کیفیت خطم تا بیست مگم میکشه. مرکز مخابراتی اینجا کلا خیلی خوبه. شکایتم فقط بابت قطعی بود و جواب نادرست پشتیبانی که پیگیری نمیکرد. وگرنه از همون مخابرات که رفتم طرف زنگ زد اهواز و گفت درخواست فرستادن و فددا عوض میکنیم
کیفیت خطم تا بیست مگم میکشه. مرکز مخابراتی اینجا کلا خیلی خوبه. شکایتم فقط بابت قطعی بود و جواب نادرست پشتیبانی که پیگیری نمیکرد. وگرنه از همون مخابرات که رفتم طرف زنگ زد اهواز و گفت درخواست فرستادن و فددا عوض میکنیم
سرعت از اسمی درومده، یه شب فقط اونطور بود
ولی کلا پینگ همش تایم اوته! با ایرانسل اومدم...
دیشب هم ساعت 3داغون شد الان هم داغونه
خیلی وقت بود کابر مخابرات بودم ولی چندین هفته سرعت بد شد یعنی از ساعت 12 تا 6 فقط تایم اوت (یه پینگ میداد 10 تا تام میخورد)اصلا به کلی بازی از انلاین از 12 معنی نداشت.خیلی زنگ زدم و شکایت هیچی اخرش مجبور شدم تخلیه کنم.
دو هفته پارس انلاینم .سرعتش بدک نیست اما پینگ عالیه تو تایم رایگان هم پینگ توپه. در صورتی که تو روز هم من از مخابرات این پینگو نداشتم.
مثلا کانتر v34 که سرور تهرانه با مخابرات تو چند هفته اخیر تو روز پینگ 95 تا 110 ولی با پارس انلاین رو 25 تا 30 بازی میکنم در کل برای بازی ها راضیم.
پینگ پارس انلاین ابادان تو تمام روز کم بیش ثابت.
Last edited by pouyanjon; 21-07-2015 at 06:28.
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
اینترنت مخابرات 2مگ به بالا :
1-سرعت تک کانکشن در روز
2-سرعت دانلود در روز
3-سرعت دانلود شبانه
4-پینگ
اینا رو می خواستم بدونم
ممنون
با سلام خدمت همه
میدونم که اینجا جای زدن چنین پستی نیست ولی اگه اطلاع دارید جواب بدید
من آبادان زندگی میکنم
میخواستم بدونم وضعیت نامحدودهای صبانت چطور هست؟
128 و 256 و 512
ابتدا چه سرعتی دارن و بعد از چه حجمی به اسمی میرسن؟ دقیق اسمی رو میدن یا بعد از تموم شدن حجم منصفانه باز هم سرعت از اسمی بالاتره؟
چون بچه ها پارس آنلاین دارن سرعت 128 نامحدودش میشه 30 میخواستم بدونم برای صبانت چطوره؟!
تو اهواز کیفیت خدمات صبا عالی بود
قانون مصرف شبانه دوبرابر مصرف روزانه گذاشتن زدم بیرون
پارس انلاین پینگش خوبه ولی برا دانلود به نظر من مناسب نیست.
256 دارم بعد دانلود 10 گیگ سرعتم از 350kb شد 150kb بعد از دانلود 5-6 گیگ دیگه سرعتم الان شده 45kb .
صبانت ابادان باید خوب باشه تو صفحات قبل دیدم راضی بودن تقریبا.
با تشکر
شما هم آبادان زندگی میکنید؟!
کدوم منطقه ؟!
من فقط پینگ پایین و نداشتم پکت لاس و تایم اوتی
پینگ پارس در سرور ایرانی و خارجی چنده؟!
لطفا جواب پیام خصوصی که دادم بهتون جواب بدین
چرا تو تاپیک صبانت و پارس آنلاین سوالتونو نمیپرسید؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)