پارامترهای سیگنال رو می گذارید ببینیم
پارامترهای سیگنال رو می گذارید ببینیم
RSSI: -73dBm RSRP: -87dBm RSRQ: -5dB SINR: 12dB
ترافیک ایرانسل خیلی بالا رفته کلا. برای کسایی که میخوان فقط صفحه باز کنن و یه ویدیو آنلاین ببینن الان مناسب نیست. همراه اول الان پایداری بیشتری داره حداقل تو منطقه ما که اونم با بسته جدیدش احتمالا اوضاعش عوض بشه
کلا فرهنگ استفاده از اینترنت هم نداریم ما. عشق آرشیو درست کردنیم. انگار احساس می کنیم ازمون دزدی میشه اگر اینترنت نامحدود باشه و 24 ساعته نزنیم دانلود! آدم یاد دوران جنگ میفته مردم میرفتن کالا انبار میکردن که نایاب نشه!
باندو مشخص نکردی اما اگر باند سه باشه فکر می کنم باید بتونی حدود 20 25 مگ بگیری. هیچ وقت سرعتت اینقدر نمیشه
1800 وصل شدم 2600 هم تا شب میذارم ولی 2600 RSSI میشه -85 و کلا سرعت میشه 5 مگابیت
هیچ کس اونقدر دیوانه نیست که با این قیمت نجومی در روز آرشیو درست کنه، مگر اینکه پولش بی نهایت باشه که اون هم خوشبختانه یا بدبختانه کمه. علت چیز دیگه ایه.
البته بچه کوچیک هایی که تبلت دارند، بحثشون فرق داره و تنها چاره شون اینه که یا تبلت رو از دستشون بگیری یا کتکشون بزنی. پارسال رفتیم شهری مهمونی و بچه ی فامیل هم با خودم بردم. تبلت هم باش بود. هرچه بهش می گفتم اینترنت مردم رو مصرف نکن ، گوش نمی کرد و هی بازی پاک می کرد و دوباره دانلود می کرد. آخرش هم که اینترنتشون رو تمام کرد، قسم می خورد زیاد دانلود نمی کرده و تقصیر من انداخت.
نمونه ی دیگه فامیل و اقوام زن برادرم، میان خونه شون میگنش وایفای رو روشن کن. اون هم توی آمپاس میفته اون هم آآآمپااااااس و روشن میکنه. بچه هاشون هم شیطون و همه شون تبلت به دست و تا حجم اینرنت رو صفر نکنند ول کن نیستند.
Last edited by koodak11; 08-11-2016 at 14:44.
طبق تجربه من مهم ترین پارمتر snir و rsrq هست اگر اینا خوب باشن مثلا اس ان آر 15 باشه و آر اس آر پی 100 هم باشه با 2600 میشه به 30 35 رسید الان خودم با 1800 همون 11 12 مگ رو دارم چون معمولا اس ان آر 8 هست و ار اس ار کیو حدود 10 اما همین اگر به ترتیب بشه 12 و 7 سرعتم به 20 مگ میرسه البته اگر دکل کشش داشته باشه
در واقع snir اینجا مثل خط ای دی اس ال هست اگر اس ان آر پایین باشه خط بیشتر از یه مقداری رو نمی کشه حالا ای اس پی هر چقدرم که پهنای باند داشته باشه تهران که بودم خط تلفنن 2000 با اس ان ار 6 میداد اما عده ای داشتن 16 مگ از پارس آنلاین می گرفتن کلا مثل ای دی اس ال باید توی اس ان آر شانس داشته باشی
توضیح: اس ان آر نسبت نویز به سیگنال اصلی است که هر چی به سمت سی بره بهتره . توی امضام رنجش رو ببینید
Last edited by ak313; 08-11-2016 at 14:44.
سرعت من بین 40 مگ تا ۲۰ به صورت موج سینوسی کمو زیاد میشه یعنی تا میرسه به ۴۰ سریع میشه ۲۰ بعد دوباره ۴۰ از sxt lte استفاده میکنم. این سیگنال رو میزارم. باید چی کار کنم مشکل از ایرانسل هست که سرعت رو لیمیت کرده؟ یا میشه به بیشتر هم رسید
![]()
sinr من بین ۴ تا ۱۰ در نوسان هست مثل سینوسی فکر کنم به خاطر همین سرعتم سینوسی کم و زیاد میشه؟ راهش هست که بشه مقدارش رو ثابت کرد با اینکه انتن رو جابجا کرد؟
ار اس اس آی 37 تا به حال ندیده بودم و نشنیده بودم.
قطعا نوسان اس ان آر خیلی در سرعت تاثیر داره شما آنتن رو بچرخونید و فقط به نوسان اس ان آر توجه کنید. در نقطه ای که بالاترین عدد و کم ترین نوسان رو داره فیکس کنید کاری به rssi rsrp نداشته باشید مهم مقادیر بالای اس ان اره با نوسان کمتر.
من کلا به لیمیت از طرف ایرانسل اعتقاد ندارم هرچند شاید خودمم قبلا از این حرفا زده باشم. ضمنا نوسان می تونه به خاطر یوزرهای دیگه هم باشه اما اگر همیشه اینطوره و نوسان اس ان آر و ار اس کیو دارید به سیگنال برمی گرده ضمنا ار اس ار کیو نزدیک 6 و 7 بشه خیلی بهتره
ضمنا فکر می کنید از دکل چقدر فاصله دارید؟
Last edited by ak313; 08-11-2016 at 15:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)