیتی تاریخی که در بخش هایی غیر از حوزه نت داشتیم ،سرمایه گذاران این بخش واقعا میتونن به کیفیت نسبی که در حتی کشور های همسایه وجود دارن نزدیک بشن؟
    واسه این که من آماری از داخل ندادم. گفتم می‌شه بر اساس یه سری برآوردها به این نتیجه رسید که تعداد دانلودرهای حرفه‌ای تو ایران بیشتر از 5% درصد کل کاربرا نیست. اما چون شما تو پستتون راجع به آمار صحبت کردین و به ویژه این عبارت رو ذکر کرده بودین:
    فکر کردم شاید اون آماری رو که من از گزارش اون شرکت خارجی دادم اشتباه برداشت کردین. به هر حال تصور من غلط بوده.

برای درصد برآوردی دانلودرها از کل کاربرای اینترنت تو ایران هم، اول شما به من بگو تعریفت از یه دانلودر چیه؟ کسی که در ماه 10 گیگ مصرف داره دانلودره یا کسی که در ماه حداقل 50 گیگ مصرف داره یا کسی که بالای 100 گیگ مصرف داره. من تو پست‌های قبلیم گفتم که منظورم از دانلودر کسیه که حداقل 50 گیگ مصرف ماهیانه داره نه کسی که 10 یا 20 گیگ مصرف می‌کنه. اگه روی تعریف دانلودر به توافق رسیدیم منم می‌گم چه طوری می‌شه تا حدودی برآورد کرد که چند درصد کل کاربرای اینترنت دانلودرن.

در مورد این که راه‌کار مجبور شدن شرکت‌ها به افزایش کیفیت سرویس هم دقیقن همون چیزی که شما بهش اشاره کردین:
    عدم وجود سیستم پالایش محتوای چن لایه و این سیاست ها
    بله. اگه دست دولت و انحصارش از روی این حوزه برداشته بشه کیفیت خیلی بهتر خواهد شد. مگه شما فکر کردی کیفیت تو کشورهای پیشرفته به خاطر چی به وجود اومده؟ به خاطر این که شرکت‌های اونجا خیلی دلشون به حال مردم سوخته؟ یا این که از اول هر کالا و خدمتی که تو اونجاها عرضه شده کیفیت عالی داشته؟ نه خیر. فقط و فقط رقابت و سود باعث شده که شرکت‌های اونا به فکر رضایت مشتری و افزایش کیفیت بیافتن. طبیعتن جایی که مشتری به تدریج به قول خودشون به «شاه» کسب‌وکار تبدیل شده و از طرف دیگه دولت‌هاشون هم تلاش کردن از مصرف‌کننده حمایت کنن به تدریج به سطح از کیفیت و مشتری‌مداری رسیدن.
    Last edited by bilmazlar; 22-11-2015 at 10:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •