چون اون تاپیک تاپیک خلوته و کسی جوابگو نیست
شما برو یه پست بزار ببین کی جوابتو میدن
چون اون تاپیک تاپیک خلوته و کسی جوابگو نیست
شما برو یه پست بزار ببین کی جوابتو میدن
سلام، سرعت 5مگ کلا یه چیز اضافه هست. چون تا جایی که میدونم روزانه سرعتش به 10 مگ نمیرسه و شبانه هم نداره که بخواد مثلا اسمی بشه روی 5 مگ یا 2 مگ یا ...
سرویس 2 مگ روزانه به 5 مگ میرسه و شبانه هم اخیرا مثل اینکه اسمی میشه روی 2 مگ...
سرعت تک کانکشن بستگی به رنج IP داره و تو هر گروه ممکنه هم سرعت تک کانکشن پایین باشه و هم بالا. ولی نسبتا خوبه به نظر من(البته فعلا، قبلا جالب نبود و بعدا هم معلوم نیست چی میشه)
شاید بتونم بگم پینگ مخابرات با سرورهای داخلی خیلی زیاده! به نسبت بقیه ISPـها.
اگر برای بازی میگی، ترکیب اینترنت ISP های دیگه با یه سرویس کاهش پینگ عالی جواب میده.
مثلا تو یه بازی، من با سرویس کاهش پینگ در بهترین حالت به 140ms دسترسی داشتم ولی پسرداییم با شاتل و کاهش پینگ به 100-110 :| پارس آنلاین هم همینطوره فکر کنم.
مرسی سروش
مثلا فرض بگیر تو یه گروه افتضاح افتادیم
و اینترنت 2 مگ هم داریم
در بدترین حالت تک کانکشن چه قدر میشه؟؟؟
تک کانکشن واسم خیلی مهمه
من گروهم بد نیست، یه گروه بدتر و یه گروه بهتر از گروه من هست فکر کنم هنوز، الان روی IP 37.221.61 هستم که سرعت تک کانکشنش اصلا جالب نیست، سرعت تک کانکشن رو ببین:
این سرور داخلی که تقریبا 2 مگ رو کامل میداد:
اینم سرور خارجی :
من روی این IP از واتس اپ حدود 30KBps دانلود دارم(ویدیو یا تصویر یا ...)
سروش زیادم سرعت تک کانکشن خارجی بالا نیست که
آقا تک کانکشن خیلی مهمه
واسه من از پینگ هم مهتره
الان قطع کنم نت رو، وصل نمیشه تا 1 ساعت دیگه :| دارن دستکاری میکنن باز.
بذار شب از IP های دیگه تست میذارم ببین.
برا منکه فقط ایپی های گسترش ارتباطات میاد
روزانه هم اکثرا سرعتشون خوبه و وضع صفحه باز کردن از گروه قبلی که بودم بهتره
اما از ساعت 11 شب به بعد سرعت تک کانکشن کم میشه و از ساعت 2 به بعد به سمت صفر میل میکنه , مثلا دیشب فایرفاکسو اپدیت کردم سرعتش 10 کیلو بود
سلام دوستان عزیز من اومدم شاتل خوبه اون ماه 110 گیگ دانلود داشتم نامحدود ولی یه مشکلی باهاش دارم تا فیلترشکنو فعال کنم سرعت هم دانلود و هم وب گردی خیلی افت میکنه اگه سرعت عادیم 220 باشه با 16سرور میشه 15 با چن سرور از چند تا شرکت هم خریدم و چندین سرور هم امتحان کردم حالا نمیدونم چکارکنم مشکل از شاتله و ------ رو محدود کرده چون قبلا نت مخابرات عادی بودم سرعت فول بود حالا میشه نظربدید از انتی ویروسه از ویندوزه مشکل از شاتل؟کی نت شاتل داره؟مرسی
چه سرویسی خریدی؟
ماهی چند؟
مشکل قند شکن برا همه isp ها هست اما روی بعضی ها مثل شاتل و پارس انلاین مشکل بیشتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)