دکل دقیقا در روبروم قرار داره بالا پشت بوم شاید ۷۰۰ متر فاصله باشه میبینم دکل رو رو انتن مستقیم به سمت دکل هست حالا یعنی از دکل که مستقیم به طرفش هست بچرخونم به طرف دیگه؟
دکل دقیقا در روبروم قرار داره بالا پشت بوم شاید ۷۰۰ متر فاصله باشه میبینم دکل رو رو انتن مستقیم به سمت دکل هست حالا یعنی از دکل که مستقیم به طرفش هست بچرخونم به طرف دیگه؟
درتایید حرف دوستمون چنین rssi خیلی عجیبه حتی تو اکثر نرم افزارهای تععین مقدار مشخصات سیگنال زیر ۵۰تقریبا عددی ندارن واقعا عجیب به نظر می رسه
بچرخونید . جابه جا کنید و اون پارمترها رو رصد کنید به کمک نفر دوم یا تیم ویور و ...
من کلی با آنتن هام ور رفتم تا بهترین موقعیت رو پیدا کنم
شاید به خاطر مستقیم انتن به سمت دکل هست و مقدار سیگنال خیلی قوی هست؟ شما rsrp هم ببینید اونم خیلی پایین هست البته که معمولا قانونش اینه که هر مقداری که rsrp بود ۲۰ تا کمترش میشه rssi بعنی اگه rsrp ۸۰ بود rrsi هم میشه ۶۰. شاید به خاطر سیگنال خیلی خوب و انتن قوی باشه ولی همون طور که دوستمون گفت rsrp مهم نیست sinr مهم که بالا باشه و نوسان نباشه
تا جایی که من میدونم SXT LTE باید مستقیم رو به سمت آنتن باشه
مشخصا وترجیحا هر چه دید مستقیم تر باشه برخورد امواج با موانع کمتر و در نتیجه دریافت مودم با نویز وقدرت بهتری صورت میگیره وقتی دید مستقیم مودم (البته اگه بشه اسمش رو مودم گذاشت یا به تعبیر دوستمون رادیو انتن)دوستمون اینقدر خوبه که چنین rssiقوی رو داره دریافت میکنه به نظر من چرخوندنش به هیچ وجه منطقی نیست اینجا دو تا مورد میتونه دخیل باشه یا پهنای باند دکل به دلایلی داره بازی در میاره یا نزدیک مودم دوستمون وسایل تشعشع دهنده ای مثل دیش انتن ماهواره یا حتی به طور مثال انتنهای بزرگ دیگه یا هر چیزی که میدان مغناطیسی بزرگ تولید میکنند وجود داره که با کم و زیاد شدن این میدان پهنای باند دریافتی دوستمون هم داره تعغیر میکنه
چندبار توی این تاپیک گفتم که SXT LTE برای کسایی خوبه که از دکل دور هستن . کسایی که نزدیک آنتن هستن و برای افزایش سرعت SXT LTE میگیرن انتظار معجزه ازش نداشته باشن .
چند تا رادیو وایرلس هم کنارش هست میتونه اینا تاثیر گذار باشه؟
در ضمن فقط این sxt lte ها نیستن که باید در دید مستقیم قرار بگیرند هر دریافت کننده ای هرچه مستقیم تر با دکل دید داشته باشند مشخصا بهتره
به نظر من میتونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)