تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2565 از 3347 اولاول ... 156520652465251525552561256225632564256525662567256825692575261526653065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,641 به 25,650 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه elfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

ار اس اس آی 37 تا به حال ندیده بودم و نشنیده بودم.
    قطعا نوسان اس ان آر خیلی در سرعت تاثیر داره شما آنتن رو بچرخونید و فقط به نوسان اس ان آر توجه کنید. در نقطه ای که بالاترین عدد و کم ترین نوسان رو داره فیکس کنید کاری به rssi rsrp نداشته باشید مهم مقادیر بالای اس ان اره با نوسان کمتر.
    من کلا به لیمیت از طرف ایرانسل اعتقاد ندارم هرچند شاید خودمم قبلا از این حرفا زده باشم. ضمنا نوسان می تونه به خاطر یوزرهای دیگه هم باشه اما اگر همیشه اینطوره و نوسان اس ان آر و ار اس کیو دارید به سیگنال برمی گرده ضمنا ار اس ار کیو نزدیک 6 و 7 بشه خیلی بهتره
    ضمنا فکر می کنید از دکل چقدر فاصله دارید؟
    دکل دقیقا در روبروم قرار داره بالا پشت بوم شاید ۷۰۰ متر فاصله باشه میبینم دکل رو رو انتن مستقیم به سمت دکل هست حالا یعنی از دکل که مستقیم به طرفش هست بچرخونم به طرف دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دکل دقیقا در روبروم قرار داره بالا پشت بوم شاید ۷۰۰ متر فاصله باشه میبینم دکل رو رو انتن مستقیم به سمت دکل هست حالا یعنی از دکل که مستقیم به طرفش هست بچرخونم به طرف دیگه؟
    درتایید حرف دوستمون چنین rssi خیلی عجیبه حتی تو اکثر نرم افزارهای تععین مقدار مشخصات سیگنال زیر ۵۰تقریبا عددی ندارن واقعا عجیب به نظر می رسه

3. این کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچرخونید . جابه جا کنید و اون پارمترها رو رصد کنید به کمک نفر دوم یا تیم ویور و ...
    من کلی با آنتن هام ور رفتم تا بهترین موقعیت رو پیدا کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

درتایید حرف دوستمون چنین rssi خیلی عجیبه حتی تو اکثر نرم افزارهای تععین مقدار مشخصات سیگنال زیر ۵۰تقریبا عددی ندارن واقعا عجیب به نظر می رسه
    شاید به خاطر مستقیم انتن به سمت دکل هست و مقدار سیگنال خیلی قوی هست؟ شما rsrp هم ببینید اونم خیلی پایین هست البته که معمولا قانونش اینه که هر مقداری که rsrp بود ۲۰ تا کمترش میشه rssi بعنی اگه rsrp ۸۰ بود rrsi هم میشه ۶۰. شاید به خاطر سیگنال خیلی خوب و انتن قوی باشه ولی همون طور که دوستمون گفت rsrp مهم نیست sinr مهم که بالا باشه و نوسان نباشه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تا جایی که من میدونم SXT LTE باید مستقیم رو به سمت آنتن باشه

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

مشخصا وترجیحا هر چه دید مستقیم تر باشه برخورد امواج با موانع کمتر و در نتیجه دریافت مودم با نویز وقدرت بهتری صورت میگیره وقتی دید مستقیم مودم (البته اگه بشه اسمش رو مودم گذاشت یا به تعبیر دوستمون رادیو انتن)دوستمون اینقدر خوبه که چنین rssiقوی رو داره دریافت میکنه به نظر من چرخوندنش به هیچ وجه منطقی نیست اینجا دو تا مورد میتونه دخیل باشه یا پهنای باند دکل به دلایلی داره بازی در میاره یا نزدیک مودم دوستمون وسایل تشعشع دهنده ای مثل دیش انتن ماهواره یا حتی به طور مثال انتنهای بزرگ دیگه یا هر چیزی که میدان مغناطیسی بزرگ تولید میکنند وجود داره که با کم و زیاد شدن این میدان پهنای باند دریافتی دوستمون هم داره تعغیر میکنه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چندبار توی این تاپیک گفتم که SXT LTE برای کسایی خوبه که از دکل دور هستن . کسایی که نزدیک آنتن هستن و برای افزایش سرعت SXT LTE میگیرن انتظار معجزه ازش نداشته باشن .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

مشخصا وترجیحا هر چه دید مستقیم تر باشه برخورد امواج با موانع کمتر و در نتیجه دریافت مودم با نویز وقدرت بهتری صورت میگیره وقتی دید مستقیم مودم (البته اگه بشه اسمش رو مودم گذاشت یا به تعبیر دوستمون رادیو انتن)دوستمون اینقدر خوبه که چنین rssiقوی رو داره دریافت میکنه به نظر من چرخوندنش به هیچ وجه منطقی نیست اینجا دو تا مورد میتونه دخیل باشه یا پهنای باند دکل به دلایلی داره بازی در میاره یا نزدیک مودم دوستمون وسایل تشعشع دهنده ای مثل دیش انتن ماهواره یا حتی به طور مثال انتنهای بزرگ دیگه یا هر چیزی که میدان مغناطیسی بزرگ تولید میکنند وجود داره که با کم و زیاد شدن این میدان پهنای باند دریافتی دوستمون هم داره تعغیر میکنه
    چند تا رادیو وایرلس هم کنارش هست میتونه اینا تاثیر گذار باشه؟

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

در ضمن فقط این sxt lte ها نیستن که باید در دید مستقیم قرار بگیرند هر دریافت کننده ای هرچه مستقیم تر با دکل دید داشته باشند مشخصا بهتره

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

چند تا رادیو وایرلس هم کنارش هست میتونه اینا تاثیر گذار باشه؟
    به نظر من میتونه

12. این کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •