پست تکراری
پست تکراری
Last edited by lofres; 29-10-2013 at 04:58.
نه این جمله رو واسه سرویس های نامحدود نوشته
نه بابا حاجی اینطوریا هم نیست ! اینا نمیتونن باگ های سیستمشون رو رفع کنن ! یه مدتی دانلود از 1 تا 6 بود که از 12.5 میشد تا 7 دانلود کرد ! به هر دری زدن نتونستن مشکل رو رفع کنن که اخرشم اومدن و دانلود رو از 2 تا 7 کردناون موردی هم که شما میگید در هر منطقه ای جواب نمیده ! بعضی جاها کار میکنه و بعضی جاها هم نه ! باز با دقت تست کنید شاید مجدد جواب داد
نه مشکل اکانت ندارم
میخوام بدونم مثلا الان سرویس 512 گرفتی وسط ماه بخوای بری رو 2 مگ باید چه کرد
بعد من تو بخش فروش یک ماه 2 مگ پیدا نمیکنم همش سه ماه و.....
همچینن میخوام بدونم سرویس 512 چقدر سرعت شبانش
سلام
اگه 512 گرفته باشی و بخوای بری رو 2 مگ، کافیه که اول سرویس 2 مگ رو خریداری کنی و بعد گزینه ای تو پنل مدیریت سرویس اضافه میشه که با کلیک بر روی اون، سرویس قبلی میسوزه و سرویس جدید جایگزین میشه ( اگه از حجم سرویس قبلیت مونده باشه -حجمی که هنگام خرید اضافه شده، نه حجمی که بعدا خریداری کردی- حجم رو از دست میدی، برای جلوگیری از اینکار میتونی همه ی حجم رو دانلود کنی و بعد از اتمام حجم، مودم رو خاموش روشن کنی، در اینصورت اتومات سرویس 2 مگ جدیدت راه اندازی میشه)
برا من که 2 مگ محدود یک ماهه تو پنل موجود هست، ممکنه منطقتون این مورد رو پشتیبانی نکنه ( البته برا من هم اولای کار این مورد وجود نداشت و بعد از مدتی اضافه شد، قبلنا سرویس های 1 مگ و دو مگ فقط سه ماهه به بالا داشت، الان یک ماهه هم اضافه شده ) . میتونی زنگ بزنی از پشتیبانی بپرسی
سرعت سرویس ، چه روزانه چه شبانه، بستگی به منطقه ی مخابراتی شما داره . اینو باید از دوستان هم منطقه ای تون بپرسید تا سرعت دقیق رو بدست بیارید . هستند دوستانی که شبی 5 گیگ با سرویس 512 دان میکنن و دوستانی هم که با همین سرویس شبی شاید یک گیگ بیشتر نتونن دانلود کنن !! پس دقیق نمیشه گفت که چند گیگ میتونید بگیرید !
شش ماهه اول سال وقتی سرویس تمدید میشد، 25 درصد حجم اضافه هم به حساب مشترک اضافه میشد، ولی دو روز پیش که من سرویس رو تمدید کردم همون حجم ثابت 9 گیگ (برا سه ماهه) به سرویسم اضافه شد و حجم جایزه رو ندادن !
آقا اینو یکی توضیح بده تو سرویسای نامحدود گذاشتن. ضمنا مصرف منصفانه یه چیز دیگست این با اون فرق میکنه.
حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)
برا منم سواله این یعنی چی
شاید منظورش این باشه بعد 20 گیگ مصرف منصفانه ماه بعد 10 گیگ بشیتر با سرعت 1 مگ نمیده! یا تا 10 گیگ تضمین میده سرعت خوب باشه
بهتره زنگ بزنید بپرسید
با تشكر از اين دوست عزيزم كه دارن درست و صحيح اطلاع رساني ميكنن
و دقيقا عين همون چيزي كه هست رو دارن ميگن
در بيشتر مناطق شبها افت سرعت نيستش مگر اينكه خود مركز مخابراتي مشكل داشته باشه
من با همون 512 دقيقا شبي 6 گيگ دان ميكردم
موفق باشين
فقط دوستان عزيز يك سوال
من دنبال يك برنامه دقيق هستم كه بدون اينكه خودش به اينترنت بچسبه و ترافيك رو پايين بياره
بتونه اينترنت رو كاملا مديريت كنه يعني دقيقا من چقدر دان داشتم و چقدر سند داشتم چيزي كه ISP ها اعلام ميكنن دقيق نيست و برحسب سرورشون كه مطمئنا IIS هستش و اونهم خودش با كوكيهاش بخشي از اينترنت رو مصرف ميكنه
يعني ميخوام دقيقا وصل بودن - قطع بودن و مدت زمانها و همچنين مقدار دقيق اينترنت رو برام محاسبه كنه و اگر يك وقتي مركز قطع شد دقيق كنتور داشته باشه و بگه چقدر قطع بوده تا مودم دوباره با مودم مخابرات وصل بشه
مرسي ممنون
آقا چقدر سرور ها سرعتشون متفاوته !
دیشب یه فیلم داشتم دانلود میکردم سرعتش روی 20 کیلو بود رفتم ویندوز 8.1 رو از سایت s o f t 98 بگیرم دیدم سرعت روی 350-400 بود !!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)