سلام
تا زمانی که درس میخونید فکر نکم مشکلی باشه /.
سلام
تا زمانی که درس میخونید فکر نکم مشکلی باشه /.
من شنیده بودم هر کسی برای لیسانس یه سقفی برا استفاده از معافیت تحصیلی داره ...حالا من که 4 سال این رشته رو خوندم الان اگه لیسانسمو بگیرم دوباره میتونم کنکور شرکت کنم و معافیت تحصیلی بگیرم؟ البته اینبار وزارت بهداشت یه رشته دکتری حرفه ای
منم منظورم خوشگذرونی و تفریح نبود
قبلا خیلی در مورد این موضوع صحبت کرده ایم . ببینید : اگه شرایط اینجوریه که شما می فرمایید ، خوب صد البته معاف از رزم برای شما بهتره .
ولی من در جایی خدمت کردم که پست ترین و کثیف ترین کارها رو به معاف از رزم ها می دادند . طوری که خیلیا بیخیال این داستان می شدن . منظورم این بود .
موفق باشید .
بچه هایی که انتظامی خدمت کردن میدونن میخوام بعد شش ماه خدمت کردن از رسته مرزبانی انتقالی بگیرم واس رسته انتظامی
که بیوفتم داخل شهر و نزدیکه خونه شدنیه؟؟؟
دوست عزیز معاف از رزم الزاما به معنی معاف از نگهبانی نیست! من در دو سال خدمت خیلی سرباز دیدم که معاف از رزم داشتن اما نگهبامی می دادند تازه پادگان ما از بهترین و راجترین یگان نیرو زمینی ارتش بود ، خیلی افراد فکر می کنند که معاف از رزم همون نگهبانی من خودم چند بار به بیمارستان ارتش رفتم و دیدم به سختی یک پزشک به سربازی معاف از نگهبانی می داد جز چند مورد محدود.
Last edited by mani6606; 18-11-2014 at 12:50.
نه نمیشه.شما شاید هوس کنی 10 تا لیسانس بگیری.اون موقع باید 50-60 سالگی ببرنت خدمت
اگه مدركت نگرفتي و هنوز واحد داري و سابقه انصراف هم نداري؛فكركنم ميتوني انصراف بدهي و دوباره شركت كني و مشكلي هم از لحاظ نظام پيش نمياد..بهترين كار پرسش از خود نظام هست
سلام
2 خبر
امروز یه نفر تلفنش پخش شد از تلوزیون که گفت:
طبق قانون همسر 3 ماه و هر فرزند هم 3 ماه کسر خدمت , شوهر من الان باید پایان خدمت بهش بدند اما میریم نظام وظیفه میگن این قانون هنوز ابلاغ نشده !!!
خبر دوم :
تو اخبار گفت مشمول غایب اگر قبل از 22 بهمن خودش رو معرفی کنه دیگه اضافه خدمت نمیخوره بهش
کسانی هم که الان در خدمت هستند و اضافه خدمت خورده بهشون , اضافه خدمتشون بخشیده شد
میبخشید اگه تکراری بود
برای پرسش از نظام وظیفه غیر از پلیس +10 کجا هست؟ اینترنتی یا تلفنی نمیشه؟
معاف از رزم؟
بعد میری اینو بهشون میگی صاف تو چشمت نگاه میکنند می کنند و بهت میگن معاف از رزم یعنی جنگ، الان که جنگ نیست، هر وقت جنگ شد تو نیا
البته داشتن اش بهتر از نداشتنشه ولی نمیشه خیلی ازش انتظاری داشت، خیلی بستگی به فرماندت داره، یکی از دوستای من تازه فهمیده بخاطر مشکل بینایی و پاهاش میتونه معافی بگیره (چون خدمتش کم مونده نمیگیره) ولی فرمانده کوتاه نمیاد حداقل ورزش رو شرکت نکنه
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)