تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2564 از 4105 اولاول ... 1564206424642514255425602561256225632564256525662567256825742614266430643564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,631 به 25,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام دوستان...
    من دانشجوی ترم 7 رشته روانشناسی هستم.الان به شدت دنبال تغییر رشته هستم...یعنی میخوام دوباره آزمون سراری شرکت کنم و اینبار وزارت بهداشت قبول بشم.میخواستم ببینم چطور میتونم اینکارو بکنم که از نظر سربازی برام مشکلی پیش نیاد...اصلا میتونم دوباره یه رشته تحصیلی رو شروع کنم؟ یا باید حتما برم خدمت بعدش بیام کنکور بدم؟ بچه ها خیلی برام مهمه لطف کنین اگه میدونین کمکم کنین...
    سلام
    تا زمانی که درس میخونید فکر نکم مشکلی باشه /.

2. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام
    تا زمانی که درس میخونید فکر نکم مشکلی باشه /.
    من شنیده بودم هر کسی برای لیسانس یه سقفی برا استفاده از معافیت تحصیلی داره ...حالا من که 4 سال این رشته رو خوندم الان اگه لیسانسمو بگیرم دوباره میتونم کنکور شرکت کنم و معافیت تحصیلی بگیرم؟ البته اینبار وزارت بهداشت یه رشته دکتری حرفه ای

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آخه دوست عزیز من فقط میخوام پست ندم و غروبا هر روز به کارم برسم بحث خوش گذروندن نیست. آخه من کارم اداریه
    منم منظورم خوشگذرونی و تفریح نبود
    قبلا خیلی در مورد این موضوع صحبت کرده ایم . ببینید : اگه شرایط اینجوریه که شما می فرمایید ، خوب صد البته معاف از رزم برای شما بهتره .
    ولی من در جایی خدمت کردم که پست ترین و کثیف ترین کارها رو به معاف از رزم ها می دادند . طوری که خیلیا بیخیال این داستان می شدن . منظورم این بود .
    موفق باشید .

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بچه هایی که انتظامی خدمت کردن میدونن میخوام بعد شش ماه خدمت کردن از رسته مرزبانی انتقالی بگیرم واس رسته انتظامی

که بیوفتم داخل شهر و نزدیکه خونه شدنیه؟؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آخه دوست عزیز من فقط میخوام پست ندم و غروبا هر روز به کارم برسم بحث خوش گذروندن نیست. آخه من کارم اداریه
    دوست عزیز معاف از رزم الزاما به معنی معاف از نگهبانی نیست! من در دو سال خدمت خیلی سرباز دیدم که معاف از رزم داشتن اما نگهبامی می دادند تازه پادگان ما از بهترین و راجترین یگان نیرو زمینی ارتش بود ، خیلی افراد فکر می کنند که معاف از رزم همون نگهبانی من خودم چند بار به بیمارستان ارتش رفتم و دیدم به سختی یک پزشک به سربازی معاف از نگهبانی می داد جز چند مورد محدود.
    Last edited by mani6606; 18-11-2014 at 12:50.

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من شنیده بودم هر کسی برای لیسانس یه سقفی برا استفاده از معافیت تحصیلی داره ...حالا من که 4 سال این رشته رو خوندم الان اگه لیسانسمو بگیرم دوباره میتونم کنکور شرکت کنم و معافیت تحصیلی بگیرم؟ البته اینبار وزارت بهداشت یه رشته دکتری حرفه ای
    نه نمیشه.شما شاید هوس کنی 10 تا لیسانس بگیری. اون موقع باید 50-60 سالگی ببرنت خدمت

8. 2 کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اگه مدركت نگرفتي و هنوز واحد داري و سابقه انصراف هم نداري؛فكركنم ميتوني انصراف بدهي و دوباره شركت كني و مشكلي هم از لحاظ نظام پيش نمياد..بهترين كار پرسش از خود نظام هست

10. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    2 خبر
    امروز یه نفر تلفنش پخش شد از تلوزیون که گفت:
    طبق قانون همسر 3 ماه و هر فرزند هم 3 ماه کسر خدمت , شوهر من الان باید پایان خدمت بهش بدند اما میریم نظام وظیفه میگن این قانون هنوز ابلاغ نشده !!!
    خبر دوم :
    تو اخبار گفت مشمول غایب اگر قبل از 22 بهمن خودش رو معرفی کنه دیگه اضافه خدمت نمیخوره بهش
    کسانی هم که الان در خدمت هستند و اضافه خدمت خورده بهشون , اضافه خدمتشون بخشیده شد
    میبخشید اگه تکراری بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

اگه مدركت نگرفتي و هنوز واحد داري و سابقه انصراف هم نداري؛فكركنم ميتوني انصراف بدهي و دوباره شركت كني و مشكلي هم از لحاظ نظام پيش نمياد..بهترين كار پرسش از خود نظام هست
    برای پرسش از نظام وظیفه غیر از پلیس +10 کجا هست؟ اینترنتی یا تلفنی نمیشه؟

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معاف از رزم؟
    بعد میری اینو بهشون میگی صاف تو چشمت نگاه میکنند می کنند و بهت میگن معاف از رزم یعنی جنگ، الان که جنگ نیست، هر وقت جنگ شد تو نیا
    البته داشتن اش بهتر از نداشتنشه ولی نمیشه خیلی ازش انتظاری داشت، خیلی بستگی به فرماندت داره، یکی از دوستای من تازه فهمیده بخاطر مشکل بینایی و پاهاش میتونه معافی بگیره (چون خدمتش کم مونده نمیگیره) ولی فرمانده کوتاه نمیاد حداقل ورزش رو شرکت نکنه

14. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •